Jump to content

zeeotter

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About zeeotter

 • Rank
  Kom net kijken :-)
 1. Hoi meiden! Zo, dat is lang geleden...eerst even bijlezen! Sannie, wat goed dat ze dat bij Iris hebben opgemerkt en een bril hebben aangemeten. Ik had dat als kind nodig gehad en nu kan het niet meer gecorrigeerd worden (ik kijk scheel als ik moe ben en heb geen dieptezicht). Fijn, dat ze de bril zonder morren draagt en ook wel lastig dat zij zegt hetzelfde te zien zonder. Heel spijtig dat een brusje nog steeds op zich laat wachten; hopelijk komt hij/zij er wel! Hoe vind Iris het op school na de vakantie? Tuitebol, is jullie verbouwing goed verlopen en genieten jullie nu van de extra ruimte? Jeetje, Floor is inderdaad al 3!Wat gaat de tijd snel! Grappig dat jullie twee heel verschillende kanjers hebben; een de rustheid zelve en de ander een ware spreker. Wel herkenbaar hier ook; Tuure kletst ook echt aan 1 stuk door als hij wakker is...er komt geen eind aan Wel heerlijk hoor, daar niets van. Die Matthijs in het verre buitenland leuk, dat jullie met de hele familie op stap waren. We zijn van de zomer weer in Zuid Frankrijk geweest en mijn Finse familie was ook mee. Mijn ouders zijn 50 jaar getrouwd en mijn moeder werd 70, genoeg reden om een klein feestje te bouwen aan de Riviera Ik ben dan nog paar weken in Finland geweest met Tuure en we hadden vreselijk weer, koud en erg veel regen. Tuure heeft weer de eerste virussen opgepakt en ook een luizenplaag hebben we gehad in zijn klas. Hij heeft ze gelukkig niet gekregen en sinds dat ik het weet, spuit ik zijn haar met een soort preventieve anti-luizenspray en haarlak erbij (op advies van onze apotheker) en tot nu toe geen luis gezien hier...en ik wil het graag zo houden ook! Tuure is begonnen met de zwemlessen en hij vind het geweldig leuk. Zo leuk om te zien hoe snel de kleintjes leren goed omgaan met water. Hij zit sinds kort ook op vioolles en ook dat is geweldig om te zien hoe snel hij dingen oppakt, zichtbaar geniet ervan en heel erg geconcentreerd ermee bezig is. Echt ongelooflijk. Ik ben nu echt in de overgang; vreselijke zweetaanvallen, niet kunnen slapen en geen pijl op te trekken op ongesteldheid. Echt niet leuk Poeh, wat een lange verhaal is dit geworden! Nu stop ik hoor en hoop gauw van jullie te horen! Veel liefs van ons!
 2. Hoi,hoi! Hee Matthijs, wat ontzettend knap van jou! Super hoor, kunnen fietsen zonder zijwielen. Is hij al helemaal opgeknapt van de longontsteking? En hoe gaat het met Floor? Hier geen interesse in fietsen, al helemaal niet zonder zijwielen; de traptractor met een aanhanger is des te meer in gebruik en de grote wens is een skateboard. Het gaat eindelijk stukken beter met hem, hij is sinds deze week voor het eerst de hele dag op school en hij houdt het goed vol. Wel is hij totaal op daarna en hangt alleen nog op de bank thuis daarna. Vandaag mochten de kinderen zich verkleden en hij is als Dikke Dik op pad Hij gaat nu gelukkig graag naar school en heeft vrienden en vriendinnetjes en komt altijd huppelend en blij weer thuis. Een pak van mijn hart dat hij het super naar zijn zin heeft daar. Sannie, hoe is het bij jullie? Nou, groetjes maar weer en tot gauw schrijfs :love2:
