Jump to content

Ger

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Ger

 1. Hoi Marietje,

   

  Gefeliciteerd met jullie zoon Teun.

   

  Wat naar dat de bevalling zo moeilijk ging. Ik hoop dat je herstel voorspoedig gaat en je gauw weer op de been bent. Geniet van je kleine man. Sterkte met alles.

   

  Liefs Ger

 2. Mak, Marietje, Jonna hoe is het met jullie? Inmiddels moet er al iemand bevallen zijn.... 

   

  Hier gaat het goed. Roos groeit als kool en we zijn fijn aan het genieten van de vakantie. Het is een heftig half jaar geweest dus we waren er wel aan toe. Roos is een lief en gezond meisje. Ben nog steeds iedere dag een heel dankbaar mens.

 3. Hoi allemaal,

   

  Pittig hè die warme dagen. Ik moet steeds aan al die zwangeren denken en aan mezelf vorig jaar dat ik in die hitte non stop aan het overgeven was haha.

   

  Vandaag gelukkig iets koeler. Hoe gaar het Jonna. De laatste loodjes hè voor jou! Leuk hoor tekst uitzoeken. Op mijn kaartje stond: Leven uit ons leven, klein en heek bijzonder. We hebben jou een naam gegeven, maar eigenlijk heet je wonder.

   

  Die tekst kwamen we vaak tegen, maar we waren het er alle twee over eens dat die tekst enorm bij ons paste. Ik wilde het er niet dik opleggen maar ook niet onbesproken laten vandaar dat dit het werd. Succes met kiezen of heb je al iets moois gevonden?

   

  Liefs Ger

 4. Hoi meiden,

   

  Dank jullie wel allemaal. Het gaat super met Roos. Ik zelf ga ook wel weer lekker. Heel rustig aan gedaan. Dat scheelt een hoop.

   

  Brenda, ik geef idd borstvoeding. Roos en ik moeten nog ff samen een ritme vinden haha. Maar het gaat me tot nu toe goed af. Het is heel intiem om te doen en mooi ook. Ik ben blij dat het is gelukt want deze ervaring niet willen missen. Heb jij ook borstvoeding gegeven?

   

  Liefs Ger

 5. Hoi meiden,

   

  Mag ik jullie voorstellen: Roos! Ze is vrijdag 20-2 geboren om 12.55 uur. Het was een turbo bevalling van 5 uurtjes. Ik heb het ervaren als een sprookje en kan nog steeds niet geloven dat dit wonder mij/ons is overkomen. We zijn zaterdag weer thuis gekomen en Roos maakt het goed. Ik had wat last van complicaties maar die zijn dinsdag opgelost in het ziekenhuis. Nu kan m'n herstel beginnen. Iedere keer als ik Roos aan het voeden ben schiet ik vol. Ik kan het niet bevatten dat na 1 poging icsi ik nu met een prachtig wonder in m'n armen sta. Meiden dit geluk gun ik iedereen. Geef nooit zomaar op en bedankt voor alle lieve reacties als ik weer eens m'n hart had gelucht. Ik ga weer fijn genieten van m'n meisje.

   

  Liefs Ger

 6. Hoi meiden,

   

  Mag ik jullie voorstellen: Roos! Ze is vrijdag 20-2 geboren om 12.55 uur. Het was een turbo bevalling van 5 uurtjes. Ik heb het ervaren als een sprookje en kan nog steeds niet geloven dat dit wonder mij/ons is overkomen. We zijn zaterdag weer thuis gekomen en Roos maakt het goed. Ik had wat last van complicaties maar die zijn dinsdag opgelost in het ziekenhuis. Nu kan m'n herstel beginnen. Iedere keer als ik Roos aan het voeden ben schiet ik vol. Ik kan het niet bevatten dat na 1 poging icsi ik nu met een prachtig wonder in m'n armen sta. Meiden dit geluk gun ik iedereen. Geef nooit zomaar op en bedankt voor alle lieve reacties als ik weer eens m'n hart had gelucht. Ik ga weer fijn genieten van m'n meisje.

   

  Liefs Ger

 7. Hoi meiden.

   

  Hier is het aftellen begonnen! Gisteravond weer flinke weeën gehad. Wilde bijna gaan bellen en toen zakte het af. Vanmiddag weer in zkh geweest blijkt dat ik bijna 3cm ontsluiting heb. Jippie is het toch niet voor niks geweest. Ben ook meteen gestript. Ik hoop zo dat het doorzet vannacht. We hebben ook meteen de datum van inleiden bepaalt. Ineens is het heel spannend. Nog even en ik heb m'n kleine meisje eindelijk in m'n armen.

