Jump to content

Pitbull_lady

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Pitbull_lady

 • Rank
  Kom net kijken :-)
 • Birthday 07/21/1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb wel gezegd dat ik sowieso niet meer in een traject wil. Ons meisje is nu 9.5 maand oud. Volgende week dinsdag wordt ik 37 en ik kies ervoor om na mijn 40ste geen kindje meer te willen. Opnieuw 10 jaar traject zou ik echt niet meer aan kunnen en ik ben erg gelukkig met mijn meisje. Dus ik weet het eerlijk gezegd niet.... :'( Liefs Pitbull_lady :love2:
 2. Oke, Dus toch weer opnieuw spannend. Wat voor behandeling krijg je nu als ik zo vrij mag zijn? Wat grappig dat je nu naar Gent gaat, terwijl je in NL woont. Waarom Gent? Waar woon jij dat dat voor jou een goede beslissing is of vond je dat ze daar meer kans boden? Liefs Pitbull_lady :love2:
 3. Spannend Conny, is dit ook je eerste behandeling in NL?? Liefs Pitbull_lady :love2:
 4. Pitbull_lady

  pgd

  Bijzonder, maar fijn dat het bestaat en kan. Ik kende deze vorm nog niet. Was heel goed voor een vriendin van mij geweest. Helaas is haar man vorig jaar overleden...
 5. Hey Soedje, Ik was ook 26 toen ik begon. Had nooit verwacht tot mijn 36ste te moeten wachten totdat ik blijvend zwanger zou zijn en een meisje zou krijgen. Dit is komende vrijdag 9 maanden geleden. Hou moed meid, jij hebt gelukkig heel wat meer cryo's dan ik ooit gehad heb. Liefs Pitbull_lady :love2:
 6. Bij onze laatste poging die vergoed werd heb ik alle hulpmiddelen de deur uitgegooid. Ik slik al jaren 1 multivitamine, toppharm multi mini, deze bevat alles wat je nodig hebt qua aanvulling. En cranberry capsules van De Tuinen. (al zeker 3 jaar geen schimmelinfectie en al ruim 6 jaar geen blaasontsteking gehad) Manlief slikte daar en tegen wel zink, selenium en foliumzuur, er is namelijk uit onderzoek gebleken dat het daar bij veel mannen aan schort. (en we proberen alles) hahaha Maar op tijd eten, geen maaltijden overslaan. Ritme, op tijd op bed etc. Mijn diabetes ging hierdoor ook beter, ik weet zeker dat dit inj mijn geval heeft geholpen. Liefs Pitbull_lady :love2:
 7. Pitbull_lady

  BAM en 2e IVF poging

  Hallo Carrie, Ik heb eigenlijk nooit de moed opgegeven...tot mijn laatste 3 tp's. Ik kreeg er toen steeds minder vertrouwen in. Had een buitenbaarmoederlijke zwangerschap en een mk. Geloofde nergens meer in en wilde nog maar 1 ding, van mijn hormoon kilo's verlost worden. En dus was ik bezig met het zoeken van een sportschool, wel liet ik mijn laatste cryo terug plaatsen en geloofde er niet meer in. dat het juist toen wel raak was, verbaasd mij nog dagelijks. Ik heb 3 jaar therapie gehad, nadat ik ingestort was na bij mijn werkgever met seksuele intimidatie te maken hebben gehad. Ik ben toen bij 3 verschillende therapeuten geweest...een helpende waar je iets met creativiteit doet, hielp niks, eentje die eerste lijns psycholoog was. wel wat open deuren maar er werd niks mee gedaan, uiteindelijk bij een medisch therapeut in het zh terecht gekomen, dat beviel beter. Zij luisterde en gaf raad of liet mij gewoon praten, huilen en woedend worden. Ook hebben we een jaar helemaal niks gedaan. En juist heel veel. Ik heb ook veel steun gehad aan het forum, maar dat lijkt sinds een jaar wel uitgestorven.... Ik heb alles een plekje kunnen geven en ben van daaruit verder gegaan. Je mag mij altijd prive schrijven, daar kijk ik meerdere keren per dag, hier een stuk minder vaak. Ik heb ook altijd heel weinig eitjes gehad, dus ik herken dat wel...maar niet dat ze dan iui doen. Bij mij zette ze altijd door. Soms had ik er maar 4 en geen goede, of 6 en 2 goede en de laatste keer had ik 4 cryo's. Nooit de moed opgegeven, thats for sure! Liefs Pitbull_lady :love2:
 8. Als het raak is het vervolg na die 2 weken is nog veel erger...je moet dan nog 3 weken wachten of je behalve zwanger, ook een kloppend hartje(s) aantreft.
 9. Hallo Mariska, Mag ik vragen waarom jullie 4 jaar gewacht hebben? 37 of 41 jaar maakt neem ik aan toch nog wel iets uit??? Wij hebben 10 jaar in de malle molen gezeten en ik heb helaas 11 miskramen gehad. Vorig jaar is onze dochter geboren. In totaal ben ik 14 jaar bezig geweest om zwanger te worden. Dit forum is, wat Conny al schrijft, nogal stil. Vroeger was dit wel anders, maar kennelijk heeft iedereen het razend druk. Sterkte met je wachtweken. Liefs Pitbull_lady :love2:
 10. Pitbull_lady

