Jump to content

Kleppie

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kleppie

 • Rank
  Kom net kijken :-)
 1. Klinkt positief dus in ieder geval Gelukkig maar Gefeliciteerd met je zwangerschap! Voel je je goed?
 2. Welkom terug Lijkt mij ook niet makkelijk voor jou... Gevoel en verstand wat tegen elkaar ingaat... Succes met je opleiding!
 3. Dank jullie wel voor jullie welkom! Ook erg spannend voor jou Corina! Hoop ook voor jou dat het gelijk raak is! Vrijdag gaan we dan naar de verpleegkundige... Ben er nu al druk in mijn hoofd van : Slaat eigenlijk nergens op want er gaat nog helemaal niks gebeuren vrijdag...
 4. Ik vroeg mij af of er mensen waren die ervaring hebben met het VU ziekenhuis in Amsterdam? Mijn ziekenhuis werkt daarmee samen en ik zou dan naar Amsterdam moeten voor de punctie en de tp. Ik ben een tijdje terug naar een informatiebijeenkomst avond geweest in het VU, de uitleg vond ik er goed en ook het ziekenhuis zelf / de artsen kwamen vriendelijk en enthousiast over. Maar ik vind het stiekem toch wel fijn om te weten hoe het er werkelijk is... Hopelijk zijn er mensen die daar ervaring hebben.
 5. Blijkbaar werkt het helaas zo inderdaad bij jouw beroep :-\ Maar het komt zeker veel meer voor dan je verwacht. Ik werk in de zorg, dus ja 98% is nu eenmaal vrouw bij ons. En ik kan er zo al wat opnoemen waarbij het niet lukt of die door middel van de MMM zwanger zijn geworden... Ik schaam me er ook niet voor, het is alleen dat mensen uit je omgeving het altijd maar verwachten dat het zo maar even lukt of zo. Maar helaas is het in de praktijk wel eens anders Gelukkig krijg ik op mijn werk veel begrip, maar kan me voorstellen dat als je in een andere richting werkt dat het niet altijd even goed begrepen wordt. Hoewel ik dat trouwens wel belachelijk vind maar ja.
 6. Welkom hier, ik ben ook net nieuw hier Hopelijk gaat de laatste IUI poging lukken! Dat was bij ons niet eens aan de orde... Wij moeten gelijk het IVF traject in. Maar inderdaad heel herkenbaar wat je allemaal niet uitprobeerd haha. En niks helpt Veel succes! En hopelijk is het deze keer wel raak! Groetjes Kleppie
 7. Thanks allemaal voor jullie warme welkom! Kleppie (zo heet 1 van mijn konijnen :), dus dacht doe die maar Liefs Kleppie
 8. Bedankt voor jullie welkom! En suzyQ, ik ben ook alles aan het na lezen, opzoeken en uitpluizen. Maak mezelf daarmee wel een beetje gek geloof ik... Ik heb ook te veel ruimte in mijn gewrichten en als ik daar dan weer over lees in combi met zwangerschap wordt je ook niet vrolijk. Maar dan probeer ik me toch maar weer voor te houden dat het bij iedereen anders gaat Wel fijn dat jou man de spuiten zette! Ik heb er geen moeite mee om ze bij een ander te zetten (dat doe ik wekelijks) maar bij mezelf lijkt me ook eng. Ik weet niet of mijn man ze kan geven qua tijden. Als dat uit zou komen mag hij ze ook van mij zetten hihi. En Tanja, dit is niet het enige forum waaraan ik verslaafd ben hihi. Dit zal ook wel een verslaving worden denk ik als ik eenmaal ingeburgerd ben haha. Alhoewel de andere forums meer spellenforums zijn Als ik vragen heb zal ik ze zeker stellen! Zoveel ervaringsdeskundige bij elkaar is altijd fijn... En dan zo'n forum waar je alles kunt delen omtrent dit is helemaal prettig
 9. Bedankt voor je welkom! Het was inderdaad even een domper als je het hoort dat dit je enige mogelijkheid is... Het was toch wel even slikken en helemaal niet leuk :-\ Gelukkig werd tijdens een informatieavond heel veel duidelijk en dat geeft toch ook wel een beetje rust in de zin van, wat je allemaal te wachten staat. Maar ja je weet natuurlijk niet hoe het gaat, bij de een loopt het zo en bij de ander loopt het weer anders. En natuurlijk het emotionele gedeelte wat er bij komt kijken. Erg spannend dus en wij hopen natuurlijk ook dat het gelijk raak is! Het is fijn dat deze mogelijkheid er is en je een kans geeft om toch ouders te kunnen worden. Het spuiten is iets waar ik wel tegenop zie, ik hoorde van anderen dat het niet zo zeer doet. Maar daar moet ik maar even doorheen, het is voor een goed doel he. Maar ijsklontje is een goede tip! Die ga ik onthouden Thanks.
 10. Jeetje wat kan het ontzettend verschillend lopen zeg, het vertellen op je werk... Bij de 1 heel positief en bij de ander zo'n reactie... Dat iemand zo'n reactie uberhaupt kan geven zeg! Wat erg!! Sterkte Pitbull_lady met de verdere onderzoeken! Ik heb het een tijdje terug ook verteld op het werk. Ik werk in de zorg dus maakte me nergens druk om. Het werd ook allemaal goed opgepakt en ik kan weg van mijn werk als dat nodig is. Geen probleem dus gelukkig Ik werk alle dagen, dus probeer zoveel mogelijk te gaan plannen aan het einde van de dag, dan zou ik iets eerder weg moeten maar dat moet lukken. Dan kan mijn man ook makkelijker mee. Gezien hij tot 3 uur 's middags werkt. Hij heeft het trouwens nog niet verteld daar, ze zijn daar niet zo menselijk. Dus ben benieuwd hoe die het straks op zullen pakken en medewerking zullen verlenen... Maar hij wacht nog eventjes. De 20e moeten we naar de verpleegkundige en daarna zal hij wel het een en ander gaan vertellen.
 11. Hallo allemaal, Via google ben ik hier terechtgekomen En me dus aangemeld, ik heb verder nog niet rondgekeken behalve het voorstel draadje... Ik ben 27 jaar, getrouwd en wonen samen met onze kat, 2 konijnen en 3 geadopteerde guppen in een mooie stad in Noord-Holland. We hadden er nog meer geadopteerd maar helaas hebben die het niet gehaald.... Geen goede guppen verzorgers dus Sinds november 2009 ben ik gestopt met de pil, sinds september 2010 serieus bezig om zwanger te worden. Daarvoor waren we nog niet zo serieus en hadden we zoiets van we zien wel. Maar na onze bruiloft in september 2010 wilden we er nu wel toch serieus voor gaan. Helaas het lukt niet, door de verslechterende zaadkwaliteit van mijn man is zwanger worden op de natuurlijke wijze klein, kwamen we achter na onderzoeken. In september 2011 voor het eerst bij de gyneacoloog geweest en nu gaan we 20 januari naar de verpleegkundige voor de uitleg van alle medicatie en dan gaan we starten met onze eerste IVF (of ICSI) ronde. Wat het precies wordt moet daar op dat moment blijken Erg spannend dus allemaal! We hopen dat 2012 ons jaar wordt en hopelijk voor vele anderen! Tot Kleps! Groetjes Kleppie.
×
×
 • Create New...

Important Information