Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. angeladadada

  Menopur

  Voor mijn ivf moest ik menopur spuiten. dat heeft goed gewerkt. Bijna geen bijwerkingen en een goed resultaat. ik heb nog 12 dozen over zelfs,
 3. Hoi allemaal. zijn er mensen die een 4e of nog meer ivf poging zelf gaan betalen? ik heb dit zelf ook gedaan en kan wel wat tips geven ivm de inkoop! Door wat uitzoek werk kan je flink besparen! ik heb menopur 75x stuur mij een pb als je meer wil weten.
 4. Ik hen nieuw op deze site. Heb net eicel donatie traject doorlopen met gemengde gevoelens
 5. Whow!! respect hoor! heel mooi dat jij dit wil doen. ik heb net een traject in Spanje afgerond voor eicel donatie. Weet wat zo’n mooi gebaar betekend! Respect voor jou!
 6. Hoi vogeltje en anderen. ik heb ivf in Gent ondergaan, waarbij ik menopur moest spuiten. Hier heb ik nog van over. Dus mocht jij of iemand anders hier gebruik van willen maken. Laat het mij weten.
 7. Hallo, ik ben Vania. Voor een goede vriendin van mij doorloop ik momenteel het traject van eiceldonatie. Voor haar is dat de enige kans om nog eigen kinderen te kunnen krijgen. Zwanger worden ging bij mij vrij makkelijk en ik heb ook steeds mee gedaan met Moeders voor Moeders. Ik hoop dan ook dat ik mijn vriendin kan helpen. Deze week begin ik met de decapeptyl. Ik hoop hier vooral te lezen over jullie IVF/ICSI ervaringen tot en met de punctie. Hopelijk is er straks voldoende voor een terugplaatsing bij mijn vriendin.
 1. Load more activity

Announcements×
×
 • Create New...

Important Information