Jump to content

Conny

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Conny

 1. Hi meiden, Onze dochter is alweer 10 maanden. Zo braaf als onze zoon van drie als baby was, zo uitdagend en sterk willetje heeft onze kleine meid! Twee compleet verschillende kinderen! Maar allebei erg vrolijk en gek op elkaar! Met nog steeds een duidelijk slaapgebrek genieten wij van beide wondertjes!! Liefs, Conny
 2. Hi lieve, Wat laat, maar nog van harte! Het is gelukt!!!! Wat fijn! Geniet van de kleine!!
 3. Hi lieve, Wat fijn dat het allemaal goed gaat! Probeer er een beetje van te genieten, he! Ik duim voor he!
 4. Hi Suzyq, Dat was lang geleden! Ik dacht dat je de site niet meer las, dus mijn reactie ook wat later!
 5. Hi lievie, Hoe is het nu met je?
 6. Hi marientje, Dit forum is tegenwoordig helaas bijna uitgestorven... Onze zoon is nu 2,5 jaar en ik ben zes weken geleden van onze dochter bevallen. Dit keer was ik meteen zwanger van de eerste keer icsi. Ik hoop dat jij ook zoveel geluk hebt! Succes!
 7. Hi lievie, Je houdt de spanning er wel in! Fijn dat alles goed was! Hoe was je echo dinsdag? Ik had geen hoge hartslag, ken ik niet... Hier alles goed. Kleine meid groot goed is nu zo'n kilo na de geboorte aangekomen. Enige is dat haar nekje wat vast zit, maar daarvoor ga ik nu met haar naar de osteopaat en dan komt dat wel weer hoed. Het is een heerlijk rustig kind en laat alleen bij honger en een enkel darmkrampjes wat van zich horen en dan wel duidelijk! ;-) Ik duim voor je dat alles verder goed gaat!!
 8. Hi Patricia, Wat leuk om weer van je te horen! Alles goed? Dit keer is alles een stuk beter gegaan. Betere bevalling en herstel. Wie weet hou ik nog tijd van mijn verlof over om echt even te genieten!! Kan Zoiezo van de kleine meid meer genieten dan bij florian rond deze tijd. Ben gisteren met haar bij de osteopaat geweest. Ze heeft in mijn bekken een beetje klem gelegen Emmy zit haar bovenste nekwerveltje een beetje vast en heeft ze een voorkeurshouding en moeite om de andere kant op te liggen. Spiertjes zijn daar nog een beetje kort. Verder is ze super gezond, slaapt en drinkt goed en is rustig. Bijna geen buikkrampjes met 5,5 week! :-) Een dagje alleen net Sophia gaat prima. Maar een dagjemet beiden is nog wennen!
 9. Hi lievie, Gefeliciteerd! Weer een mijlpaal gehaald. Tot 13 weken blijft het Zoiezo erg spannend! Ik duim voor je!
 10. Hi lievie, Van harte fefeliciteerd! Wat fijnvoor je!! Wat die koorts betreft zou ik contact opnemen net de gyn en anders de huisarts. Volgens mij dat niet goed voor je zwangerschap! Dus checken!! Is slecht voor kindje!! Ik ben bijna twee weken geledenbevallen van een pracht van een dochter. Het gaat met ons beide goed! Zij drinkt en slaapt goed en ik herstel fit keer snel. Dat is echt superfijn! De vorige keer had ik minder geluk. Groetjes, Conny
 11. Hi Suzyq, Het gaat goed. Ik loop lekker door het huis, zet wasjes aan, kook af en toe en doe het nog lekker rustig aan. Heb geen haast. Ben dus nog niet naar de supermarkt geweest ofzo. Wel in de tuin gezeten. Sophia drinkt goed en slaapt snachts redelijk.tot dusver nog geen dag alleen geweest met beide kinderen. Dat probeer ik ook nog even zo te houden. Dus of florian gaat een dag extra naar crèche of mijn man of moeder zijn thuis!
 12. Hi Suzyq, Dank je! Gisteren heeft hij Sophia voor het eerst gezien. Ik had samen met hem een olifantenknuffel voor haar gekocht en die heeft hij in de wieg gegooid en kort de Sophia bekeken. Vervolgens is hij snel begonnen met het pakje voor hem van Sophia en toen zat de eerste sessie erop! Hihi! Mijn man fronzen...ik denk de rest komt later wel. De afgelopen dag is hij steeds weer geïnteresseerd geweest en hij blijft maar baby zeggen ipv Sophia, maar dat komt wel. Ik probeer zijn routines zoveel mogelijk door te laten gaan en hem zoveel mogelijk bij Sophia te betrekken. De kraamhulp zei wel dat hij gisteren zowel letterlijk als figuurlijk op zijn tenen liep en dat het dus wel veel is voor hem. Dus we geben hem de tijd. De borstvoeding gaat super. We komen deze week waarschijnlijk zonder bijvoeding door! Ik heb weer dezelfde kraamhulp als de vorige keer en heb veel lol met haar!