 3. Hoi,hoi! Sannie, super van jullie grote meid! Echt knap hoe zij het doet op school; hier is het nog steeds halve dagen en vaak de vraag of hij vrije dag heeft Ik moest er ook erg aan wennen dat het zo stil was in huis zonder hem. Ik bleef mar naar de klok kijken of ik hem al kon ophalen! Tuitebol, ook fijn zo'n moment met z'n tweeën. Wel een hele grote klas zeg! Is er een klassenassistent bij? Geen wonder dat Matthijs het te druk vindt soms. Ik merk het ook aan Tuure dat hij de drukte soms niets vindt en het zijn er maar 21 maximaal. Bij ons is het wat mijn schoonpaps betreft weer echt heel goed. Hij heeft een speciale behandeling gehad waardoor hij weer mobiel is geworden en hij is als een ander mens! Hij heeft zijn levenslust terug, rijd weer auto, wandelt, lacht en dat is zo fijn. Wat Tuure betreft is het minder goed nieuws. Hij is sinds weken ziek, hoge koorts, hoesten, moe en nergens zin in. We zijn er eindelijk achter dat hij de ziekte van Pfeiffer heeft met ontzettend heftige klachten. Sinds twee weken wil en kan hij niets meer; hij ligt alleen maar in bed en voelt zich ellendig. Zo ontzettend zielig om te zien! Op school is hij de laatste weken amper geweest en nu moet hij eerst koortsvrij zijn en daarna zijn conditie weer op peil brengen voor hij weer naar school kan. Het ellendigste is dat het weken, zelfs maanden kan aanhouden! Echt balen, maar niets aan te doen dan afwachten dat het vanzelf over gaat. Gelukkig gaan we richting voorjaar en zomer; heb zo'n behoefte aan zon en warme weer! Lieve groeten van ons :love2:
 4. Hoi,hoi! Zo, even een berichtje van onze kant. Sannie, ik hoop zo dat er een wonder nog op weg is naar jullie toe! Wel heel goed dat jullie het natuur een kans geven en dan het MMM afronden om verder te kunnen zonder de druk, die de behandelingen en hormonen met zich meebrengen. Ik blijf duimen en hopen op een wonder voor jullie. Wat fijn dat Iris Sinterklaas alleen maar leuk vind! Tuure is er eigenlijk best bang voor; hij wilde niet naar de intocht en ook geen journaal kijken; wat hij wel heel leuk vindt, is het boek Sinterklaas van Charlotte Demantos...die hebben we elke dag "gelezen"! Ook fijn zo'n rustige start voor de school, al zal Iris wellicht snel gewend zijn, aangezien zij op KDV en PSZ gaat. Wat mij ook heel fijn lijkt voor haar is dat er al wat vriendinnetjes zitten. Tuitebol, hoe ging het met Matthijs (en Floor)met de Sint? Hopelijk niet te spannend allemaal. Wat voor een school gaat Matthijs naar toe? Lijkt me ook het beste dat je niet je eigen kind in de klas hebt zitten (en in jullie geval niet eens in hetzelfde school!), want kan heel verwarrend zijn voor de kind dat mama een andere "petje" op heeft. Bij ons is het de laatste tijd wat rommelig en ook verdrietig geweest. Ik heb weer enorm last van migraine gehad en het blijkt toch dat ik nog niet helemaal in de overgang ben, want ben weer ongi geworden na een hele tijd niet geweest te zijn. Blijt rommelen op dat front en door de hormoonschommelingen speelt de migraine weer op. Sannie, ik heb nog overwogen om een hormoonbepaling te laten doen omdat je anders er niet zeker van kan zijn of men in de overgang is, maar het hoefde nog niet Mijn schoonvader heeft ernstige problemen met zijn geamputeerde been en hij is daardoor heel erg depressief geworden en wil eigenlijk een einde aan zijn leven maken. Heel moeilijk voor mijn man (en zijn broer en zus). Chris is daardoor veel bij zijn ouders en Tuure vindt het heel moeilijk dat papa vaak weg. Het is heel triest voor allemaal. Ik hoop zo dat mijn schoonvader het weer ziet zitten en dat hij uit die depressie komt, want ik zo ken ik hem niet...totaal verslagen en zonder strijdlust. Het erge is, dat je geen middelen hebt om hem te overtuigen of te helpen, een heel machteloos gevoel. Wat aan Tuure's schoolgaan komt...hij wil er niets van weten. We hebben morgen een gesprek om het wennen en de gang van zaken te bespreken met de juf en ik hoop zo dat het een lieve, begripvolle juf is, met goede plan van aanpak! Ik ga met Tuure volgende week voor ruim 3 weken naar mijn ouders en we beginnen pas met het wennen in het nieuwe jaar. Ik ben benieuwd hoe het zal gaan! Nou, ik duik in mijn mandje, want niet alleen Tuure vindt het spannend met de school, maar zijn mama ook! Lieve groeten van ons!
