Jump to content

Louise

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Louise

 1. Hoi!

  Ik ben terug van weggeweest! Een paar weken terug heb ik ook een HSG gehad, viel bijna flauw van de pijn terwijl ik normaal gesproken niet zo kleinzerig ben... Volgende week heb ik pas weer een afspraak in het ziekenhuis en horen we hoe we nu verder gaan.

  1 kant was iig helemaal open, de andere kant leek dicht te zitten. Het duurt ondertussen allemaal zo lang! Ik wil nu wel eens weten waar we aan toe zijn. IUI/ IVF/ ICSI? Hopelijk krijgen we volgende week het verlossende antwoord...

 2. Hi!

   

  Ik ben daar ook wel benieuwd naar. Het ziekenhuis waar wij binnenkort, als het goed is, gaan beginnen werkt ook samen met het VU. Ik lees op internet eigenlijk wel goede ervaringen maar het is altijd fijn om er meer over te horen.

   

  Fijne avond!

  Louise

 3. @Pittbull_lady

  Wat een ***! Dat kun je er nou net niet bij hebben! Je hebt het al moeilijk en zwaar genoeg en dan komt dit er ook nog eens bij...

   

  Hoop dat je het een beetje hebt kunnen afsluiten (wat klinkt dat toch altijd stom) en je nu kunt focussen op de behandelingen. Ik las dat je weer een tegenvaller te verwerken hebt.

   

  Zet hem op! Het is je zo gegund!

   

  Liefs Louise

   

 4. Ik heb het tijdens mijn functioneringsgesprek verteld. Mijn direct leidinggevende reageerde heel begripvol en gaf aan dat hij volledig zal meewerken. Wanneer het te druk of te stressvol wordt op mijn werk dan moet ik dat aangeven en doen ze er alles aan om de druk te verminderen. We moeten nog gaan beginnen met onze eerste ICSI. Binnenkort hebben we weer een afspraak bij de gyn. en horen we hoe de planning verder zal gaan worden.

   

  Ik raad dus iedereen aan om het op je werk te vertellen, hoef je geen smoesjes te verzinnen wanneer je naar het ziekenhuis moet. Op mijn werk zijn er nu 4 mensen die het weten, mijn direct leidinggevende, een directe collega en nog 2 andere collega's met wie ik het goed kan vinden.

   

  Succes met vertellen! Ik zag er erg tegen op maar het was een goed gesprek!

  Liefs Louise

 5. Dag allemaal!

  Een nieuw forum dus een nieuw voorstelrondje!  ;)

   

  Ik ben Louise. Begin oktober hebben we te horen gekregen dat het zaad van mijn man slecht is waardoor icsi onze enige kans is om onze droom waar te kunnen maken.

  Na lang nagedacht te hebben hebben we besloten om deze kans te grijpen. Over een paar weken hebben we een nieuw gesprek met onze gyn. en horen we hoe het traject verder zal verlopen.

   

  Op mijn werk is mijn leidinggevende op de hoogte gebracht. Hij reageerde heel lief en heeft aangegeven dat ze volledig willen meewerken en dat ik stressvolle situaties moet vermijden. Hierbij gaf hij ook aan dat wanneer ik van een aantal taken af wil dat dit mogelijk is.

   

  2012 wordt voor ons een heel spannend jaar. We hebben ons ingelezen en proberen ons zo goed mogelijk voor te bereiden maar denk dat het toch een kwestie is van ervaren.

   

  Ik wens iedereen veel geluk in dit nieuwe jaar en hoop dat vele dromen uit zullen komen!

   

  Liefs Louise

×
×
 • Create New...

Important Information