   

  Mak, bedankt gelukkig ben ik niet ziek geworden haha. Het waren vast hormonen... Fijn dat je op je werk goed begrepen wordt. Nog 3 weekjes. Lekker hoor! Succes nog even dan.

   

  Liefs Ger

 8. Mak, hoezo mag je niet klagen? Tuurlijk wel. Ook dat kan hier. Niet alle zwangerschappen verlopen nou eenmaal zo soepeltjes. Ik zou zeggen lucht je hart en schroom vooral niet. Er groeien 2 wondertjes in je buik en je lichaam heeft het gewoon zwaar te verduren. Ik ben het helemaal met Conny eens praat erover vooral met je werk. Je moet nu voor jezelf zorgen! Sterkte hoor en niet meer zo gek doen in de supermarkt ;) Rust maar lekker uit.

   

  Hier gaat het vandaag niet super. Ik voel me grieperig en m'n buik doet zeer. Ik hoop met heel m'n hart dat ik geen griep krijg want ik heb m'n energie wel ergens anders voor nodig. Maar m'n temperatuur te voelen denk ik dat het valse hoop is...

  Hopelijk is het na vannacht weer beter... :-\

 9. Conny, ja dat doe ik ook. Gister nog uitgebreid gekookt voor vrienden. Alle afspraken die ik maak zijn wel gokjes maar ja anders kom ik nergens meer. Ja ik houd er rekening mee dat ik na de bevalling niet zoveel tijd meer heb voor sociale contacten. Maar ach, dan ben ik druk met iemand anders. Ik kan niet wachten... hihihi :love2:

   

   

  Tanja, Hahaha de EHBW tas. Fantastisch! Manlief lag ook helemaal gevouwen. Hij zat heel hard te knikken toen ik het hem vertelde.

   

  Jonna, leuk hoor H&M heeft superbroeken. Ik heb er heel lang plezier van gehad. Ook leuke skinny jeans hebben ze daar. Nu pas ik niks meer. Ik wil niks straks meer om m'n buik haha. Dat is pas sinds 2 weken hoor dus maak je geen zorgen. Ik vond het ook een verademing toen ik m'n eerste broek kocht. En je ziet er bijna niets van. ;)

   

  Eergisteren naar de pedicure geweest voor het eerst in m'n leven. Wat een genot zeg! Dat had ik veel eerder moeten doen haha. Woensdag weer naar het zkh. Ben benieuwd wat de datum van inleiden wordt...

 10. Hoi Conny,

   

  Ja ik weet het, het zegt ook niks.  :-\ Het rommelt nog steeds. Er zijn dagen dat ik niks voel maar meestal moet ik echt een beetje rustig aan doen en 's nachts zit ik vaak met een kruikje op de bank. Ik hoop echt dat ze gauw komt. Heb er zo'n zin in om dat kleine meisje in m'n armen te sluiten....

   

  Hoe gaat het met de rest? Het is stil hier! Nog max 13 dagen dan wordt ik ingeleid. Best wel spannend allemaal. Ik hoop nog steeds op een spontane bevalling. :)

   

  Liefs Ger

 11. Mak wat leuk! Gefeliciteerd, een jongen en meisje. Super leuk voor jou! Op naar de volgende echo. Het zal idd een hele opluchting zijn voor je dat alles goed is. Geniet ervan!

   

  Marietje, spannend. Nog een maandje en dan is het al zover. Duim voor je!

   

  Jonna, hoe is het met jou? Heb je het al van je af kunnen zetten? Ik ben het met Conny en Sannie eens. Lekker van je af zetten die uitslag!

   

