Jump to content

Monie

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Monie

 1. Wij hebben nu 1 icsi poging achter de rug en de 'vers' teruggeplaatste blastocystes van 5 dagen oud hebben niet tot een zwangerschap geleid. nu gaan we dus voor een cryo terugplaatsing. Dit is nog niet gebeurd, maar de gyn heeft al wel verteld dat dit 5 a 6 dagen na de eisprong gaat gebeuren omdat de blastocystes zo oud zijn. De bevruchte eicellen hebben ze eerst namelijk nog 5 dagen in en stoof laten delen. Ze gaan dus van de leeftijd van de bevruchte cellen uit. Dat lijkt dus wel normaal te zijn. Heel veel succes!!!
 2. Monie

  eitjes

  He hoi, Wij hebben net onze eerste ICSI behandeling achter de rug en ik kan dus niet zeggen wat normaal is, alleen wat ik had. Er is bij heel voorzichtig gestart deze eerste keer omdat ik heel veel follikels per cyclus klaar heb liggen en ze niet allemaal ,mee moeten gaan doen omdat het risico op overstimulatie dan heel groot is. Heel voorzichtig gestart dus met Gonal F 150 eenheden per dag. En daar is het bij gebleven. Was een goede gok van de gyn. Ze hebben 15 follikels aangeprikt, er waren 10 eitjes groot genoeg om te bevruchten en er zijn er uiteindelijk 9 bevrucht. Ik geloof dat dat heel goede aantallen zijn wat ik heb begrepen. Maar uiteindelijk gaat het ook om de kwaliteit natuurlijk. je kunt er wel veel hebben, maar als ze niet heel goed doordelen.... Tja dan zegt dat ook niet zoveel. Misschien een smet je gyn praten dat je eigenlijk toch wel wat meer wilt en wat het plan van aanpak is. Heel veel succes!
 3. Hallo Miranda en Tony, Ik ben ook net nieuw hier op deze site, maar heb wel ervaring met IUI. We hebben 5 x IUI gedaan (zonder succes) en zijn nu begonnen met ICSI. IUI bleek toch niet de juiste weg, maar het koste helaas 5x om daar achter te komen. Elke keer hoopten ze weer dat er wel meer zaad zou zijn, maar elke keer viel het weer tegen. Wat erop neer kwam dat IUI eigenlijk vrij zinloos was... Dat heeft me wel een beetje kwaad gemaakt, want ik had veel last van de behandelingen en je maakt veel door en dan blijkthet eigenlijk vrij zinloos te zijn in ons geval... maar ja. Het prikken vond ik op zich helemal niet erg.. Maar ik kreeg steeds een heel opgezette buik en heb zelfs een milde overstimulatie gehad. Wat bij IUI heel weinig voorkomt, maar het maakt eme wel bank voor de ICSI behandelingen omdat er dan toch veel meer eitjes moesten komen. maar gelukkig is dat allemaal heel goed verlopen. Alleen heeft het niet tot een zwangerschap geleid, helaas. Maar we houden moed. Jullie ook heel erg veel succes en sterkte!
 4. He hoi, Bedankt voor jullie lieve reacties. Helaas is het geen beetje bloed meer. ik heb net ook gebeld wat ik nu moest doen. Maar het voelt en ziet er echt uit als een menstruatie. ik moest er dus wel vanuit gaan dat het niet gelukt is. En toch wil je dan nog die bevestiging he... maar ja, eigenlijk is het wel duidelijk. het is ons (deze keer) niet gegund. Ik weet ook iegenlijk niet wanneer ik precies had mogen testen. punctie is vandaag 14 dageb geleden. TP pas aankomende donderdag 14 dagen geleden. Ik hoor twee dingen wat betreft testen. 14 dagen na bevruchting dat is morgen of 14 dagen na Tp en dat is donderdag pas. En nu al ongesteld... Heeft iemand enig idee? Niet voor nu,maar voor een volgende keer. Ik ben heel beneieuwd wat jullie ervaringen zijn.
 5. Monie

  Praten over adoptie

  Hallo Marina, We zijn er nog niet echt mee bezig, maar hebben vandaag toch de eerste stappen gezet. Dat wil zeggen info aangevraagd en een formulier ingevuld ter verkrijging van toestemming bla bla bla. Het geeft me toch wel een goed gevoel om er in ieder geval mee bezig te zijn. En vandaag had ik dat goede gevoel echt even nodig want ik ben ongie geworden. Twee weken geleden punctie gehad en na 5 dagen Tp van 2 bevruchte eitjes. Dat is dus mislukt. No need voor een test. Mijn lichaam geeft het duidelijk aan. Wel balen dus. We hebben nu 5 keer IUI gedaan en 1 keer ICSI. En gezien de vooruitzichten wat betreft vergoedingen voor volgend jaar hebben we niet veel goede vooruitzichten meer. ik wilde er dus eigenlijk wel induiken. Ik ben erg benieuwd hoe ver jij bent en wat jij nu allemaal te weten bent gekomen. ik ben nog niet verder gekomen dan dat het een lang traject is wat veel geld gaat kosten en ik ben ook alleen nog maar tegengekomen dat het gaat om special needs kinderen... Maar dat zal toch niet de enige mogelijkheid zijn...? Ik hoor graag hoe jij hierin staat en hoeplijk hebben we iets aan elkaar. Groetjes, monie
 6. Hallo allemaal, Ik zal me even voorstellen. Ik ben monie, 34 jaar en mijn man en ik hebben nu sinds drie jaar een kinderwens. Na 1 jaar proberen zijn we het medisch traject ingestapt en we hebben nu 5 IUI pogingen achter de rug en 1 ICSI behandeling. Vandaag licht bloedverlies, dus waarschijnlijk is de eerste icsi poging niet geslaagd. maar er zit nog wat in de vriezer... Dus laten we hopen dat dat nog een suc6je op gaat leveren... En tja, het heeft nog niet doorgezet, dus er is nog een klein beetje hoop... Maar niet veel hoor. Vanmiddag al even goed gejankt. vandaar dat ik nu toch ook maar eens een forum opzoek om met lotgenoten te praten. Ik denk dat dat toch heel anders zal zijn dan praten met vrienden en familie. Ze leven wel mee, maar begrijpen het toch niet helemaal denk ik... Ik hoop dat we hier erg veel steun aan elkaar zullen hebben en dat uiteindelijk de successen gevierd gaan worden!!!!
×
×
 • Create New...

Important Information