Jump to content

J en E

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About J en E

 • Rank
  Kom net kijken :-)
 1. J en E

  Heel bijzonder

  Hoi hoi Nou eergisteren na Nijmegen geweest en ons diepvries eskimootje is nu een mensje aan het worden!!! Ben nu 8 weken 4 dagen. Heb vorige week 2x1 dag bloedingen gehad was erg bang maar alles was goed opgebouwd en ze konden niets herleiden van een bloeding dus waarschijnlijk niks met de baby te maken maar een adertje of iets geweest. Nu alle stress momenten en wachtweken voorbij zijn gaan we lekker genieten van ons zeer bijzondere wondertje.
 2. J en E

  Heel bijzonder

  Hoi hoi Conny, Wat super toevallig zeg. Jij ook van harte gefeliciteerd . Ik mocht vandaag testen en gebeld 20 oktober eerste echo dus nog even geduld voor ons. Ons eerste poging was zo van we zien wel nooit verwacht dat je met 1x al zwanger kon zijn zoals ik alle verhalen las. En nu een cryo terugplaatsing ook ingegaan van lukt het lukt het zo niet nou we hebben al een wondertje dus dan moet het zo zijn. Ik ben niet iemand die tegen al die klappen kan maar nooit een tegenslag voor ons dat is soms ook wel beangstigend. Nou duimen draaien en geen gekke dingen doen. Heb alle drank de deur al uit en me broodje brie even vaarwel gezegd hahaha.
 3. J en E

