Jump to content

MamavanCarmen

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MamavanCarmen

 • Rank
  Kom net kijken :-)
 1. pfff hebben jullie ook zo druk en bijna geen tijd. Hier superdruk. Vorige week is mijn meisje gevallen en tand door lip. Mega opgezwollen zo zielig en bloeden al een rund. Toen 2 dagen amper eten en drinken en werd tand grijs en ging steeds beetje bloeden. Bleek hij gebroken te zijn en niet meer te redden. Bij spoedtandartspost hebben ze toen een verdoving gegeven, maar direct na de verdoving de tand getrokken (werkt de verdoving dan wel?) ik moestonder haar liggen en vasthouden terwijl zij begon te gillen en vechten. Ow wat was dat verschrikkelijk zeg. Nu had ze van de week koorts, denk dat haar lichaam even alles moest verwerken en nu is ze weer helemaal de oude, maar dan zonder tand (tot haar zedse:-( Ik zag dat Pietje een moelijke tijd achter de rug heeft. Hopenlijk gaat het vanaf nu een stuk beter Balen he van dat weer. Wanneer breekt de zomer nou echt door? Ik hoop snel want Carmen wil graag naar buiten. Elisaheeft al echt een humeurtje. Het moet gebeuren zoals mdam het wil of ze zet een keel op hahahaha. Hebben jullie al kunnen doorslapen? Door de borstvoeding moet ik og steeds op verschillende tijdenh voeden en ook snachts. Is wel vermoeiend. In begin viel ik af van borstvoeding geven, maar dat is jammer genoeg nu over. Blijkbaar went je lichaam er aan. Nou tot horens, dochterlief Carmen vraagt nu weer aandacht.
 2. Raffie, we denken aan jou en je kindje en alles komt goed!
 3. raff dan gaan ze baby halen. Is voor beiden beter. Babietje is nu volgroeid en zwangerschapsvergiftiging is voor jullie beiden gevaarlijk. Succes meid!
 4. Sannie en wat als je het laat zitten. Ik bedoel ik moet meteen denken aan Waterworld.Kan het kwaad om het te laten zitten? Is er misschien een functie voor? Bijvoorbeeld dat hij een superzwemmer wordt hierdoor? Ik zou zelf jhet te moeilijk vinden zo een kleintje onder het mes. Kan het niet over een paar maanden als de adertjes wat groter zijn voor een infuusje. Ik weet datz e bij Carmen bij 5 weken misgeprikt hebben tot 5 keer aan toe. Ik wilde ze allemaal neerslaan al die verpleegsters. Wat een gruwel was dat zeg. Zo een klein hoopje en dan was ze hartstikke ziek en liet haar huid los en maar misprikken, wordt er weer zo boos om. Maar goed Sannie, is het echt nodig om op korte termijn te opereren? Vraag anders een second opinion. Anders heel veel sterkte met de operatie. @Raffie, was al verschrikkelijk jaloers op je dat je lekker op een eiland zat.
 5. aaargh raffie woon jij op de antillen? Wat heerlijk!!!!! Ik wil ook wel daar wonen en dan een lekker relaxed leventje, met een groot huis en een leuk baantje en dat de kinderen dan bijna elke dag naar het strand kunnen. Lijkt me heerlijk zo dichtbij Oranjestad te wonen.
 6. @ Sannie, Lijkt erop dat ik en de oudste alleen hoest hebben, maar de baby niet. Hoe kom je erachter of hoest kinkhoest is? @brendasmurf. Meis heel veel sterkte vandaag met de keizersnede. Ik gruwel al bij de gedachte dat er een mes aan te pas komt en dat er bloed te zien is. Ik zou echt nooit in een ziekenhuis kunnen werken. Val al bij het eerstye druppeltje bloed volgens mij hartstikke flauw. Ben een keer meegeweest met een vriendin die een plaatselijke verdoving kreeg om iets in haar arm weg te snijden en jawel hoor.... ze moesten mij naar andere kamer brengen omdat ik van krukje afviel en zij lag daar gewoon met dat gapende gat in haar arm, terwijl de doktoren zeer bezorgd om mij waren. Ik heb me nog nooit zo geschaamd!
