Jump to content

suzyQ

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About suzyQ

 • Rank
  Kom net kijken :-)
 • Birthday 04/11/1977
 1. Na lange tijd weer eens ingelogd en ik zie zowaar wat actie op de pagina! Ik ben in januari gestart met een opleiding en moest voor 1 juli mijn opdracht hebben ingestuurd. Wat een gestress. Nergens meer tijd voor. Leren is niet meer zo vanzelfsprekend als vroeger. Maar het is gelukt! Lievie hoe gaat het met jou? Conny, nog aan het genieten van je verlof?
 2. Ha Conny, Hoe is het nu? We zijn weer een week verder, intussen zonder kraamhulp. Dat is altijd fijn, je kunt je eigen gang gaan. Maar van 1 naar 2 is toch een flinke overgang. En alles is ineens een hele organisatie. Even naar de supermarkt is dan een flinke onderneming. Hoe groeit ze? En jij ook weer redelijk hersteld? Dank je wel Jonna! Ja het is verdrietig, maar ik ga ervan uit dat het na verloop van tijd zal slijten. Ik was afgelopen week op kraamvisite en natuurlijk denk ik er dan aan, maar ik kan oprecht blij zijn voor m'n vriendin. En ook genieten van het piepkleine babiet
 3. Gefeliciteerd! Oh heerlijk, dit klinkt als een veel betere bevalling. Fijn zeg! En wat een mooie naam. Past goed bij Florian. Hoe reageert hij op zijn zusje?
 4. 14 kilo is heel netjes! En wat een verschil met vorige keer. Mannen staan er inderdaad anders in. Ik vind het ook moeilijk om erover te praten hoor, het is allemaal zo verwarrend en lastig. Had gewoon nooit verwacht dat ik er zo'n klap van zou krijgen. Wij zijn nu wel heel druk met het regelen van een verbouwing in het najaar, genoeg afleiding dus. Jee Conny, het kan gewoon ieder moment gebeuren, gaaf hoor!
 5. Die is veel nuchterder dan ik. Drie is praktischer dan vier. Hij zit er nu niet meer zo mee. Staat er wel voor open, maar anders dan ik. Bij mij heeft het zoveel wakker geschud. Werd vanochtend ongesteld, en ben eigenlijk de hele dag van streek geweest. Het was altijd zo simpel. Het kon niet op de normale manier. En nu blijkt dat het wel kan, ieniemiene kans, nu is er hoop. En onzekerheid. En dat gevoel had ik na al die jaren tobben eindelijk achter me gelaten. Het zal wat tijd nodig hebben vrees ik. Wij hebben het een jaar gegeven. Ik wil niet meer na m'n veertigste zwanger worden.
 6. Jee Conny al 38 weken! Tja drie is een stuk drukker en duurder. En qua werk sta je nog langer stil. Maar het is ook wel erg leuk. Er is altijd drukte bij ons in huis. Er komen weleens vriendjes spelen en die zijn altijd dol op de chaos die met drie jongens al snel heerst. We hebben een soort kermis thuis. Maar het moet je ook gegund zijn. Florian heeft vrij lang op zich laten wachten, de kleine meid was er dan wel weer relatief snel. Punt is dat je qua leeftijd dan snel weer een traject in zou moeten, en wil je dat.. Ik heb van al m'n zwangerschappen genoten alsof het de laatste was. Maa
 7. Hoi, En dan is het ineens al 16 maart! Tijd gaat snel. Hoe was Maastricht? En je verlof is begonnen, joehoe! Nog van alles gepland, of ben je aan het relaxen? Hier loopt alles wel weer. Maandag hoorde ik dat een vriendin overtijdbehandeling heeft ondergaan, dat raakt me dan wel. Komt het allemaal flink binnen.
 8. Dat is een lastige vraag. Er is wel een gevoel wakker geschud. Maar puur verstandelijk gezien moeten we er niet aan beginnen. Maar dat gevoel he... Sowieso komt er geen ziekenhuis traject, dat zie ik absoluut niet zitten. Dergelijke zorgen zijn normaal denk ik. Zeker na zo'n heftige bevalling als jij hebt gehad. En niemand die je zorgen kan wegnemen, dat is het vervelende. Nu dus echt aftellen op het werk. Al veel dingen overgedragen?
 9. Dank je wel. Vandaag laatste controle in het ziekenhuis. Alles ziet er schoon en goed uit. En dat was het dan. Tja. Vond het een paar moeilijke weken, maar het krijgt langzaam z'n plekje. En hoe is het met jou?
 10. Helaas...miskraam gehad. Dag voor we naar verloskundige gingen begon het, en de volgende dag zag ze het al niet meer. Daarna naar gynaecoloog. Vond het vreselijk ingrijpend, zo intens verdrietig. Een enorm bloedbad, maar vooral het mentale...pffff Het is niet het einde van de wereld en we hebben drie geweldige knullen, maar in gedachten zagen we het gezin al voor ons en sta je met een baby in je armen. Helaas. We zijn rationeel genoeg om te begrijpen dat het kindje niet in orde was, maar het blijft verdrietig.
 11. Had je vorige keer toch ook zo'n last van? Vervelend, zeker nu er een peuter om je heen draait. Osteopaat schijnt daar inderdaad goed bij te kunnen helpen. Hier een ziekenboeg, Bram al de hele week ziek en Koen sinds vannacht. Pfff. Ben Bram zijn waterwratjes trouwens aan het insmeren met zinkzalf, dan stopt het verspreiden. Wat een vervelende dingen zijn dat zeg!
 12. Bodypump lijkt me nu heftig! Je bent zes maanden? Nou ja, je stopt er ook mee. Ik ren drie keer per week. Wisselend tussen de 6,5 en 11 kilometer. Maar net waar ik zin in heb. En doe 1x per week personal training, kracht en conditie. En soms nog een les spinning. Dat rennen zal tot maximaal 25 weken zijn denk ik, misschien eerder. Heb al snel een flinke buik. Dan wil ik ook gaan zwemmen. Perfect voor tijdens de zwangerschap. Vorige zwangerschap heb je toch helemaal niet gesport?
 13. Ik heb er nu weer vertrouwen in. Het is alleen nog een beetje bruin, 1x per dag. Dus volgens mij hoef ik me geen zorgen te maken. Morgen ga ik m'n verloskundige bellen voor een afspraak volgende week. Vind het wel spannend hoor! a. zit het goed, b. laat het er aub 1 zijn (niet 2!!) en c. is het gezond. Dat laatste zullen we pas in maart weten, en ook dan heb je natuurlijk geen zekerheid. Er kan zoveel gebeuren, ook tijdens de bevalling. Get, aan die hele bevalling wil ik nog niet denken ((( Doe je nu nog aan sport? zwangerschapsyoga oid?
×
×
 • Create New...

Important Information