Jump to content

Marrianne29

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marrianne29

 • Rank
  Kom net kijken :-)
 1. Ha allemaal, Jeetje wat een fijne reacties allemaal! Vandaag zijn we voor een eerste prikles geweest en vanaf volgende week gaat het grote prikspectakel beginnen... Kwam er alleen vandaag achter dat de apotheek ons te veel Ovitrelle heeft gegeven dus dat we in dit toch al niet al te goedkope proces ook weer eens te veel betaald hebben.... We hopen hem natuurlijk nog even niet bij een volgende poging nodig te hebben! Proefprikken viel vandaag erg mee en de arts heeft nog andere naalden bij de Cetrotide voorgeschreven die dunner zijn en dus minder pijn doen. Fijn dat zo'n arts even met je meedenkt! Dat is toch een heel verschil met de eerste gynaecoloog waar we terecht kwamen.... Nog een paar dagen medicijn vrij dus en dan gaan we er met volle moed tegenaan! Eerst dit weekend met vriendinnetjes een soort vrijgezellen voor de IVF! Vonden ze wel een gezellig plan! Ik wens iedereen onwijs veel succes met alle pogingen en tot snel! Liefs!
 2. Ha Es, Ja denk inderdaad na jou berichtje dat het overal anders is... Ik heb alleen nog maar tabletjes gehad en moet vanaf dag 2 van mijn menstruatie beginnen met Gonal F. dan vanaf dag 6 ook Cetrotide... Moet zeggen dat ik het behoorlijk spannend vind allemaal zo'n eerste keer... Heb ook geen idee hoe mijn lijf gaat reageren op zo'n dosis hormonen... Heb jij al andere behandelingen gehad? Wij zijn namelijk vanuit het niets meteen doorverwezen naar IVF en hopelijk een combinatie met ICSI (bij genoeg eitjes). Ben benieuwd naar jou ervaringen! Liefs, Marrianne
 3. Ha allemaal! Helemaal nieuw op dit forum en in een de wereld van IVF komt alles een beetje op me af... Morgen gaan wij voor het eerst voor een uitgangsecho en prikinstructie. Moet toegeven dat ik toch even moest slikken toen ik van de week alle prikken ophaalde van de apotheek. Ik vind het heel bijzonder om al jullie verhalen te lezen in een wereld waar ik me heel lang alleen heb gevoeld... Ondanks dat het poging 1 is voor ons en er genoeg mensen te vinden zijn hier die al veel langer bezig zijn herken ik zo veel in de verhalen. Alle gevoelens die mijn omgeving toch niet helemaal begrijpen worden hier bevestigd! Ik stel me kennelijk toch niet aan en ben ook nog eens niet gek! Toch wel fijn om die conclusie te kunnen trekken! Alle tips en dingen om rekening mee te houden zijn meer dan welkom! Liefs van mij!
×
×
 • Create New...

Important Information