 13. Hi Suzyq, Gisterenochtend is onze dochter Sophia na 4,5 uur geboren! Dit keer geen pijnbestrijding omdat het zo snel ging! En ik ben er veel fitter uitgekomen! Geen katheter, bijna geen schade van onderen en weinig bloedverlies. Ik kan het nauwelijks geloven. Ik loop alweer rond! Deed wel heel erg veel pijn toen het hoofdje stond... Maar de voordelen zijn duidelijk beter!! Sophia drinkt al goed, alleen heb ik nog een beetje weinig geslapen, maar dat komt nog wel! Nu ga ik eens genieten van de kraamtijd!! :-)
 14. Hi Suzyq, De kleine heeft nog geen haast....
 15. Hi lievie, Leuk om weer van je te horen! Als het aan je eitjes ligt kan he proberen pm het voedingssupplement l'arginin is zeer hoge dosering te nemen op dag 1 van je cyclus tm de ovulatie of je fles leeg is. Dit heb ik bij mijn succesvolle pogingen gebruikt en werd door mijn Duitse arts aangeraden. Wetenschappelijk geloof ik niet aangetoond, maar bij mijn twee succesvolle icsi's gebruikt. Het is een specifiek aminozuur. Je haalt heb bij een fitnesswinkel / bodybuilderswinkel met van die voedingssupplementen. Dit heeft mijn Duitse arts voorgeschreven en heb ik in Gent toch ook maar erbij gebruiksomstandigheden het tijdens mijn eerste echo er nietgoed uitzag...Het vloeibaar en smerig chemisch zoet en ik nam 16,5-19,5 Mg per dag verspreid over drie keer. Deze hoeveelheid is drie keer de aanbevolen hoeveelheid van de verpakking en zoveel dat het niet in pillen te slikken is...In duitsland nam ik deze:http://www.ironmaxx.de/de/arginin-simplex-6500-liquid-1000ml.htmlIn Nederland had ik een ander merk en 5500. Over je gen defect weet ook niets.. Ben nu hoogzwanger. De kleine meid kan ieder moment komen.. Maar uiterlijk binnen twee weken!! Groetjes, conny
 16. Tja mannen staan daar anders is, is verder weg voor ze. Ik snap dat het boek nu weer open voor je is...ergens wel irritant nietwaar? Dat je erna de bevalling niet uitziet dat is waar, maar zo voel ikmij in ieder geval wat beter! En gaf ook deze week een goed gevoel! :-) ik krijg steeds complimentjes over mijn bescheiden buik en dat ik er nog zo goed uitzie! Dat was de vorige keer wel anders! Ben nu 14 kg aangekomen en de vorige keer was dat bijna 21 kg rond deze tijd. Ook ben ik lichter begonnen, dus totaal 13 kg lichter! :-) erg fijn! Ik hoop dat mijn bevalling nu ook wat minder zwaar wordt en dan met name mijn herstel ervan! Je hoort van mij als de kleine er is!
 17. Hi Suzyq, Ja, we zijn nog de enige die hier schrijven. Erg jammer.. Ik ben 4 april uitgerekend. Ik heb nu een kaartje gevonden en manlief was meteen ok, hij wilde geen andere meer zien...ik verbaasd, maar prima! Nu op zoek naar tekst... Doordat de kleine meid er zo snel was, sta ik nog open voor een derde. Bij vier behandelingen gad ik dat niet gehad. Denk ik. Qua leeftijd zou ik nog tot en met mijn 40e denk ik zwanger willen worden. Dus heb ik nog zo 3 jaar...dan loopt mijn man ook richting de 50... De kapper maandag heeft mij goed gedaan! Geen bevallingsfotos meer met vreselijke kapsels! Was ook erg gezellig bij de kapper! :-) Snap dat alles nu raar voelt. Je leven werd wel even flink op zijn kop gezet! Hoe gaat jouw man ermee om?
