Jump to content

Knuffeltje

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Knuffeltje

 • Rank
  Kom net kijken :-)
 1. Hallo allemaal, Goh Pris, wat een vervelend bericht..... Het is gewoon zwaar klote. Je hebt van te voren bedacht: hier trek ik mijn grens. Dit is de laatste poging, maar als die dan ook mislukt is kun het toch nog niet afsluiten. Denk je.... nog een keer proberen. Het is gewoon niet af te sluiten en te accepteren dat je nooit moeder zult worden. In ene komen de andere opties ook heel dichtbij. Een donor, adoptie... Maar ja, je bent met z'n tweeën. En als de een wel wil en de ander niet.... Mijn laatste poging, poging zes was in juli. Maar ik kan het ook niet laten rusten en ben er nog dagelijks mee bezig....
 2. Hallo, Leuk om Esmee weer terug te zien! Ja, hier gaattie niet echt lekker. Het verdriet is nu pas losgekomen. Tijdens de zes icsi behandelingen heb ik bijna geen traan gelaten. Maar vorige week kwam alles eruit. We zijn zes icsi pogingen verder en wat mij betreft is het verhaal nig niet afgelopen. Ik denk dat voor vrouwen anders is als voor mannen. Ik weet niet meer wie het schreef, maar ook wij worden ouder. Dat had ik al toen we begonnnen, vandaar dat ik na elke poging meteen weerdoor wilde gaan. Maar nu ik bijna 38 ben telt dat helemaal. Het is moeilijk om er met elkaar over te praten. Voor mijn man hoeft het allemaal niet meer. Voor mij ligt het toch wat anders. Het leven zonder een kind kan ik mij nog steeds niet voorstellen. Er is voor mij geen acceptatie. Wordt vervolgd.......
 3. Nee, helemaal niet goed. Dinsdag eerste tekenen dat ik ongesteld zou worden. Ben nu zwaar ongesteld en heb vreselijke buikpijn. Kan me niet heugen zoveel last te hebbengehad. Helaas, het mocht weer niet zo zijn. Nu eerst maar eens rustig op vakantie en dan zien we weer verder. De kans op een kindje wordt wel heel erg klein. Maar op dit moment kan ik daar geen vrede mee hebben.
 4. Bedankt! Heb meteen een mail gestuurd naar het ziekenhuis.
 5. Even een vraagje. Als je zwanger blijkt te zijn, moet je dan nog doorgaan met de utrogestanbolletjes en hoelang?
 6. Ja, de laatste tijd wordt iedereen om mij heen ook zwanger. Gepland en ongepland. Iemand die niet wist dat ze zwanger was en maar eens naar de dokter ging. Het kwam ook helemaal niet uit. Woont nog thuis, prille relatie. Bleek gewoon 7 maanden te zijn. Das zuur, heel zuur. Wij zijn zo onderhand al 4,5 jaar bezig en staan met lege handen. Ik zou blij zijn als ik één kindje mocht krijgen. Enne... ik zit alweer bijna een week op het wachtbankje. Hoe voel ik me. Niet anders dan de andere keren. Af en toe wat buikpijn. Dan denk ik menstruatiepijn, maar als ik dan lees dat Ger de hele tijd buikpijn had, dan denk ik misschien toch niet menstruatiepijn. Het is nu dag 6 na de tp. Ik hoop dat ik dag 10 door kom zonder bloedingen, dan zal ik echt hoop krijgen. Voorlopig juich ik nog niet.
 7. Ik heb inderdaad punctie en terugplaatsing gehad afgelopen week. Het is nu afwachten. Ik ben niet erg enthousiast omdat het geen topembryo's zijn die teruggeplaatst zijn. Een 6 en 4 delige. De 4 delige zag er ook een beetje rommelig uit. Maar hij is blijkbaar toch goed genoeg om teruggeplaatst te worden. Niets ingevroren. Had ik nog wel hoop op want er waren er 3 bevrucht. Maar nr. was niet goed genoeg om ingevroren te worden helaas. En dan is nu het wachten begonnen. Deze week nog werken en dan vakantie. Hoop dat de tijd een beetje snel gaat en dat ik dag 10 doorkom zonder bloeding. Maar dat is nog toekomst. Zit nu op dag 1 na de tp. Laatste keer, laatste kans, maakt het allemaal extra spannend........