 5. Hoi meiden! Hoe gaat het bij jullie? Sannie, hoe is het met jullie? Zijn jullie de teleurstelling weer boven? Ik hoop dat alles z'n plek heeft gekregen en dat de pijn verzacht is. Tuitebol; hoe is het met jullie? Ik moest nog aan Teun denken...gek hè? Matthijs zal hem niet herinneren, denk ik, maar jij/jullie zullen hem misschien wel missen. Hier alles rustig. Ik denk alleen wel dat ik nu echt in de overgang ben; ik heb al sinds september geen ongi meer gehad en nee, helaas ook geen wonder onderweg. Voelt wel gek; twijfel of ik actie moet ondernemen of gewoon zo laten. Ik hoop dat alles goed gaat met jullie. Lieve groetjes van ons!
 6. Hoi , Misschien kun je het op de kap vastklikken? Je hebt er ook met koordjes en die zou je kunnen vastmaken op de duwstang misschien. Meet even de breedte van de kap en wellicht ka de houten, wat je op het oog hebt erop. Ik heb alleen de Bee Plus en geen wagenspanner meer nodig, kan dus niet testen/uit eigen ervaring vertellen wat erop past. Succes!
 7. Lieve Sannie, Wat erg Sannie, dat het niet mocht lukken!En ook nog een helse ongi erbovenop; dikke knuffel meid. Het blijft heel verdrietig, ook al houd je er rekening mee. De wens is zo groot voor een tweede kind en het verdriet enorm dat het niet lukt. Ik vind het heel wijs en dapper van jullie dat jullie besloten hebben om te stoppen met de MMM; de belasting wat het meebrengt is natuurlijk in alle opzichten groot en zwaar. Zoals je weet, op de natuurlijke manier kan ook het grootste wonder gebeuren, hoe miniem de kans ook is. Ik hoop zo dat jullie ook het wonder van spontaan zwanger raken mee mogen maken, maar dan wel met een goede afloop ervan met als resultaat een broertje of zusje voor Iris. Wat de eventuele pleegzorg betreft; er zijn zo veel kinderen, die liefde en stabiele, veilige omgeving en ouders nodig hebben. Heel knap van jullie dat jullie hieraan denken en in willen verdiepen. Ik hoop dat jullie deze teleurstelling een plekje kunnen geven en dat het moeder natuur het allermooiste cadeau nog in petto heeft voor jullie. Knuffel je prachtige meisje maar extra vaak en veel; zij is er om heel veel van te houden! Dikke knuffel, Zeeotter
 8. Lieve Sannie, Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie jubileum! En ik hoop zo dat jullie vandaag het mooiste cadeau mogen ontvangen;het zou geweldig zijn. Hele fijne dag en tot horens! Tuitebol, hoe was Center Parcs? Vast en zeker genoten daar. Ik ben nog steeds niet in orde; donderdag werden er longfoto's gemaakt en ik wacht nu op de uitslag. Afhankelijk van wat er te zien valt, wordt de behandeling dan gekozen. Ik baal enorm, want dit kost zo veel energie, ik wil ervan af! Lieve groetjes van ons :love2:
 9. Tuitebol, wat een kanjers!Matthijs lijkt al zo lang en groot qua leeftijd en hij heeft zo'n lieve, zachte uitdrukking op zijn gezicht.En je hoeft echt niet jaloers te zijn voor Tuure's haar, Matthijs heeft werkelijk prachtig blond haar!Floor is ook al een grote meid, zeg. Leuke foto's van de twee bengels. Ha, en zonder zijwieltjes fietsen...hoeft voorlopig niet voor hem! Ik probeer zo nu en dan dat Tuure in zijn eigen bedje zou gaan slapen en tot nu toe 1x middagtukje uit eigen initiatief, maar toen ik dacht dat trend door te