  Hier gaat het goed. Bijna 37 weken nu. Afgelopen nacht in het ziekenhuis doorgebracht. Ik had gistermiddag flinke buikpijn. Ook voelde ik al de hele middag niets. Daar maakte ik me geen zorgen om want dat gebeurd vaker. Alleen de buikpijn was nieuw. Ik toch maar even bellen om te vragen wat ik eraan kon doen. Moest ik meteen komen. M'n suiker was ook heel erg laag. Meteen aan de CTG gelegd en daar bleek ik flinke weeën te hebben. Ik moest heel rustig blijven liggen. Gelukkig deed de kleine het erg goed. Ze hoopten dat de bevalling niet ging doorzetten. 's Nachts namen de weeën weer af en 's morgens waren ze zo goed als weg. Nu alleen nog harde buiken en 1 cm ontsluiting. Dat zegt niks die 1 cm dus probeer ik maar weer rustig m'n ding te doen. Ik hoop niet dat dit duurt totdat ik ingeleid wordt want lekker is het niet. Wel spannend allemaal. Manlief is helemaal gestrest. Hij wil dat de vluchtkoffer beneden staat en als we ergens naartoe gaan moet de koffer mee. Ik vindt het allemaal onzin haha. Maar hij staat erop. Prima, als hem dat rust geeft. Ik hoop dat hij z'n koppie erbij houdt als er daadwerkelijk wat begint. Anders moet ik hem gaan aansturen haha. Ik heb er alle vertrouwen in. Zeker nu ik even een nachtje daar geweest ben, heb ik nog meer rust over me heen gekregen en ik geloof echt dat het helemaal goed gaat komen.

   

  Hoe is het met de rest? Esther, nog niet bevallen? Gaat het een beetje met de laatste loodjes?

   

  Liefs Ger

   

   

 12. Hoi Brenda,

   

  Ja ik voel me oke. Gelukkig wel. Nu zwangerschapsverlof. Nog een paar weekjes en dan is het zover. Best wel spannend eigenlijk... Lijkt me ook dubbel voor jou. Zeker om dit zo tegen jou te zeggen. Ik waardeer enorm dat je er ondanks alles toch naar vraagt.

   

  Ik kan me voorstellen dat je twijfelt. Je zit al veel langer in de mallemolen dan ik. Dus adviseren kan ik je niet. Het klinkt misschien cliché maar het enige wat ik kan zeggen is volg je hart. Jullie moeten er samen achter staan. Dat weet jij als geen ander. Sterkte met je keuze.

   

  Liefs Ger

 13. Hoi meiden,

   

  Nou vanmorgen hele ochtend in het ziekenhuis doorgebracht. Weer een hoop wijzer. Zit inmiddels een dikke week aan een dieet. Ik mag geen suiker meer. Tenminste geen fruit, snoep, koek, taart. Alles wat lekker is zeg maar. Dus eet ik braaf sla, brood, crackers met veel hartig beleg en dat soort dingen. Het heeft z'n vruchten afgeworpen want ik hoef geen insuline te spuiten. Wel moet ik bijhouden wat mijn suikerwaarde is. Dus 4x per dag een prikje in m'n vinger. En dat voor max 4 weken. Maar goed, ze vinden het in het ziekenhuis allemaal heel erg belangrijk dus doe ik het maar braaf. Bij de gynaecoloog kreeg ik te horen dat ons meisje aan de grote kant is. Dus blijf ik vanaf nu bij de gynaecoloog lopen. Over 2 weken wordt bepaalt wanneer ik wordt ingeleid. Het zal geen 40 weken worden. Dus het wordt echt een februari kindje. Fijn zo'n deadline. Eerder is altijd prima, maar ik weet nu al dat het iig niet later wordt....

   

  Pitbull_lady, ik heb zwangerschapsdiabetes, dus na m'n zwangerschap verwacht iedereen dat het weer weg is. Wel moet ik 2 maanden na m'n bevalling terug naar de internist. Hopelijk is het de laatste keer. Ze zei wel dat ik door dit een verhoogde kans heb op diabetes in de toekomst. Spuit je ook insuline dan?

 14. Hoi meiden,

   

  Jonna, ik heb de combitest en de nipt test uiteindelijk niet gedaan. Wij hebben ervoor gekozen om de 20 weken echo af te wachten. Ik was in het begin heel erg beroerd en misselijk dat is de reden waarom wij het hebben laten gaan. Bij 20 weken kregen wij omdat we via icsi zwanger waren een uitgebreide echo (GUO) Ik zou zeggen volg je gevoel.

   

  Marietje gecondoleerd met je oma.

   