 8. Gefeliciteerd Esther! Balen Brenda. Al zou ik niet meteen gestopt zijn met de utrogestan. Je weet nooit! Hier alles volgens planning. De eicellen groeien allemaal lekker. Heb er 7 in totaal. Zondag laatste echo en dan hoor ik wanneer de punctie is. Drukke week met punctie en tp komt eraan!
 9. Spannend allemaal Ger en Brenda. Ik hoop dat het allemaal uitdtaait op een klein wondertje! Ik heb woensdag de echo en ik verwacht een weekje later de punctie. Ik boel wel duidelijk dat ik nu meer menupur spuit. Beetje duizelig. Maar het is allemaal voor het goede doel!
 10. Ger, het zit je allemaal niet mee! En dat bij de eerste poging. Hoop dat je hierdoor niet je koppie laat hangen en het hierbij zal later als deze poging niet slaagt. Het hoeft niet altijd zo te gaan. Brenda het wachten schiet al aardig op! Nu hopen dat je dag 10 doorkomt! Toi toi toi! Ik spuit nu decapeptyl. Een halve ampul tot de pregnylprik. Morgen menopur, ook tot de pregnylspuit. Is dus ff ietsje anders dan de vorige keren. Ga nu ook, omdat het de lastste poging is, 450 eenheden spuiten van de menopur. Extra veel dus. Het enige wat we nu nog kunnen doen is duimen!!!!!!
 11. Succes Ger, met de punctie. Het is wel normaal dat je er last van hebt. Gevoelige buik enzo. Ook dit verschilt weer heel erg per persoon. Ik heb keren gehad dat ik het helemaal vergeten was en dacht, rustig aan. Maar een andere keer had ik er meer last van. Vooral bij het opstaan. Nou, ik ben ook weer begonnen. Gister startecho en maandag gaat de eerste spuit er weer in. Hoop dat dromen nu eindelijk uit mogen komen!
 12. Ah gets Mak. Dat is echt zwaar balen! Sterkte! Brenda, wat vervelend dat je zoveel last hebt. Hopelijk is het een voorbode van goed nieuws!!!!
 13. Brenda ik duim voor je. Hopelijk blijven er lekker veel over en kan er ook nog wzt ingevroren worden. Toi toi toi! Ger, ik ben het met de anderen eens hoor. Ik heb 5 pogingen acgter de rug, maar nog niet eens een kwart van jouw klachten gehad. Geen enkele keer. Misselijk, braken, pijn. Tijdens het spuiten hoort dit echt niet hoor. Nooit van gehoord ook. Hoop dat het allemaal meevalt. Ik moet nog ff wennen aan al die nieuwe namen. Heb hef nog ff niet helemaal op een rijtje waar iedereen mee bezig is..... Maria, leuk dat je er ook weer bij bent. Fij dat het zo goed met jullie gaat! Ben ook wel een beetje benieuwd hoe het met Esmee gaat. Hoop dat ze snel op deze site kan komen. Korien was toch ookal onderweg? Iedereen, veel succes met prikken, punctie of wachten op het wachtbankje! Maar zo ver is nog niemand he? Groetjes maar weer!
 14. Wat een drukt hier! Wat fijn dat er verschillende mensen bezig zijn. Dan heb je steun aan elkaar. Ik ben vandaag weer voor de eerste keer naar de acupuncturist. Volgende maand moet het gaan gebeuren! Succes allemaal! Groetjes Knuffeltje
 15. Wat een "nieuwe" mensen allemaal. Ik heb op dit moment niet zoveel te vertellen. Alleen dat ik hooo volgende maand te kunnen starten met de volgende poging . Anders wordt het na de zomervakantie. Zelf heb ik weinig last gehad van hormonen, prikken en pijn na puncties. Het is allemaal erg mensafhankelijk. De een heeft er meer last van dan de ander. Spannend weer Brenda. En Ger jij ook natuurlijk. Laat het allemaal over je heen komen en probeer niet te zenuwachtig te zijn. Het is de natuur en daar heb je helaas weinig invloed op.
×
×
 • Create New...

Important Information