  Heel bijzonder

  Het is al een hele poos geleden dat ik hier op het forum ben geweest. Ik hoop door mijn ervaring te vertellen mensen een goede hoop te geven dat het ook allemaal anders kan. Wij zijn in 2011 begonnen met de aanvragen om naar Nijmegen te mogen, wij wisten immers al dat mijn man niet vruchtbaar was doordat zijn ballen met de geboorte niet goed zaten en in 4 operaties terug zijn geplaatst. We werden uitgenodigd en we vertelde dat we een anonieme donor wouden om zwanger te worden, in de jaren is er een hoop ontwikkeld en zo hadden ze ook de informatie over de tese en pesa behandeling. Nou ja baat het niet schaat het niet dan hadden we wel voor ons zelf alles echt kunnen afstrepen dat hij niet vruchtbaar was. Aug 2012 had hij een tese behandeling en we zaten samen in de uitrust kamer zo van nou kom maar met het nieuws dan kunnen we vanaf hier weer verder , we hadden geen haast maar kan nog jaren duren en wie weet lukt het niet. De doktoren kwamen terug en vertelde ons 3 rietjes zaad te hebben nou daar ging ons plan we waren helemaal van de kaart. Ongelofelijk 38 jaar gedacht dat hij onvruchtbaar was en nu toch......... Ik was gestart met hormonen spuiten en een verse terugplaatsing gehad van A kwaliteit. Juni 2013 waren we zwanger in 1x gelukt en is in feb 2014 onze mooie zoon geboren. Ik dacht 1is zat en nooit meer zwanger maar kriebelde toch wel weer. Weer opnieuw na Nijmegen en na veel praten en overleg mocht ik toch starten ( heb 30 kilo overgewicht maar dat had ik de eerste keer ook) 2 cryo's hadden we nog liggen en werd de dag voor de terugplaatsing gebeld dat de eerste ontdooiing niet goed was gegaan maar de tweede wel. 2 weken geleden terugplaatsing gehad van me cryo was wel van A na B kwaliteit gegaan maar altijd nog goed. Vandaag testdag en 2 dikke roze strepen dus hartstikke zwanger weer!!! We gaan er heerlijk van genieten en duimen dat het net zo goed afloopt als me eerste wondertje. Ik wil iedereen die in de molen zit of die er bij in stappen heel veel succes wensen en denk dat wij heel veel geluk hebben.
 4. Het suzyQ Van harte gefeliciteerd met jullie zoontje, Is alles goed en gezond? Geniet er lekker van
 5. Vandaag 10 weken zwanger, tijd vliegt en voelt of alles gewoon lekker goed zit. Morgen intake gesprek bij de verloskundige en lekker weer onze spruit bewonderen, kn niet wachten.........
 6. Hoi hoi, Wij zijn gisteren weer in Nijmegen geweest, wat een ellende door die vierdaagse! Onze eerste echo gehad. Ik voelde me eigenlijk de hele tijd wel goed op de hele dag kotsmisselijk en kokhalzen na dan. Totdat we halve wegen de rit waren toen werd ik heel bang, stel dat het hartje niet doet of een buitenbaarmoedige zwangerschap is of misschien wel helemaal niets zie, nou die angsten kennen jullie ook vast wel in het begin. Toen we aankwamen kreeg ik meteen de echo en ahhhhhh ons stippie is nu al een kind geworden. Heel bijzonder moment, hartje zag je als een razende te keer gaan. Nou daar kwamen de tranen hoor pfff alles was goed. 8weken precies zwanger rekende zei uit het apparaat zei 24 feb (op me eigen verjaardag) en ziekenhuis zegt 26 feb . Nu aanmelden bij verloskundige en hoef niet meer terug te komen in Nijmegen!
 7. Ja dan ben ik 7,5 week zwanger. En idd alleen maar kokhalzen ik wou dat ik kon spugen dan was ik van dat nare gevoel af. En me buik voelt ook al heel anders je merkt dat het van binnen heel erg verandert en laten we over de veranderingen van me borsten maar niet hebben pffffff doen zo pijn hahaha maar alles voor een goed doel!
 8. Hallo dames, Het is nog steeds onwerkelijk dat we in 1x zwanger zijn geworden. Nou klonk 17 juli zo dicht bij maar schiet maar niet op....... Vind heel spannend de eerste echo, Ik ben wel de hele dag misselijk en verschrikkelijk moe als ik smiddags niet een uur lig hou ik het de avond niet vol. Maar hopen dat dit snel over gaat. Hoe is het verder met jullie?
 9. Hallo dames, Nou wij mochten zaterdag testen en we waren hartstikke zwanger. Vanmorgen gebeld en hebben 17 juli de eerste echo, spannend allemaal.
 10. Ja echt ongelofelijk eerste keer en gelijk raak. Vind heel erg en kwetsend voor de mensen bij wie het niet zo snel als bij ons lukt. En Patricia liever blijf ik daar niet zitten maar over een maand of 8 bij het geboren bankje. We doen er alles aan maar ja me lichaam heeft er het meeste over te zeggen!
 11. Jahaaaaaaaaaaaaa ook 2 dikke vette roze strepen! Pffff niet verwacht na zo rare terugplaatsing
 12. Het vogeltje van harte gefeliciteerd , ik hoop dat ik morgen het zelfde kan zeggen. Ik ga maar gauw slapen des te eerder is het morgen!!!!
 13. Jahhhh nog 1 dag te gaan..... Pffff normaal vliegen de dagen voorbij nu echt niet hoor. Ik zag dat jullie het steeds over pregnyl hadden nou heb ik 18 dagen geleden 5000e gespoten dat moet er dan toch al wel uit zijn? Ze hebben er bij ons niks over gezegd maar ga er van uit van wel.
 14. Hoi hoi Ja gaat aardig maandag gewerkt nu 2 mooie dagen gehad donderdag en vrijdag werken en zaterdag testen. Wel veel last van me buik en zo nu en dan misselijk maar verder tja afwachten maar, maar het aftellen is nu wel begonnen
 15. Nog maar 4 nachtjes slapen Ik heb me weten in te houden en test zaterdag. Gisteren maar ff paar uurtjes gaan werken daar vloog de dag gelukkig van om. Vogeltje hou jij nog een beetje je wachtbekken vol? Succes donderdag en ben benieuwd
×
×
 • Create New...

Important Information