  pgd

  Wat is pgd???
 11. Ckers, zelfs ik vind hier niet veel meer. Wel toen ik elke keer veel tegenslagen had, ik merk dat dat op de een of andere manier ook een totaal andere band schept dan als het dan eindelijk gelukt is. Best vreemd eigenlijk.... Al die jaren het iedereen zo gegund en dan is het na al dat verdriet eindelijk goed gekomen en hoor je nog maar 4 of 5 mensen iets... Het zal wel door de tijd komen, iedereen is nog mobieler...Toen ik in 2007 het forum vond was alles nog heel gemoedelijk en schreef iedereen meerdere keren per dag, nu moet je van geluk spreken als er ooit in een week tijd 5 berichten geschreven worden... Onwijs jammer! Liefs van mij xxx
 12. Hey Marientje, Ja het gaat hard he? Angelique is vrijdag precies 39 wkn oud, 9 mnd exact. Grappig want ze is op de 39 wkn geboren. Ook op de 26ste dus dat is dubbelop grappig. Morgen horen we hoe groot ze nu is. Zij is ook erg lang voor haar leeftijd en super slank, hierdoor past ze alleen korte broekjes en rokjes in maatje 62 terwijl ze verder in 74/80 zit. Maar goed ik was zelfs ook altijd lang en dun, dus ze zal nog wel langer worden en slank blijven. Ze eet voldoende, maar is erg beweeglijk, hierdoor komt ze natuurlijk weinig aan. Hoe gaat het met de klompvoetjes van je zoon? Valt dat nu wat mee of? Angelique kan aardig goed staan en als je haar vasthoud zet ze ook wel wat stapjes. Kruipen doet ze niet, maar ook van echt heel erg rollen moet ze niet veel hebben. Liever rent ze al lopend, in haar loopkar, door de kamer. Super lief om te zien. Het gaat echt erg hard allemaal, de maanden en dagen. Liefs {Pitbull_lady :love2: }
 13. Wat je schrijft SuzyQ, het forum is totaal anders als wat het was... Eigenlijk best jammer, want ik had toch met aardig meiden, vond ik zelf, een aardige klik. Liefs Pitbull_lady :love2:
 14. Hey meid, Het is ook zo jammer, want zo actief als het was zo dood gebloed lijkt het nu. We zijn van een hecht en sociaal cluppie, naar een helaas, klein groepjes mensen overgegaan, met helaas ook weinig contact. Dat jullie het samen niet hebben gered, is erg jammer, ik ben erg blij dat ik je heb mogen leren kennen. Je bent een schat en hebt zeker mij, vele keren uit de shit getrokken, met je altijd positieve commentaar. Jammer dat je dit besluit moest nemen, maar ik begrijp het wel. Liefs Pitbull_lady :love2:
 15. Hey Conny, Wow wat een verschil in kindjes, grote en gewicht. Ons meisje zit nu echt in maatje 74/80, de andere maatjes heb ik net afgelopen week uit haar kast gehaald, ook alle baby sokjes van het begin zijn nu veelste klein. Eind van de maand pas weer voor meting en controle. Ze is wel erg smal in haar taille. Maar goed dat was haar mama vroeger ook. Liefs Pitbull_lady :love2:
×
×
 • Create New...

Important Information