Jump to content

Noortje

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Noortje

 • Rank
  Kom net kijken :-)
 1. SuzyQ, ja dat dacht ik ook al eigenlijk, maar wist het niet zeker!! Ons kleintje is alweer4, dus die zit het grootste deel van de dag op school, dat scheelt weer Conny, ja het is ook zoveel allemaal.. Zat net op een Turkse site te kijken, daar doen ze weer hele andere dingen waar ik ook nog nooit van gehoord had..
 2. volgens mij weet ik er echt maar heel weinig van...Weet eigenlijk niet eens hoe het hier precies zit...Houd het voor ons als deze poging mislukt gewoon op,of zouden wij dan ook in aanmerking komen voor icsi? En ik maar mopperen op vrienden en fam dat ze het niet begrijpen Had ik me toch maar eerder aangemeld hier
 3. @conny, misschien een stomme vraag hoor,maar krijg je bij icsi meer behandelingen vergoed als bij ivf? Of is het in Duitsland gewoon helemaal anders als hier? @kar,Dank je, zo denk ik er ook over hoor,lijkt mij stiekem zelfs wel een beetje leuk,een tweeling.Wel druk natuurlijk,maar vooral erg leuk ;)Mijn vriend zou het wel erg vinden,zegt hij nou dan,weet zeker dat mocht het zo zijn hij dol gelukkig zal zijn.. @patricia, en ziekenhuis gebeld? ben benieuwd..Ik hebvanmorgen gebeld,volgende week dinsdag eerste echo en vanavond starten met de gonalF, spannend allemaal weer hoor..
 4. Ben je al begonnen met de icsi patricia? Word voor jou straks ook dubbel zo spannend dan Mijn vriend heeft het nooit gewild,2 terug laten plaatsen,maar nu bij de 3e poging wil hij het toch wel,komt natuurlijk ook door wat de gyn heeft gezegd,kleine kans dat ze zich alletwee innestellen... En mocht dat wel zo zijn,dan is dat wel even slikken natuurlijk,maar dan is het zo en dan ben ik er niet minder blij mee hoor
 5. O wat fijn!! Nogmaals gefeliciteerd!! De gyn kwam er zelf mee, omdat dit onze laatste kans is en je bij de 3e poging maar een kleine kans hebt dat er dan ook daadwerkelijk 2 innestelen, ze kwam met een aantal procenten, maar die ben ik vergeten..
 6. O ok, ja sorry weet er verder ( buiten mijn eigen schema's en behandelingen) ook niet zo heel erg veel van.. Maar als ik het goed lees onder je berichten, is het bij jou gelukt en ben je zwanger? Gefeliciteerd!!
 7. Nee, ik krijg altijd eerst een maand de gewone pil en dan bij de laatste vier pillen moet ik met de lucrin injecties starten, totdat ik ongesteld word en dan op de 2e menstruatie dag gonal f erbij. Gaat het bij jou anders dan?
 8. Hoi lief, Wat een lieve reactie!! Moet zeggen dat ik niet heel veel steun krijg van mijn omgeving,ze Snappen het niet allemaal even goed, moet alles 3x uitleggen en dan nog heb ik het idee dat ze het niet echt snappen.. Vind deze keer echt zo spannend, ook omdat we dit keer als het allemaal goed gaat 2 emmy's terug gaan laten plaatsen!! Zie nou al tegen die wachtweken op..
 9. Hoii, Dank je! Nou, dat is het mooie van alles, bij mijn dochter was ik meteen zwanger, geen behandelingen aan te pas gekomen Bij alle onderzoeken is er uit gekomen dat mijn eileider dicht zit, ze weten niet of dat altijd al was en onze dochter een "gelukje" is of dat het na de zwangerschap is gebeurd.. Ik ben net pas begonnen met het spuiten van de lucrin, vorige week woensdag de laatste pil gehad, worden dus weer spannende weken met veel ziekenhuis bezoekjes..
 10. Hallo, Ik ben Noortje,31 jaar en volgende maand zijn wij 3 jaar bezig om een broertje of zusje voor onze dochter te krijgen. Vorige maand ben ik gestart met de 3e IVf behandeling. Ik heb nooit eerder de behoefte gehad om me bij een forum aan te melden,maar nu bij de 3e poging heb ik het er allemaal wat moeilijker mee en hoop dat ik hier een beetje steun en afleiding kan vinden. Groetjes Noortje
×
×
 • Create New...

Important Information