  Hier gaat het goed. Heb sinds vrijdag verlof. Best gek. Het is nog niet echt doorgedrongen. Morgen ga ik fijn alle kleertjes uitwassen. De gordijnen hangen nu ook mooi. Dus het is af! Nog wat kleine tierelantijntjes voor in de vensterbank. Ik kijk wel of ik wat leuks nog tegen kom. Verder ga ik veel mensen nog bezoeken en komen ze ook bij mij langs. Erg leuk allemaal. Wat ietsje minder is, is dat ik sinds dinsdag weet dat ik zwangerschapssuiker heb. Kan er nog wel bij voor de laatste 6 weken. Over 2 weken heb ik de liggingsecho bij de gynaecoloog. Ben afgelopen vrijdag ook geweest. Moest meteen afspraken maken met internist, diabetesverpleegkundige en diëtiste. Ach wat moet ik anders doen met al m'n tijd.... Ik vind het niet zo super erg. Want ik weet zeker dat ik niet over tijd ga lopen. Bij de liggingsecho wordt ook bepaald of ik met 38 weken wordt ingeleid of met 40 weken. De kleine is wel wat aan de grote kant dus ik verwacht dat het 38 weken gaat worden. Nou ik ben er klaar voor dus kom maar op. Ben benieuwd wat ik van de diëtiste allemaal wel mag eten. Ach kom ik ook niet mega veel aan in die laatste weekjes. Gek idee, dat ik over max 6 weken al mama ben..... Ik heb er zo lang op gehoopt en nu het dichterbij komt vindt ik het heel erg spannend.

 15. Hoi meiden,

   

  Marietje, spannend hoor die eerste 12 weken. Dat vond ik zo'n mijlpaal. Ik dacht daarna zal ik me een stuk meer gerust voelen. O wat zat ik ernaast. Ik heb mega lopen zenuwen over de 20 weken. Ik hoop dat jij het beter van je af kunt zetten! Nog steeds vindt ik het erg spannend. Ik verlang er zo naar om het kleine mensje in m'n armen te sluiten! Misschien is dan die bezorgdheid achter in mijn hoofd eindelijk weg. Maar ik geniet ook enorm van m'n zwangerschap hoor. Dat is iets wat ik echt heb moeten leren.

   

  Mak en Jonna, wat jullie zeggen over de spulletjes aanschaffen is heel herkenbaar. Ik durfde ook pas wat te kopen na de 20 weken echo. Daarvoor had ik alleen een schattig mutsje en een omslagdoek gehad. Ik ben het ook met Conny eens dat je veel moet rondvragen. Zo heb ik m'n halve uitzet bijeen geschraapt haha. Vaak kwam het niet eens door vragen maar gewoon via via. Ik zei gewoon nergens nee tegen. Ik heb zojuist de laatste dingetjes binnen gekregen en over 2 weken de gordijnen. Dan is het echt af.

   

  Tanja dank je wel. Warm heeft ze het zeker  ;)

   

  Nog 5 dagen werken. Super spannend. Ik kijk er nog steeds niet bepaald naar uit. Ik voel me zo goed gelukkig. Maar ja eind van de dag ben ik vaak wel erg moe en hou vocht vast dus voor m'n lijf moet ik echt gauw stoppen. Het is wel grappig al die opmerkingen die je krijgt van patiënten. Zo jij mag zeker bijna stoppen. Als ik het beaam nou meid dan heb jij fijn de tijd om nog eens flink uit te dijen. Geniet ervan. Ik moet er wel om lachen. Waar ik wel moeite mee heb zijn opmerkingen als: o het is je eerste, nou ik zie het al dat blijft er niet bij 1. Nou je kan het maar het beste achter elkaar doen hoor want dan ben je er lekker vanaf. Ik moet dan echt slikken. Want de kans is erg klein dat er ooit een tweede keer zwanger zal worden. Hebben jullie daar ook zo'n moeite mee? Je kunt toch ook heel erg gelukkig zijn met 1 kind? Weet je wel hoeveel moeite het heeft gekost denk ik dan. Soms flap ik dat eruit, de meeste keren weet ik me te beheersen. Dus geniet ik maar extra van het kleine wonder wat zo ongelofelijk welkom is.

   

  Liefs Ger

 16. Jaaaa leuk dat jullie meekletsen.

   

  Marietje ook al heb ik officieel nog 8 weken te gaan ben en blijf ik onzeker. Het is alleen wel een fijne gedachte dat ik de kleine kan voelen. Dus dat stelt me gerust. Hoeveel weken ben je nu?

   

  Mak, jij alweer 17 weken? Wow dat gaat hard zeg! Voel je je goed? Spannend hoor 2 kleine guppy's in je buik. Lijkt me zo speciaal.

   

  Jonna, hoeveel weken ben jij?

   

  Ik ben nu 32 weken en heb vanaf volgende week vrijdag verlof. Ik vindt het heel erg spannend. Het liefst werk ik nog even door omdat ik geen idee heb wat ik allemaal moet doen. Iedereen om me heen heeft me verzekerd dat het wel goed komt en ik me zeker niet ga vervelen. Dus ga ik er maar vanuit. Heb bijna alles in huis. De gordijnen komen over 2 weken binnen en de kleertjes hoeven alleen nog uitgewassen te worden. Dat ga ik maar eens fijn in mijn verlof doen heb ik bedacht.