 18. Hi! Ik dacht al dat je ven wat tijd nodig had om het allemaal te verwerken. Is logisch. Vervelend als zulke dingen in je omgeving gebeuren en dat het je nu weer echt raakt. Het boek was dicht en nu is er weer een volgende episode gestart...ik ben ons boek aan het sluiten... Een vriendin van mij is door Iui zwanger geworden en kort daarna spontaan. Die hoopt nu nog spontaan zwanger te worden, maar is gestart tegelijk met mijn behandeling. Haar zus was kort daarna ongewenst zwanger van de derde en zat daarover te zeuren, is ook erg pijnlijk. Ze heeft het nu wel meer geaccepteerd, maar mijn vriendin wil nog zo graag... Ik denk dat deze kleine meid de laatste is, maar weet dat voor mijzelf niet zeker. Mijn man is daar denk ik meer van overtuigd..dus ik probeer nu afscheid te nemen en nog even ondanks de kwaaltjes te genieten van kleine meid in mijn buik! Als ik naar mijn broer en zussen kijk, dan zie ik dat twee kinderen veel praktischer is, maar ik vibd het voor de kinderen leuker om meer dan een broer of zus te hebben...alleen voor ons wel druk en betekend ook meer plannen en minder of nog weer later carrière mogelijkheden voor mij... Maastricht was leuk. We hebben het rustig aan gedaan! Ik ben nu twee weken met verlof en 38 weken zwanger, gaat zo snel! Meeste dingen klaar. Alleen geboortekaartjes is nog een issue. Huis is zo goed als af en verder dan ik had verwacht vorig jaar augustus. Zelfs de tuin hebben we aangepakt! Vanochtend naar de kapper! Nog wel wat dingen gepland, maar die zijn meer optioneel...
 19. Nog 1 weekje werken. Gisteren begonnen met het inwerken van mijn vervanging. Gaat goed, maar is wel heel vermoeiend, omdat ik het in drie dagen moet proppen...maar kinderkamer is klaar en er hoeven geen grote dingen meer gedaan te worden. Alleen nog zoekennaar geboortekaartjes...nu een weekendje weg met mijn man naar Maastricht. Zoonlief naar opa en oma!
 20. Raar nietwaar? Krijg je nu niet zin om toch voor nog een ivf te gaan? Met mij gaat het goed. Ik doe het rustiger aan en werk nog 2,5 week. Ben nu over 6,5 week uitgerekend. Over anderhalve week gaan we nog een weekendje weg. Huis is zo goed als af ( de grote dingen). Komend jaar nog wel wat dingen gepland, maar niets urgents. Maak mij af en toe wel een beetje zorgen over de bevalling. Ben de vorige keer veel bloed verloren en had net geen transfusie nodig. Gelukkig was ik in het ziekenhuis, maar stel je voor ik was thuis geweest, dan was ik met gillende sirenes naar het ziekenhuis gegaan....ik maak mij vooral zorgen hoe het dan met mijn kleine jongen moet gaan...ik weet natuurlijk dat de kans klein is dat het echt fout gaat. Florian en ik zijn momenteel extra close. Hij voelt get denk ik ook aan dat er binnenkort iets groots gaat veranderen.
 21. Ach, wat vervelend! Ik vermoedde het al. He, eerst ben je er niet mee bezig. Dan verheug je je en dan eindigd het in een grote teleurstelling...wat verdrietig! Heel veel sterkte!! Dikke knuffel!!! :love2:
 22. Hi suzyQ, Hoe was het bij de verloskundige?
 23. Vorige keer had ik last van mijn stuitje doordat mijn rechter bekken nog naar voren stond. Maar dat was na de bevalling. Nu heb ik last van mijn stuitje, onderrug, billen en soms een beetje in mijn been. Dat kan allemaal tijdens liggen, zitten, staan en lopen. Doet wisselend pijn..,maandag naar de osteopaat en volgende week neem ik maar een dagje vrij.. Vervelend dat ze ziek zijn, mijn man en flotian kwakkelen ook een beetje waardoor ik dan snachts toch de klos ben voor florian. Vermoeidheid helpt dan niet voor bekkenpijn... Morgen ga ikmetflorian naar Woezel en PiP de film. Ben benieuwd hoe hij dat vindt en of hij 70 minuten volhoudt! Daarna gaan we met zijn tweetjes even wat eten en dan is het bedtijd voor de kleine man! Mijn man heeft met vrienden ook ren uitje en ik dacht dat het wel leuk is innig wat dingen met florian te doen voordat de kleine meid er is..
×
×
 • Create New...

Important Information