zetten, zei hij dat hij "zullen we dat veel later weer eens doen?"wat betekent dat hij gewoon weer bij mij kruipt. Sannie, ook Iris is al een hele lange, grote meid, die wel zonder zijwieltjes wil!Mooie meisje, met een lieve gezichtsuitdrukking. Over blastocyste, ik dacht dat het na de morula-fase(waarin men ook niet meer de cellen kan tellen) komt en dan kan je de cellen niet meer tellen, want de deling is al "voorbij"; het is een fase waarin de aanleg voor placenta,vliezen en het embryo heeft plaatsgevonden. Hoeveel dagen na de punctie had jij de TP? Ik duim ontzettend hard dat het goed gaat! Tuure is met een kiepauto op zijn gezicht gevallen en nu ligt zijn hele kin open en een sneetje net onder de onderlip; zo zielig, want ik moest het desinfecteren en had al middel, die niet zou prikken, maar deed het toch wel. Krijsen van de pijn, de arme kerel van mij. Hij is best wild met spelen. Ikzelf heb weer een longontsteking. Ik kom er maar niet vanaf, wordt er gek van! Dit is nu de 3e AB kuur; hopelijk is het hiermee weg, want dit kost zoveel energie. Als jullie nog tips hebben, hoor ik het graag! Duimende groeten!
 10. Hee Sannie, Wat knap van Iris hoor met los fietsen! Tuure zegt wel eens dat de zijwielen eraf moeten, maar als we het willen doen mag het ook weer niet; blijkbaar toch nog niet klaar ervoor. Spannend weer met de TP; ik hoop dat alles goed ging en nu ga ik enorm duimen voor de komende tijd! Zou zo mooie zijn als jullie wens werd vervuld, want wat je zegt over 1 keer is het over en uit komt steeds dichterbij. Het leven staat inderdaad stil op een manier. Maar, laten we hopen dat het nu wel goed gaat! Zo'n bolderkar is zeker handig; we waren net nog in Duitsland op een autohappening en meneertje sliep weer 3 uur in de wagen we houden het nog even in gebruik dan maar. Foto's zie ik even niet, misschien lukte het niet om te plaatsen of had jij nog geen tijd ervoor; we hebben ze nog tegoed . En Tuitebol, ook geen foto's te zien van Matthijs en Floor. Voor nu; ik DUIM voor jullie Sannie! Lieve groeten van ons!
 11. Nog een paar dan... Met papa op stap Met mama op stap
 12. Hey meiden! Ik meld mij weer. Sannie, wat jammer dat de cryo's niet aansloegen en het feit dat deze de laatste poging wordt, maakt het extra spannend. Ik duim ontzettend hard voor jullie dat het nu wel lukt. :love2: Heel herkenbaar dat snel groeien hoor; de wijze praatjes, conclusies trekken, doorvragen, grapjes maken, troosten...alles gaat zo snel. Wel heel leuk natuurlijk. Tuitebol, Matthijs krijgt het nog druk later! Grappig, hoe hij nu al daarmee bezig is. Ik hoor Tuure alleen zeggen of hetzelfde wat wij zijn of een tractorverkoper Hij is nu meer bezig met vrienden maken, een speelkameraadje zoeken en vraagt vaak dat wie speelt nu met hem. Ik vind het soms heel moeilijk, want ook al zeg ik altijd dat mama speelt met jou, is het natuurlijk niet altijd het beste. Wij waren in Zuid Frankrijk en mijn nichtje van 16 jaar was met ons mee; die twee zijn dikke maatjes en Tuure houd van haar enorm veel; ziet haar als zijn grote zus,de speelkameraadje. Heerlijk van huis uit uitjes te maken en jullie hebben nog een leuke lange weekend voor de boeg. Center Parks is altijd fijn qua vermaak. Ik ben weken lang