Jump to content

Brenda38

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Brenda38


 1. Hoi meiden.

   

  Susan hoe is het afgelopen? Jammer hoor als je moet stoppen maar je wilt ook wel wat eitjes hebben he. Wat gebruik jij voor stimulans?

   

  Ger hoe is het met jou? Voel je je goed alles ok?

   

  Hier alles goed twijfel toch of we niet nog 1 keer moeten proberen.

   

  Hoe is het met de rest?

   

  Liefs brenda


 2. Hoi lieve Pris,

   

  Meid wat een enorme teleurstelling. Had het zo gehoopt voor jullie. En dan ook nog het bericht van je broer erbij. Werd helemaal verdrietig van je berichtje. Bah waarom is het soms toch zo oneerlijk allemaal. Ik snap dat jij nog niet klaar bent. Dat gevoel heb ik soms ook nog wel maar het is ook zo zwaar allemaal. Dikke kus voor jullie! Veel sterkte samen en ook voor je broer en schoonzus. Liefs brenda


 3. Lieve Pris, hopelijk is geen bericht goed bericht en heb je een goede TP gehad, hoop het zo meid!

   

  Ik moest namens Esmee ff zeggen dat het niet zo goed gaat met haar en haar gezin. Ze hebben het erg zwaar met het autisme van haar oudste zoontje. Veel zorgen en stress. Daarom reageert ze hier niet. Alles kost zoveel energie voor hun. Echt heel erg sneu. Ik heb mailcontact met haar vandaar dat ik dit mocht posten van haar.

   

  Liefs Brenda


 4. Ger, het is zoals je het zegt!

   

  Marietje spannend hoor! Lotte was ook van 5-cellig en nu een flinke meid dus believe it! Ik duim heel hard voor je

  Gebruik je utrogestan?

   

  Pris, heel veel succes meid! Heel veel drinken en echt in bed gaan liggen na de punctie, dat schijnt te helpen bij overstimulatie. Ik hoop voor je dat je toch weer een mooie TP kunt krijgen en dat er dan een wonder gebeurd!!!

   

  Liefs Brenda


 5. Hoi meiden,

   

  Ger wat leuk zeg een meiske, kan je zeggen dat dat erg leuk is! Hoe voel jij je?

   

  Marietje, succes hoop dat je een mooie TP hebt en idd die punctie went ook nooit

   

  Pris, meid wat spannend zeg. Zit er geen bloeding ofzo of cyste had ik toen en ging ook vanzelf weg. Hoop het voor je. Hoe gaat het nu? Heb je de echo al gehad? Toi toi toi meid, jullie verdienen het ook zo!

   

  Met mij gaat het goed, voel me lekker, inmiddels 8kg kwijt met sporten en gezonder eten. Weet niet meer wit het vroeg maar ik doen Curves met eetadvies. Gaat goed, al zit ik ff in een dip, moet me weer even motiveren nu. Begin deze week weer fanatiek. Laatste tijd veel etentjes en vakantie gehad eet je toch weer iets anders dan gepland he. Maar voel me veel fitter zo. Wij weten nog niet of we nog een keer willen beginnen, denk nu steeds vaker dat ik het niet meer wil. Ben ook heel blij met ons leven nu, geniet zo van Lotte, leuke leeftijd ruim 5 jaar steeds wijzer, erg leuk. En op mijn werk nu een reorganisatie, geen ontslag maar verandert wel veel. Dus moeten maar eens zien. Aan de andere kant moet ik het wel een keer weten, wordt er niet jonger op, maar ja moet er ook wel 100% achter staan. We hebben nog 1 vergoede poging tegoed.

  Nou zo hier dus

   

  Lieve groetjes Brenda


 6. Hallo meiden,

   

  Pris ik wil je enorm veel geluk toewensen met deze behandeling! Geloof erin meid, na zoveel regen komt er vast nu zonneschijn! Jij hebt het dubbel en dik verdient vind ik

   

  Hier alles ok, ik ben alleen even helemaal nergens mee bezig op dit moment qua behandeling. Ik ben gaan sporten en doe fitness voor vrouwen in 30 min 4 keer per week, daarbij volg ik een dieet eigenlijk andere leefstijl en ben nu al 6,5 kg kwijt super blij mee, voel me ook al veel fitter. Ik wil totaal wel meer kg kwijt dus ga nog ff door. Aankomende week herfstvakantie gaan we lekker weekje weg, met mijn dochtertje naar het eftelingtheater en naar de efteling toe, heel veel zin in.

   

  Marietje voor jou ook weer spannend binnenkort, heel veel succes meid!

   

  Hoe is het met de andere meiden?