 7. Sannie wat kunnen we stralen van trots he op onze kleintjes. Ik weet nog dat mijn man en ik van tevoren zeiden dat we niet zoals andere ouders zouden opscheppen en continu over de baby praten alsof het de meest supergenie van de wereld is. Maarrrrrrrrrr ik denk dat wij nu de ergste ouders ter wereld zijn, d3e grootste opscheppers hahahahaha, maar ja we hebben ook een briljant kind. Ik bedoel ze loopt een half jaar voor op haar ontwikkeling (dus ICSI heeft geen negatief effect op ontwikkeling) en ze gaat al vanaf anderhalf jaar op het potje of de wc. Heeft nog wel luiertje, maar heeft ook mee te maken dat ze het op kinderdagverblijf niet stimuleren, maar ze kan het prima aangeven, heeft alleen niet altijd zin erin. Verder begint ze nu met haar anderhalf al echte volzinnen te maken (dankzij Dora denk ik). Zo grappig als je roept swieber niet stelen, dan roept zij Owh neeeeeeeeeeeeeeeee (dat is overigens geen volzin) en ze praat zo grappig met een soort van vraag na eind elk woord, zoals Drinkheeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn? en met 6 en een halve maand gaf ze al kushandjes en zwaaide ze. En zo kan ik uren doorgaan, want ik ben zo trots op mijn superbabyyyyyyyyyyyyyyyyy oh het is nu superdreumesssssssssssss, want Elisa is natuurlijk nu de baby. Overigens doet Elisa het super. Ik denk dat het te maken heeft dat ik borstvoeding geef. Ze is hartstikke verkouden en krijgt dan moeilijk adem bij drinken, maar laat zich niet uit het veld slaan hoor. Ik zelf zit wel al bijna 2 weken achterlijk te hoesten en nu Carmen ook. Mijn vader zei dat er kinkhoest heerst. Is dat zo?
 8. brendasmurf waarom sterilisatie? raffie, als je zoveel hebt schoongemaakt dan komt ze de dagerop, dus morgen!!!!!!!!
 9. Jeeetje Raffie wat een gedoe. Daar zit je hoogzwanger toch niet op te wachten en dan ook nog een meisje rondlopen. Kan je niet tijdelijk ergens logeren? Je gaat toch geen thuisbevalling doen he, dat wordt echt een gedoe dan. Jeetje wat veel hooi op je vork. Nou ik hoop dat de vloer binnen 1 dag gedroogd is. Raffie, ik had ook volgens mij 1 week van tevoren diarreee, moet ik eeens opzoeken hier op het forum en toen ik genezen was, toen kwam mijn meisje. Dus wie weet een voorbode? Jed bent bijna 37 weken toch?
 10. Jeetje heftig Pietje. Zouden Raffie en Brendasmurf al bevallen zijn?
 11. ooow dames dit is de heerlijkste kraamtijd ooit. Dat het ook zo kan. wat een fantastisch weer. Nou ik ben benieuwd naar de laatsten die gaan bevallen.
 12. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh dames ik kan het eindelijk typen jawel jawel. Op 21-5 is onze dochter Elisa Rosanna geboren. We moesten even blijven in het ziekenhuis vanwege GBS controle en mochten gisteravond naar huis. De bevalling was eigenlijk supersnel na de antibioticatoediening had ik al 9cm ontsluiting de vliezen werden gebroken en mocht geen pijnstilling meer, een uurtje moeten puffen en toen kwam de arts en mocht ik persen en jawel binnen 2 persweeen, 5 minuten, dus is ze geboren zonder dat ik ook maar een schrammetje heb opgelopen. Wat een heerlijke makkelijke bevalling en ik voel me zo energiek. Ik ben zo gelukkig met ons meisje. Morgen komt onze andere dochter ook weer thuis.
 13. aaargh ik heb gewoon stress van dat ik niet weet wanneer ik beval en het al dagen voel rommelen.
 14. ik vond het vreselijk die [prikjes. Ik zat nog het hardst te janken. Ik moet straks na 3 maanden 4 dagen in de week werken. Zucht zie er nu al tegenop. Ik vindt het soms wel lastig dat ik me en verplicht kostwinnaar voel. En dat ik (nadat mijn dochter 1 jaar werd weer ambitie kreeg) voor mezelf echt nodig heb om in ieder geval paar dagen te werken in een baan die ik leuk vind. daarentegen wil ik er ook voor mijn kindjes zijn. Ik vind deze tijd zo lastig. Niks is meer zeker en je wil in ieder geval genoeg inkomen om je gezin te kunnen onderhouden. Ik heb de hele dag al giga strijkwoede echt alles voor de kinderen is weggestreken en heb onverklaarbare huilbuien. Ik heb ook non styop harde buik, maar geen wee, We wachten het af. ik hoop niet dat de kleine morgen geboren wordt, want dat is ook de geboortedag van zijn ex. Vindt ik nou niet zo leuk eerlijk gezegd. Wel verheug ik me straks op een biefstukje een een glas rode wijn. Ik verlang naar een rood wijntje.
 15. Vandaag ontdekt dat ik op mijn buik onderaan toch een stukje striae heb gekregen. Is mijn eerste zwangerschap en tot gisteren niet gebeurd. Weeeeh. Ach ja, ik zal de littekens onthouden als geschenk van mijn tweede cadeau op aarde. Ik vraag me wel af wanneer ze zich aandient. Iedereen bevalt hier al en zelfs rond de 38 weken en ik ben nuu 38 weken en 3 dagen. Ik wil ook!!!!!!!
×
×
 • Create New...

Important Information