uit de running geweest door pneumonie. Ik ben nog nooit zo ziek geweest en het was zo erg dat hubby moest ons komen ophalen vervroegd uit Finland met de auto. Wat een rit was dat, liggend op de achterbank 2500 km! Ik ben ook voor het eerst 5 dagen weg geweest alleen en Tuure bleef met papa thuis. Man o man wat was dat zwaar voor mij!Tuure zei tegen mij toen ik weer thuis kwam dat hij is wel een beetje boos op mij omdat ik zonder hem op reis ging, maar dat hij ontzettend blij is dat ik weer terug was. Hij zei ook dat het ging niet goed met papa, maar dat zij het wel heel leuk hadden gehad. :0 Even een vraagje. Willen jullie kids nog in de buggy zitten? Bij ons gebeurt het geregeld dat Tuure zegt zo moe te zijn dat hij in de wagen wil en hij valt zelfs in slaap erin! Ik begin mij een beetje zorgen te maken; hij is immers al bijna 4 en je zou denken dat hij behoorlijke stukken al lopend redt. En dan wat anders; kan Iris en Matthijs al zonder zijwieltjes fietsen? Ik durf ze niet weg te laten(ha, what's new? ). Is een kwestie van oefenen natuurlijk, maar op asfalt vind ik het zo eng en parken met zandweggetjes hebben wij niet. Hoe hebben jullie dat gedaan? Foto's zouden heel leuk zijn, het is mij nog nooit gelukt om ze te plaatsen; hopelijk hebben jullie meer geluk daarmee! Lieve groeten van ons!
 13. Geweldig!Van harte met een dikke, vette plus!
 14. Hoi lieve meiden! Hoe gaat het met jullie? Tuitebol, terecht trots op je mannetje hoor; hij is super vlot met alles en gelukkig ook van de waterpokken slechts paar plekken overgehouden. Heel jammer dat het in zijn gezicht is, maar vaak zie je dat je er op latere leeftijd nauwelijks nog iets ziet. Ik heb zelf waterpokken gehad op mijn 21e, zat onder de pokken, met name in mijn gezicht (zelfs oogleden en oorschelpen zaten er vol van!) maar gelukkig niets overgehouden, ook al zag het er toen vreselijk uit met putjes. Hoe gaat het met Floor? Ik ben het even kwijt, maar is zij niet 2 geworden op de 16e? Wat vliegt de tijd! Sannie, hoe is het met jullie afgelopen in DD?Ik hoop dat jullie een positieve gesprek hebben gehad en dat het idd geen "issue" wordt tussen je man en jou. Hopelijk kom je gauw met goed nieuws! Ik heb zo goed als opgegeven de hoop op een wonder nog, maar de laatste tijd erg regelmatig weer ongi, dus helemaal los laten kan ik het nog niet (niet wijs, weet ik, maar toch). Tuure is overdag wel zindelijk, maar s'nachts heeft hij (hij wil het perse)nog luier. Hij slaapt nog steeds tussen ons in en ik moet zeggen dat ik ook wel een hele luie moeder ben om hem ook s'nachts zonder luier te laten slapen. Ik vertrouw erop dat hij het aangeeft als hij ervoor klaar is. Hetzelfde met speentje...nog steeds erg lekker, helaas! Hebben jullie al vakantieplannen? We gaan morgen rijden richting Franse Riviera; bezoeken Versailles onderweg en op de terugweg nog langs Bourgondië om paar doosjes lekkere wijn in te slaan. We gaan voor het eerst kamperen in zo'n stacaravan en mijn nichtje van 16 jaar gaat met ons mee. Wij hebben er zin in en hopelijk vinden "onze kids" het ook leuk toeven daar, maar dat zal wel. Ik hoop dat alles goed gaat met jullie en tot horens maar weer! Veel liefs van ons :love2:
×
×
 • Create New...

Important Information