Jump to content

Sjenkie84

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sjenkie84

 • Rank
  Kom net kijken :-)
 1. @ Susan - Als ik het goed heb kan je in stadium 1-4 zitten met de endometriose. Bij mij was geconstateerd qua hoeveelheid verklevingen dat ik in 2-3 zat.
 2. Hi ladies, Ik ben vrij nieuw op het forum en las dat de meiden die op het wachtbankje zitten hier hun vragen stellen. Dus bij dezen .. Mijn man en ik zijn bezig met IVF/ICSI. Ik vroeg mij af wat er na de punctie gebeurd met eventueel achtergebleven kleine follikels. Deze stimuleer je niet meer te groeien, omdat je geen stimulerende hormonen meer spuit. Worden deze kleintjes gewoon weer door je lichaam opgenomen? Groetjes!
 3. Ik heb endometriose stadium 2-3. September 2012 is de endometriose tijdens een kijkoperatie uit mijn lichaam verwijderd. Ik moest toen een half jaar zelf proberen zwanger te worden, maar had begrepen dat de endometriose na een half jaar weer in je lichaam op gaat bouwen...
 4. Hi ladies, Weet iemand wat er met kleine achtergebleven follikels (<16mm) in de eierstokken gebeurd welke na de punctie eventueel zijn blijven zitten? Als ik het goed heb worden deze weer door je lichaam opgenomen. Ze kunnen niet meer groeien omdat je de follikels niet meer stimuleert met hormonen. Groetjes!
 5. Hallo, Ik lees zoveel verschillende dingen over gemeenschap na de punctie en na de terugplaatsing. Graag wil ik vragen naar jullie mening. Sommige ziekenhuizen raden aan een condoom te gebruiken bij gemeenschap na de punctie om een meerlingzwangerschap te voorkomen mocht er een eitje over het hoofd gezien te worden tijdens de punctie. Dit is neem ik aan dan de eerste 2dagen na de punctie nodig? Hierna kan er volgens meerdere artsen geen eisprong meer plaats vinden, omdat je geen hormonen meer toedient voor de groei van de follikels. Mijn ziekenhuis heeft hier eigenlijk niet over ge
×
×
 • Create New...

Important Information