Jump to content

Es

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Es

 • Rank
  Kom net kijken :-)
 • Birthday 03/12/1980
 1. Rockafella, je menstruatie blijft idd uit door de Decapeptyl, dat gooit je cyclus plat. En ja het mixen met menopur is een heel gedoen, dan zijn de kant en klare prikken een stuk makkelijker he. Ik heb wat ik overhad terug gebracht naar het ziekenhuis en apotheek. Kunnen ze er andere weer blij mee maken. Maar het idee van je eigen risico vind ik ook een goed idee haha. Suc6 meiden!
 2. Ik heb net een punctie achter de rug en heb Decapeptyl en Menopur gespoten. Ik heb nooit last van bijwerkingen gehad. Ook heb ik Gonal-F gespoten en ook daar geen bijwerkingen van. De overgang van iui naar ivf vond ik niet zo groot. Je weet nu alleen of er een bevruchting plaatsvindt of niet. Dat weet je bij iui natuurlijk niet. Heel veel suc6 en hopelijk op weg naar een mooi wonder!
 3. Bedankt meiden, Het is zeker jammer dat er zulke fora nodig zijn, zwanger worden zou voor iedereen vanzelfsprekend moeten zijn he! Maar helaas zo is het nou eenmaal niet. In principe zijn we onbegrepen onvruchtbaar, maar ik heb wel Endometriose en dat verklaard een hoop. Voor de rest is alles in orde. We hebben zeker een lang traject achter de rug voor onze dochter er was. Totaal 5 jaar geduurt! Echt nooit meer verwacht, maar wat een wonder is ze toch! En ik heb altijd gezegd, dat traject ga ik nooit meer in, maar kijk ons nu toch eens! Ik had bij de punctie 5 eicellen en alle 5 zijn goed genoeg voor een bevruchting. Ik vind het nu al killing, laat staan de komende wachtweken als er een bevruchting plaats mag vinden! Maar ook die zullen we doorkomen, ik heb tenslotte een heel fijn forum gevonden om alle hoop en frustraties eruit te gooien :-))))).
 4. Hallo Allemaal, Ik ben nieuw hier en wat een geweldige site om met lotgenoten te praten zeg! Wij hebben een dochter van bijna 2 die geboren is via IVF (de 3e poging). En op dit moment heb ik net de punctie achter de rug voor een 2e kindje. We horen zaterdag of er een tp zal zijn. Het is weer net zo spannend als voor een 1e kindje. Ik kijk echt niet uit naar de wachtweken, maar goed daar weten jullie alles van. Ik merk nog steeds in mijn omgeving dat mensen wel meeleven, mar de echte impact begrijpen ze niet. Dus fijn dat ik hier mijn hart even kan luchten!
×
×
 • Create New...

Important Information