Jump to content

Simone

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Simone

 1. Hello lady's,

  Misschien kan ik jullie een klein beetje helpen. Wij hebben namelijk al voor de keuze gestaan om ze teloor (klinkt wat minder heftig dan vernietigen) te laten gaan, of terug laten plaatsen. Wij vinden 2 kindjes echt meer dan genoeg. Zowiezo financieel maar ook voor onszelf. Moet eerlijk toegeven, dat het wel een heel dubbel gevoel gaf om die brief van het ziekenhuis te ondertekenen de bevruchte eitjes teloor te laten gaan. Maar hou me vast aan de gedachten dat uit dit hele proces 2 mooie, gezonde kindjes zijn gekomen. En heb het toen ook achter me gelaten. Ik vind niet (hoop niet dat ik iemand hiermee kwets) dat je aan nog een terugplaatsing moet beginnen puur omdat je nog eitjes in de vriezer hebt liggen, maar je eigenlijk twijfelt of je dit wel wilt en aan kunt. Probeer dan ook echt achter je keus te staan er niet meer aan te beginnen als je te veel twijfelt. Vooral als je er al 1 hebt, of misschien al wel 2. Dit is al een groot wonder, geniet daarvan en probeer de bevr. eitjes een plekje te geven.

  Hopelijk omschrijf ik het goed en snappen jullie een beetje wat ik bedoel.

  Veel liefs van Simone.  :love2:

 2. Je verhaal wordt steeds spannender. Lachen hoor! Je hebt de nieuwe deo uitgevonden.

  Ik moet eerlijk zeggen dat wij er ook altijd een dosis humor tegenaan hebben gegooid, dat sleept je er doorheen.

  We hebben ook een keer gelachen, wij zaten in de wachtkamer en daarnaast was het produceer-kamertje. Komt er zo'n boer uit zetten, met veel commentaar dat hij dat toch maar even voor elkaar moest zien te krijgen. Ik dacht dat ik niet meer bijkwam, het was de manier waarop hij het zei. Maar was er zelf behoorlijk serieus onder. :D

  Ja, je maakt wat mee!!

 3. Ja Marleen, altijd fijn te horen dat je niet de enige bent, helemaal mee eens.

  Ik laat weten als we meer weten, maar dat duurt nog even.

  Jij ook toitoitoi! We houden de moed erin! ;)

  Enne, jij hebt de optie om de kleine eens ergens onder te brengen, doen hoor!! Hoeft niet gelijk een hele middag/dag, doe je eerst eens een uurtje, zodat je even rustig een boodschap kunt doen of zo en dan de keer erop een uurtje langer. Het is wel goed voor je hoor.

  Succes!

 4. Hoi Imarleen,

   

  Ook ik voel het zelfde als jou! Toen ze nog klein waren, nam ik veel taken op mij, dat kon ook bijna niet anders, want ik gaf borstvoeding een jaar lang. Maar dat gevoel is altijd gebleven en heb zelf ook zelden tot nooit dingen voor mezelf ondernomen. Nou hebben we allebei ook geen ouders waar we ze kunnen achterlaten om eens iets leuks te doen. Die zijn daar te oud voor en dan houdt het al snel op natuurlijk. Eerlijk gezegd begint het nu wel een beetje op te breken. Sam is een heel ondernemend mannetje en we zijn ook maar eens op zoek gegaan naar hulp, omdat we vaak niet tot hem doordringen. We zijn alleen maar politieagentje aan het spelen en voel me geen moeder. Dit vergt enorm veel energie en ben 's avonds ook helemaal munt. We hopen over een poosje te horen welke kant hij nou precies opgaat (PDDNOS, ADHD,...), zodat we ook de juiste handvaten meekrijgen en het wat rustiger allemaal wordt.

  Roep zelfs al wel eens, als ik dit allemaal van te voren had geweten was ik er nooit aan begonnen en dat vind ik eigenlijk heel erg  :-[

   

  Lieve groeten van Simone.

 5. Hey Brenda,

   

  Jij loopt ook al lang mee hier, eerlijk gezegd volg ik het allemaal niet meer zo.

  Ben behoorlijk druk met de kids en werk, dus de site schiet er een beetje bij in  :-[

  Maar je bent dus zwanger van de 3e, wat leuk!!

  Ik wens je een goede zwangerschap toe en ga eens proberen de boel hier weer wat beter bij te houden.

   

  Groetjes Simone.

 6. Hallo allemaal,

   

  Ik wil iedereen een heel gelukkig nieuwjaar toewensen!

  Ben hier niet meer zo heel veel te vinden, maar dat neemt niet weg dat ik aan jullie denk!!

  Ik schrijf gauw weer even iets over Nika & Sam.

  Toi toi toi allemaal.

   

  Lieve groeten van Simone. :-*

×
×
 • Create New...

Important Information