  Esther hoe is het met jou? Gaat het een beetje? Het zijn de laatste loodjes, maar ik ben zo benieuwd hoe jij je erdoor heen slaat! Hopelijk laat je gauw wat van je horen!

   

  Meiden succes met de misselijkheid/moeheid, maar vooral met wachten. Wachten naar de nieuwe echo. Ik zette altijd streepjes in de agenda haha. En iedere echo was voor mij weer een hoogtepunt!

   

  Liefs Ger

 17. Hoi meiden,

   

  Allereerst gelukkig nieuwjaar allemaal. Ik dacht het is 2015 dus tijd voor een nieuwe topic.

   

  Momenteel zijn zwanger:

  Esther, Mak, Marietje, Jonna en Ger.

   

  Ben ik nog iemand vergeten? Vul maar aan. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Ik hoop dat we gezellig kunnen kletsen over de gekke, mooie en bijzondere dingen die de zwangerschap met zich meebrengt. Het is natuurlijk ook fijn om je hart eens te kunnen luchten want ook dat hoort erbij!

   

  Met z'n allen kunnen we uitkijken naar een mooie bevalling van hele mooie baby's!!

 18. Hoi meiden,

   

  Nou poging 2 om een verhaal te typen.

   

  Esther, fijn om te lezen dat het goed met je gaat. Behalve dan die pijn in je zij. Leuk is dat hè met andere zwangeren een lesje volgen. Ik vindt het ook super leuk. Mag vanavond weer. Dan hebben we partnerles. Dus manlief gaat gezellig mee. Ben heel benieuwd wat hij ervan vindt. Hahahaha. Het schiet nu lekker op. Ik ben vandaag precies 30 weken. Als je dit aan het begin van het jaar tegen mij gezegd had, had ik het nooit geloofd. Ben zo dankbaar en het is ook zo bijzonder. Bij mij is het gesprek half januari. Ben heel benieuwd. Het gaat ineens zo hard allemaal. Nou meid geniet er nog maar lekker van hoor! Ik gun het je zo!

   

  Marientje, leuk te lezen dat het goed gaat met Fabian. Geniet er maar flink van!

   

  Pitbull, ook al wacht ik wat korter op een kind dan jij, kan ik me voorstellen hoe ontzettend je nu geniet. Ik vindt het heel bijzonder dat ik zwanger ben en geniet ook echt van. Ik ben echt blij voor je dat je allergrootste droom van de afgelopen 14 jaar is uitgekomen. Geniet er vooral maar heel veel van!

   

  Hier gaat het goed. Afgelopen vrijdag een 3D echo gemaakt. We hebben er heel lang over getwijfeld wel of niet. Toch doorgezet en ik heb er zo geen spijt van. Het was prachtig! Ze was op haar knuistje aan het sabbelen. Zo grappig. Ook schopt ze steeds haar voeten in d'r gezicht. Dus hield ze de hele echo lang haar handje voor d'r gezicht. Gelukkig liet ze aan het eind van de echo toch haar gezicht zien en ik vind haar nu al prachtig. Ik ben nog meer verliefd en kan niet wachten totdat ze er is. Ik hoop natuurlijk wel dat ze nog even blijft zitten want dat is beter voor haar... Wel leuk dat ik nu weet wat ze aan het doen is als ik bepaalde bewegingen in m'n buik voel.

  Vandaag de muurschildering afgemaakt. Het is echt een plaatje geworden al zeg ik het zelf. Morgen nog de kozijnen schilderen en de deur. Dan alles lekker laten luchten. Als de verflucht en de nieuwe spullen lucht een beetje weg is kan ik eindelijk beginnen met kleertjes te wassen en in te richten. Ik heb er zo'n zin in! Moet nog wel gordijnen uitzoeken maar dat komt wel. Stap voor stap. Nu vakantie 2 weken dus heb daar lekker tijd voor. Dan nog 2 weken werken, en dan verlof! Heerlijk het gaat nu ineens hard. Gelukkig hoef ik niet heel veel meer te doen. Wel nog een gastouder zoeken. Heb afgelopen maandag gehoord dat ik mag blijven op m'n werk. Ben zo opgelucht. Kan ik ontspannen m'n verlof in in januari.

   

  Meiden, allemaal fijne dagen gewenst!

   

  Liefs Ger

×
×
 • Create New...

Important Information