Jump to content

Simone

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Simone

 • Rank
  Kom net kijken :-)
 • Birthday 02/13/1971

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. WOUW!!!! Wat een leuke en lieve reacties!! DANK JULLIE WEL ALLEMAAL! Heb het met liefde gedaan, ook al was het wel veel minder voor mij de afgelopen jaren. BEDANKT EN SUCCES!! Veel liefs Simone. :-*
 2. Hohoooi, Wij waren in Nijmegen en mochten de cryo's in totaal 5 jaar ingevroren laten zitten. Daarna moesten we een definitieve beslissing nemen. Groetjes Simone.
 3. Wouw, je gaat als een trein joh!! Heel fijn voor je. Succes met de punctie donderdag! liefs Simone.
 4. Hello lady's, Misschien kan ik jullie een klein beetje helpen. Wij hebben namelijk al voor de keuze gestaan om ze teloor (klinkt wat minder heftig dan vernietigen) te laten gaan, of terug laten plaatsen. Wij vinden 2 kindjes echt meer dan genoeg. Zowiezo financieel maar ook voor onszelf. Moet eerlijk toegeven, dat het wel een heel dubbel gevoel gaf om die brief van het ziekenhuis te ondertekenen de bevruchte eitjes teloor te laten gaan. Maar hou me vast aan de gedachten dat uit dit hele proces 2 mooie, gezonde kindjes zijn gekomen. En heb het toen ook achter me gelaten. Ik vind niet (hoop ni
 5. Wat goed te horen Laura, en leuk dat je weer terug bent!!
 6. Van harte welkom corina!! Succes en het is altijd fijn om onder lotgenoten te zijn. Groetjes Simone.
 7. Zie Marleen, je gaat het nog leren
 8. Je verhaal wordt steeds spannender. Lachen hoor! Je hebt de nieuwe deo uitgevonden. Ik moet eerlijk zeggen dat wij er ook altijd een dosis humor tegenaan hebben gegooid, dat sleept je er doorheen. We hebben ook een keer gelachen, wij zaten in de wachtkamer en daarnaast was het produceer-kamertje. Komt er zo'n boer uit zetten, met veel commentaar dat hij dat toch maar even voor elkaar moest zien te krijgen. Ik dacht dat ik niet meer bijkwam, het was de manier waarop hij het zei. Maar was er zelf behoorlijk serieus onder. Ja, je maakt wat mee!!
 9. Ja Marleen, altijd fijn te horen dat je niet de enige bent, helemaal mee eens. Ik laat weten als we meer weten, maar dat duurt nog even. Jij ook toitoitoi! We houden de moed erin! Enne, jij hebt de optie om de kleine eens ergens onder te brengen, doen hoor!! Hoeft niet gelijk een hele middag/dag, doe je eerst eens een uurtje, zodat je even rustig een boodschap kunt doen of zo en dan de keer erop een uurtje langer. Het is wel goed voor je hoor. Succes!
 10. Bedankt voor je compliment Suzy!! Dat is ook wat, potje gelekt!! Ja, zo maak je nog eens wat mee of niet?! Zal wel stressen zijn geweest toen, maar nu zul je er om kunnen lachen.
 11. Hoi Imarleen, Ook ik voel het zelfde als jou! Toen ze nog klein waren, nam ik veel taken op mij, dat kon ook bijna niet anders, want ik gaf borstvoeding een jaar lang. Maar dat gevoel is altijd gebleven en heb zelf ook zelden tot nooit dingen voor mezelf ondernomen. Nou hebben we allebei ook geen ouders waar we ze kunnen achterlaten om eens iets leuks te doen. Die zijn daar te oud voor en dan houdt het al snel op natuurlijk. Eerlijk gezegd begint het nu wel een beetje op te breken. Sam is een heel ondernemend mannetje en we zijn ook maar eens op zoek gegaan naar hulp, omdat we vaak niet t
 12. En wij zijn heel blij met jouw hulp Jannie!!! Liefs Simone.
 13. Hey Brenda, Jij loopt ook al lang mee hier, eerlijk gezegd volg ik het allemaal niet meer zo. Ben behoorlijk druk met de kids en werk, dus de site schiet er een beetje bij in :-[ Maar je bent dus zwanger van de 3e, wat leuk!! Ik wens je een goede zwangerschap toe en ga eens proberen de boel hier weer wat beter bij te houden. Groetjes Simone.
 14. Wat leuk dat iedereen zich weer opnieuw voorstelt!! ;D Jouw verhaal lijkt wel een beetje op de onze, ook wij vinden het prima nu na 2 gezonde kindjes. Groetjes Simone.
 15. Leuk dat je nog steeds meekijkt! Ik moet eerlijk zeggen dat ik er weinig aan toe kom, maar mijn goede voornemen is toch weer eens wat vaker mee te lezen en te reageren. Groetjes Simone.
×
×
 • Create New...

Important Information