Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Earlier
 2. Hoi, Ik ben Laura, en samen met mijn man een grote kinderwens. Sinds 2018 zijn we doorverwezen naar de gynaecoloog voor diverse onderzoeken. Helaas is het voorals nog onverklaarbaar waarom wij niet 'vanzelf' kinderen kunnen krijgen. Wij zijn nu bezig met het ICSI traject, helaas eerste TP niet gelukt ;( Sinds november 2019 ben ik ons traject online gaan vastleggen op nietvanzelfzwanger.nl omdat ik als geen ander weet hoe zwaar het is als zwanger worden niet lukt. Ik hoop dat ik met mijn blog andere vrouwen kan steunen om zo het taboe op fertiliteitsproblemen te kunnen do
 3. angeladadada

  Menopur

  Voor mijn ivf moest ik menopur spuiten. dat heeft goed gewerkt. Bijna geen bijwerkingen en een goed resultaat. ik heb nog 12 dozen over zelfs,
 4. Hoi allemaal. zijn er mensen die een 4e of nog meer ivf poging zelf gaan betalen? ik heb dit zelf ook gedaan en kan wel wat tips geven ivm de inkoop! Door wat uitzoek werk kan je flink besparen! ik heb menopur 75x stuur mij een pb als je meer wil weten.
 5. Ik hen nieuw op deze site. Heb net eicel donatie traject doorlopen met gemengde gevoelens
 6. Whow!! respect hoor! heel mooi dat jij dit wil doen. ik heb net een traject in Spanje afgerond voor eicel donatie. Weet wat zo’n mooi gebaar betekend! Respect voor jou!
 7. Hoi vogeltje en anderen. ik heb ivf in Gent ondergaan, waarbij ik menopur moest spuiten. Hier heb ik nog van over. Dus mocht jij of iemand anders hier gebruik van willen maken. Laat het mij weten.
 1. Load more activity

Announcements×
×
 • Create New...

Important Information