   

  Lieve groeten Brenda


 7. Pris, spannend meid. Weer gestart. Ga zoveel duimen voor jullie! Dik verdiend dus dit gaat goedkomen meid!

   

  knuffeltje, niet gek meid dat het er een keer uitkomt. Telkens die teleurstelling en maar weer doorgaan. Het hakt er best in. Dikke digiknuffel! Denk ook inderdaad dat mannen anders reageren dan vrouwen.

  ger, meid wat een ellende zo misselijk gevoel steeds. Hopenlijk snel betere tijden

   

  cornelia, meid ik hoop dat jullie laatste cryo blijft plakken

  Tuurlijk is het anders als je al een kindje hebt maar toch de wens is hetzelfde. Ik ben 38 jaar mijn man 37. Tja hebben we ook niet zelf voor gekozen. Ook al 6 jaar mee bezig met al die klote behandelingen. Gelukkig hebben we lotte wel. Daar genieten we ook veel van. Ze is nu 5 en we gaan samen shoppen zo leuk. Maar nog een broertje of zusje is onze grootste wens. Ik ga ook eerst wat kilootjes afvallen. Ga weer eens sporten en streng dieet denk ik. Nog geen zin in een volgende behandeling. Wij krijgen er nog 1 vergoed. Misschien einde van het jaar.

  Liefs brenda


 8. Hoi Cornelia,

   

  Meid heel veel succes hoor!! Duim duim voor je dat het mag lukken. Hoe voel jij je? Wat zegt je gevoel?

  Volgens mij is er verder nu niemand bezig die hier actief meeschrijft. Wij hebben net icsi poging 2 gehad voor een brusje maar dus niet gelukt en poging 1 was een miskraam met 8 weken. Wij gaan pas in het najaar weer verder denk ik. Nu ff niet

   

  Liefs Brenda


 9. Ger super dat je eerste echo goed was meid! En de keuken er bijna in mooi hoor. En tja die misselijkheid is niet fijn. Gember kan ook helpen zijn ook lolly's van te koop. Verder lekker proberen te genieten het blijft een wonder.

   

  Ik heb gister baarmoederonderzoek gehad en geen poliep te bekennen alles zag er goed uit dus dat is mooi. Ben ik blij mee. Dit kan dus geen reden zijn voor het niet lukken van de pogingen. Nog 1 tegoed maar ben er nog niet aan toe. Nog niet mwe bezig eigenlijk. Zien wel. Krijg nu de rekeningen van vorig jaar en die zou gewoon vergoed worden maar nu had izz geen contract met fkt en moet ik 20% zelf betalen komen we nu achter. Bleh met lege handen en nu ook nog dit. Maar ja geld is maar geld maar wil nog wel een klacht indienen. Inprincipe is het gewoon poging 2 recht op vergoeding maar ja. Verder heerlijke vakantie gehad met super mooi weer. Vandaag weer voor het eerst gewerkt. Ook weer ff wennen na 1 maand vakantie.

   

  Liefs brenda


 10. Oh nee knuffeltje meid wat verdrietig zeg. Oh ik had het jullie zo gegunt. Zoveel moeite en dan dit zo niet eerlijk dit kl@ten traject. Meid dikke knuffel voor jullie.

   

  Ger oh echte klussers. Jij moet wel rustig aan doen he. Succes met klussen.

   

  susan ik hoop dat jij je snel weer beter voelt. En dan een mooi resultaat!

   

  Hier alles goed. We gaan zo met vakantie. De zon schijnt dus wat willen we nog meer. Top zin in!


 11. Knuffeltje hoe gaat het met wachten?? Wat is je gevoel? Wanneer is jouw cruciale dag? Hoop het zo meid. Ik duim duim duim!

   

  Marietje knap hoor heel goed van je! Ik zal je eigenlijk moeten volgen. Ga ik ook doen na de vakantie. Moet ook echt wat kilootjes eraf

  .

  Hoe gaat het met de pas zwangeren wanneer zijn de 1e echo's spannende tijd hoor.

   

  hier druk met de vakantie gaan volg week zaterdag weg. Zo'n zin in. Heb meeste wel klaar staan nog kleding enzo maar nog alle tijd. Heb wel boodschappen wat we meenemen lekker makkelijk dan hoeven we daar niet voor weg.

   

  Hoe is het met de andere meiden?

   

  Liefs brenda


 12. Lieve knuffeltje, kop op meid alles kan hoor. Had bij lotte ook 4 en 5 cellig nou lotte loopt hier mooi rond dus kan echt. De laatste keer zei de arts ook tegen ons ik weet ook niet hoe ik er op dag 3 uitzag, hihi heeft ie ook gelijk in. Dus blijf positief dat helpt sowieso. Ik duim heel hard voor jullie meid!

   

  Ik voel me erg moe maar ja ook logisch. Heb nu lekker 1 maand vakantie. Gaan nog 2 weken kamperen ff kijken wanneer ligt aan het weer. Zin in. Nou liefs brenda


 13. Het gaat wel goed weer hier hoor. Woensdag was een k dag maar nu gast het wel weer. Moet ook wel hadden vol weekend. Naar tuckerville geweest was erg gaaf en lotte ging voor c diploma. De kanjer heeft nu in 1 schooljaar al haar zwemdiploma's gehaald en ze is nog maar 5 en in groep 1. Juf had dit nog nooit meegemaakt. Lotte helemaal trots maar wij natuurlijk ook. Toppertje. Dus ook weer leuke dingen gedaan al balen we natuurlijk wel. Gewoon shit dat je weer opnieuw moet beginnen.

   

  Gaaf esther voor jullie, ben oprecht blij hoor het is jullie gegund meid!

   

  Ben ff de namen kwijt hoe is het met de rest vd meiden?

   

  Fijn weekend. Liefs brenda

×
×
 • Create New...

Important Information