Jump to content

turbo en sterre

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About turbo en sterre

 • Rank
  Kom net kijken :-)
 • Birthday 05/22/1990

Converted

 • Facebook
  https://www.facebook.com/jeaneke.leis
 1. hallo allemaal sorry dat paar dagen niks van me heb laten horen. met mij gaat helemaal niet goed lichaamlijk. ene probleem gaat weg andere komt er weer voor terug. onder tussen ben ik ook bezig met af vallen. ik probeer me rust te pakken. ene keer lukt me dat beter dan andere keer. de buikpijn kwam omdat ik een verstopping in me darmen had. hoe gaat met jullie allemaal. iedereen die bezig is succes. de zwangerschapsbankje kan nog voller. dikke knuf mij
 2. Conny en antjek gefeliciteerd met jullie zwangerschap! !!! Nico met mij gaat het wel alleen ik heb al 2 dagen hele erge buikpijn in me boven buik. Geen krampen maar echt continu pijn en als ik beweeg komen er steken in. Dus maar ff afwachten tot ik klaar ben met me ongesteldheid Als dan nog steeds zo erg is ga ik naar de dokter. Hoe gaat het verder bij jou dan? Voel je al wat moeilijk he wachten
 3. Conny echt super nieuws het is je gegund. Ik heb gisteren het kindje verloren. Ben vandaag gaan bloeden. Mijn duimen draaien voor iedereen rond. Iedereen succes Dikke knuffel van mij
 4. hallo allemaal ik heb vandaag weer getest was weer negatief. dus ben gestopt met alle medicijnen. nu af wachten tot ik ongesteld word of niet. mocht deze poging toch zijn mislukt. ga ik eerst met mezelf bezig. ik ga proberen om zoveel mogelijk of te vallen om weer richting me oude gewicht te komen. @ditte doe je wel rustig aan. soms heb je van die dagen tussen zitten dat je niks goeds kan doen. in iemand ogen.(mensen verwachten altijd te veel). @ conny hoop dat je paar leuke en gezellige dagen heb en dat mooi op schiet met je nieuwe huisje. @ esther veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd. zou je graag een dikke knuffel willen geven. hoop dat bij jouw toch goed komt. hoe gaat het met de rest??? dikke knuf mij
 5. ik ga nog ff met de bolletje door dan doe ik nog een test als die negatief is stop ik gelijk met de bolletjes. weet ik ten minste voor me gevoel dat ik er alles aan gedaan heb.
 6. hallo allemaal ik ben door gegaan met de bolletjes en pil wat ik erbij moet slikken. ben nog steeds niet ongesteld. ze willen geen bloedtest doen. ik maak me bolletjes op heb nog paar dagen dan ga ik weer testen. ik voel me heel apart na gisteren ene kant verdrietig en machteloos want ik heb geen duidelijkheid en ze helpen mij ook niet aan duidelijkheid. ik weet wel dat vandaag heb uit geslapen ben nog steeds moe in me hoofd. ik ga vandaag zwangerschap testen halen van de kruitvat. kijk wel wanneer ik ga testen ik heb nog steeds geen gevoel dat ongesteld moet worden. ik vind gewoon heel raar. hoe gaat het met de rest. iedereen heel veel succes en sterkte
 7. Hallo allemaal Ik zit met probleem mijn test was negatief. Maaar ik heb gevoel dat de test niet klopte. Heb gevoel dat ik wel zwanger ben. Ik ivf gebeld kreeg te horen dat ik de test maar moest geloven. Moest maar met alle medicijnen stoppen. Ik weet echt niet meer wat ik moet doen of geloven.
 8. Ik had dag na de tp afspraak gemaakt met de dokter om morgen te gaan testen. Want we hebben nog elke keer met de dokter lopen testen. Want hij is heel begaan met ons. Hij vind iedere keer een eer om te testen en hij wil ons iedere keer goede nieuws brengen. Hij gunt ons zo graag een kindje. Enige kant kan ik ook niet wachten Andere kant vind ik het ook niet erg om dagje te wachten. Morgen weten we weer.
 9. Hallo allemaal Bij mij gaat het nog steeds goed nog steeds geen krampen en nog steeds niet ong Heb laatst ivf gebeld mijn officiële test datum is vandaag. Ik wat gewoon lekker tot morgen. Ben wel heel nieuwsgierig Patricia wat een gebeurternis en ik vind heel erg vervelend voor je. Hoe gaat het met de rest op het wachtbankje? Iedereen veel sterkte en succes toegewenst.
 10. ik ga proberen om op d zwangerschap bankje te komen nog paar dagen weten we meer. @conny is wel positief moe gevoelige borsten enz we gaan ervan uit dat goed gaat bij je. @ antjek en patrica jullie komen ook gewoon strax op de zwangerschap bankje. mijn duimen draai rond voor iedereen,
 11. @conny het wachten word steeds moeilijker. maar ik ben wel heel erg positief. ben de laaste dagen heel vaak misselijk en beroerd. we wachten de test gewoon af. dan zien we waar we aan toe zijn. hoe gaat bij jouw met het wachten voel je al iets???
 12. @linda gefeliciteerd met je zwangerschap maak er een mooie zwangerschap van!!! het is juliie gegunt. @conny laat je niet gek maken ieder geval veel sterkte en veel succes met wachten ik duim voor je.
 13. @ conny dat is echt super nieuws en ik ga gewoon van uit dat je zwanger bent. dat gewoon goed innestelen en blijven zitten. ik heb vandaag wat vaags mee gemaak. me pa zegt tegen me je bent zwanger en het blijft ook zitten onze 7de klein kind komt eraan. me vader heeft wel vaker van die uit spraken gedaan en had hij ook nog goed. ik vind allemaal heel spannend aan worden nog weekje wachten en mag ik testen.
 14. hoop dat deze maand en volgende maat hele wachtbankje vol word. en gezellige bedoeling word. en iedereen na het positieve bankje gaat. progynova heb ik ook geslikt en slik in nog steeds. een ding leest gebruiks aanwijzing niet. want daar schrik je van. maar verder heb je er niet zoveel last van. ik moest eerste 3x per dag nu nog maar 1x per dag.
 15. hallo allemaal met mij gaat allemaal wel goed ik laat me niet gek maken. ik vermaak me wel op me eigen manier. heb van weekend mooie weze lopen en weze shoppen. ene dag ga ik op versite bij me ouders met de honden. andere dag zit ik lekker thuis op de bank te hangen samen met de hondjes lekker tv kijken. lekker onder tussen met me nieuwe telefoon bezig. beetje vast verjaardag planning maken voor mij en me vriend. want wij zijn in mei jarig maar moet wel echt geplant worden. want ik heb hele grote familie en hij kleine en we hebben veel vrienden dus je weet wel hoe dat gaat.
×
×
 • Create New...

Important Information