Jump to content

lindamvjulian

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lindamvjulian

 • Rank
  Kom net kijken :-)
 • Birthday 08/12/1979
 1. Zo daar was ik ook weer een keertje ;D @libelle: wat een domper dat het weer niet is gelukt. Sterkte. @Patricia: wat een gedoe ook allemaal hè. Tuurlijk zijn jullie blij met Coen maar waarom moeten wij ons altijd verantwoorden voor het feit een tweede kindje te willen. Ik hoor nooit dat iemand tegen iemand die natuurlijk zwanger kan worden zegt : 'Waarom een tweede kindje wees blij dat je al een hebt! " Ik heb geen kopie meer van de brief die ik naar PNO heb gestuurd. Ik heb gewoon mijn hele verhaal er in gezet en mijn IVF/ endometriose arts heeft een brief geschreven waarom hij vindt dat ik nog recht heb op een extra poging. Begin januari is alles in werking gezet en nu een half jaar later zijn we nog niks verder doordat PNO steeds weer opnieuw om brieven vraagt met meer informatie. Schiet allemaal niet op dus. Ik krijg van elke brief een kopie en zo kreeg ik van de week ook weer een confronterende brief met mevrouw was 89 dagen zwanger op het moment van curettage na een intacte zwangerschap van de laatste cryo uit ICSI poging 3. Was wel weer even confronterend en leverde hier gelijk weer een discussie op want D wil wel nog een poging doen maar voor mij is het klaar. Dat heb ik al eerder aangegeven maar is kennelijk niet doorgedrongen. Jij kunt het natuurlijk altijd proberen bij PNO. Niet geschoten is altijd mis.
 2. @Scoop: Jammer dat je er niet bij bent vrijdag :sm45: Dan moeten we maar snel even iets afspreken. Fijn dat het een goed gesprek was! Dus toch nieuw onderzoek. Dat klinkt positief. In oktober dus als het goed is een nieuwe poging! @Wilma: Jullie hebben inderdaad geluk gehad met het weer @Grietje: Leuk dat je er vrijdag bij bent! Zie ik jou ook een keer. Fijn dat Eisse weer werk heeft maar wel minder dat hij doordeweeks niet thuis komt. En ook spanningen bij jou op het werk dus. Bij mij is ook alles onzeker hoor of ik in januari nog wel werk heb. Ja, ik heb er echt geen zin meer in hoor om weer opnieuw het circus in te stappen. En het is ook een goed besluit denk ik want gisteren kreeg ik heel toevallig weer een brief van PNO dat ze nog meer aanvullende informatie willen hebben. Ze hebben nu al twee keer een uitgebreide brief gekregen van het UMCG en nu vragen ze na 2 maanden weer om dezelfde informatie. Qua tijd zou het dus ook niet meer lukken. Dan zouden we in juli misschien opnieuw een reactie krijgen van PNO en ik moet minimaal 3 maanden voor een poging aan de lucrin dus dat zal krap aan worden. En daar komt dan ook nog bij dat het gewoon niet goed tussen ons gaat.
 3. Wat een rust hier! @Wilma: jullie zijn lekker aan het genieten op de camping? Het weer zit nog aardig mee hè! Wij zijn afgelopen weekend een weekendje weg geweest. Was wel relaxt. Ik heb het besluit genomen om zeker weten niet nog een poging te gaan doen. Ik ben er echt helemaal klaar mee. @Scoop: weet je al of het lukt volgende week? Hoe was het gesprek trouwens? Ik wilde je nog whats appen maar ik krijg steeds commentaar thuis als ik met mijn telefoon zit dus ik beperk alles maar om nog meer gezeik te voorkomen.
 4. Jammer Maris dat je er niet bij bent. Alvast gefeliciteerd met Mirthe. Een hele fijne dag gewenst. Hopelijk schijnt het zonnetje morgen ook zo lekker. Ik heb gereserveerd voor 7 personen voor 17 mei 18.00 in de Euroborg. Onder de naam :'UMCG'.
 5. @Patricia: Jeetje dat is even een hele flinke domper zeg. En dat is nog zacht uitgedrukt. Sterkte. @Maayke: ik ga zometeen reserveren. @Wilma: Je klinkt gelukkig aardig opgewekt. Het is inderdaad ook een roofbouw op je lichaam en het voelt dan als een bevrijding als je 'klaar' bent. Tenminste zo heb ik het ervaren. Je zult zien dat je nu snel ook de overtollige kilo's kwijt raakt. Sinds ik van alle hormoontroep af ben ben ik zoveel afgevallen dat ik zelfs 5 kilo onder mijn gewicht zit. Het hardlopen gaat hierdoor ook steeds beter. Dat zul jij straks ook vernemen.
 6. Ai Patricia dat ziet er niet zo heel goed uit. Heel veel sterkte. @Scoop: Gezellig ! Tot vanmiddag! @Maayke: Voor hoe laat zal ik reserveren en voor hoeveel personen ook alweer? @Wilma: Hoe is het nu?
 7. @Patricia: Wat spannend !!!! Heb je nog getest vanmorgen??? Ik hoop zo dat je positief nieuws hebt. Word wel weer tijd voor leuk nieuws. @Wilma: Fijn dat het ietsjes beter met je gaat. Op zich vond ik het ook wel een prettig idee toen we een punt achter de molen hadden gezet. Een soort van rust voelde ik. Maar dat neemt niet weg dat het nog wel heel veel pijn doet en ook zal blijven doen. @Maayke: Ik heb al mooie foto's voorbij zien komen op FB van de keuken! @Scoop: Woensdag kom je langs toch?Gezellig hoor! @Chrissy: Wat leuk dat jullie al een huis op het oog hebben. En ook al geboden dus! Jullie eigen huis komt deze week in de verkoop toch als ik het goed heb gelezen? @Libelle: Welkom terug! Fijn dat het zo goed gaat met jullie kleine man. En nu dus voor de cryo's ! spannend hoor. Jammer dat je niet mee gaat wokken. @Grietje: Hoe is het met jou? Hier gaat alles nog hetzelfde. Ik heb een weekendje weggeboekt voor volgend weekend. Het was de bedoeling om met zn tweeetjes te gaan om onze relatie een boost te geven maar Julian gaat ook mee. Er is daar van alles voor kinderen en dan voelt het ook zo leeg zonder Julian.
 8. Hoe is het nu , Wilma? Ik las net op fb dat je een baaldag hebt dus ik vrees het ergste...
 9. Nee, dat is kl#ten zeg. Dikke knuffel.
 10. En Wilma, gaat het goed??
 11. Bedankt voor jullie sterkte wensen. @chrissy: bedankt voor je whatsApp. We zijn de week goed doorgekomen hoor. Tuurlijk stond ik 's morgens op met het idee dat het alweer een jaar geleden was maar het was gewoon een dag zoals alle anderen. Ik heb het echt wel een plekje gegeven geloof ik. @Scoop: Ja, leuk! Ik hoor het wel. Gezellig. @Wilma : Hoe voel je je? @Patricia: Hoe ging de echo??
 12. Super dat je 2 emmy's aan boord hebt maar wel een domper dat je geen cryo's hebt. We gaan heel hard hopen dat je die ook helemaal niet nodig bent. Zal ook wel een keer heel leuk zijn om een zwangere in ons midden te hebben tijdens het wokken.
 13. Nàh ik had toch echt al gereageerd maar zie mijn reactie nergens staan :-\. 5 Eicellen lijkt inderdaad magertjes Wilma. Hopenlijk heb je inmiddels een mooie tp gehad en zelfs nog wat cryootjes???? Ik ga ook liever naar de Euroborg ik vind die van Stadspark helemaal niks. Morgen moeilijk dagje want dan is het precies èèn jaar geleden dat we te horen kregen dat het een miskraam ging worden.
 14. @Wilma: Heel veel succes alvast voor morgen!!! Op een paar mooie eicellen. @Grietje: Voor jou ook alles herkenbaar dus. Ik denk dat ons probleem ook is dat we al die 8 jaren alleen maar bezig zijn geweest met de kinderwens (en de jaren ervoor natuurlijk ook al voor Julian) en nu dat weg is gevallen dat er nog zo weinig overblijft. Voor jou breekt er qua data ook weer een rotperiode aan. Hier hetzelfde. Vandaag is het een jaar geleden dat ik de bloeding kreeg. Op deze tijd ook zo ongeveer. Vandaag is mijn schoonvader jarig maar ik denk dat er geen mens vandaag bij stil staat. En dan 3 april de datum dat we kregen te horen dat het echt mis was. Ik had het er laatst met mijn zusje nog over. Dat de dag na Pasen de miskraam moest worden opgewekt en dat we met Pasen naar de kinderboerderij gingen met Julian om spelletjes te doen en 's avonds op verjaardag. Mijn zusje zei dat ze het eigenlijk onbegrijpelijk vond dat ik dat gewoon allemaal deed alsof er niks aan de hand was. Als ik erover nadenk is dat ook wel zo. Ik stond gewoon tussen de miskraam, opwekken en curettage door langs de lijn om bij Julian zijn wedstrijd te kijken. Ik heb me er goed doorheen geslagen al zeg ik het zelf haha Vervelend dat het op je werk ook spannend word. Het lijkt me wel een hele ervaring om 3 weken naar Minala te gaan. Het is wel lang zonder Jesse natuurlijk maar aan de andere kant krijg je zo'n kans ooit weer? Leuk dus we gaan naar de Euroborg! In mei heb ik ook nog een meeting van het andere ivf forum dan gaan we weer high tea-en bij Kaap Hoorn.
 15. Jaaaa leuk! Waar gaan we naartoe? Ik wil het wel bespreken hoor.
×
×
 • Create New...

Important Information