Jump to content

Gwennie4

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gwennie4

 1. Gwennie4

  UMCG 2012

  Hallo dames! Ook weer eens even een teken van leven van mijn kant. Hier alles goed. Druk met werken en met plannen maken voor ons ' nieuwe' huis. We gaan verhuizen naar mijn ouderlijk huis, 200 m verderop. Mijn ouders zijn net verhuisd en nu gaan wij daarin. Er moet wel behoorlijk wat gebeuren; nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe vloer, alles moet gesaust en geverfd worden, dus dit houdt ons weer van de straat, haha. Leuk om vrijdag weer bij te kletsen! Hebben we al een tijd?? (Vast wel! ) Laat het hier even bij, want heb de laptop stuk en typen met de tablet gaat niet zo geweldig.... Tot vrijdag!! Groetjes :-)
 2. Gwennie4

  UMCG 2012

  Hoi meiden, Ik ben er met Marieke en Sabrina uitgekomen. We gaan wokken in Pesse (dichtbij Beilen). Dit is aan de snelweg, dus voor ons allemaal niet te ver... ;-) Gezellig dat we weer een date hebben! Sabrina reserveert het restaurant. We hebben besloten dat we de overstap gaan maken naar een ander land. Het wordt Congo. Eén voordeel; hier mag ik gewoon via de mail over praten..!! We hopen dat we binnenkort op intakegesprek mogen. Eerst moet ons 'gezinsrapport' bij de Raad van Kinderbescherming worden aangepast. Zodra dit klaar is mogen we op intakegesprek. Hopelijk verloopt het dit keer allemaal wat soepeler... :-S Groetjes, Gwennie
 3. Gwennie4

  UMCG 2012

  Hallo allemaal, Even een snel berichtje van mij. Moet nog even bijlezen, dus daar reageer ik nog even niet op ;-) Leuk dat we 5 oktober weer uit eten gaan! Maayke heeft me even via Wordfeud gevraagd, haha. Is iedereen voor om richting Emmen te komen? Zal ik een wok reserveren of hebben jullie iets anders in gedachten..? (ivm alle lijnsters onder ons, haha). Ik hoor het wel!
 4. Gwennie4

  UMCG 2012

  Hallo allemaal, @Scoop, wat ontzettend, verschrikkelijk naar voor jullie dat het is misgegaan nadat je een positieve zwangerschapstest in handen had... Héél veel sterkte meid!! En wat raar van die eicellen zeg, pffff... Heb je er al wat meer over gehoord? Hoe is het nu met je?? @Grietje, ook voor jou héél veel sterkte met deze teleurstelling... Eerst maar eens alles op een rijtje zetten en proberen te genieten van de vakantie! @Chrissy, jullie vakantie is alweer voorbij! Fijn dat je een goed gesprek hebt gehad in het Barahus. Het wordt dus eigen cyclus, klinkt goed. Heel veel succes volgende week met de uitgangsecho! @Wilma, jij bent nu lekker op vakantie! Hopen dat het een beetje mooi weer blijft, maar jullie zullen je vast wel vermaken! Heel veel plezier! @Maayke, jij lekker aan het volleyballen, je hebt er goed weer bij! Zal zo nog eens even kijken naar Pietje Paulusma. Wie weet ben je in beeld, haha. @Linda, jullie ook bijna op vakantie. Is het andere hotel ook goed? Vast wel. Hier alles oké. Heb de laatste weken een beetje met jullie meegelezen, maar heb het erg druk met de laatste loodjes op school. Nog twee drukke weken te gaan en dan heerlijk vakantie! We hebben vorige maand te horen gekregen dat de adoptieprocedures rondom ons land (zal geen naam noemen) per direct zijn opgeschort omdat het één en ander niet helemaal zuiver verloopt daar. Er wordt binnenkort onderzoek gedaan en hopelijk wordt de opschorting weer opgeheven, maar het is ERG onzeker allemaal. Dit was weer een flinke teleurstelling... Alles staat nu (weer) op losse schroeven... Het is afwachten, afwachten, afwachten... Veel meer kan ik er ook niet over zeggen, maar zijn jullie (een beetje) op de hoogte... Groetjes, Gwennie
 5. Gwennie4

  UMCG 2012

  Scoop, wat geweldig!! Gefeliciteerd!!! Kan me voorstellen dat je het niet kunt geloven...! Grietje, fijn dat de tp goed is gegaan. Jammer dat je geen cryo's hebt... Maar wel een topembryo, dat is altijd goed om te horen! Nu hopen dat deze topper zich ook goed nestelt en net als bij scoop eindigt in een zwangerschap!! Ik duim voor je!
 6. Gwennie4

  UMCG 2012

  Scoop, het blijft nog even spannend bij jou... I keep my fingers crossed!! Wat sneu dat Robina zo ziek is.. Beterschap met haar! Linda, wat een mooie tattoo! Heel mooi dat het ter nagedachtenis aan jullie vlindertje is... Deed het zeer? Lijkt me wel een gevoelige plek... Maayke, wat leuk dat Mika zo'n leuk schoolreisje heeft gehad! Is hij alweer beter? Wilma, hoe gaat het verder met je? Heb je het weer een plekje kunnen geven? Nu dus nog even een afvalronde voor de cryo tp, goed bezig!
 7. Gwennie4

  UMCG 2012

  @Grietje, fijn dat de punctie goed is gegaan. Vervelend dat je eierstokken zo gevoelig zijn/waren... 7 eicellen, dat is een mooie score! Hopen dat er mooie emmys uit ontstaan!! Ik duim voor je! @Scoop ik duim ook voor jou!! Meid wat spannend!!!
 8. Gwennie4

  UMCG 2012

  Heb weer even bijgelezen en leef natuurlijk met jullie allemaal mee...!! Wilma, wat ontzettend, ontzettend balen dat de poging niet gelukt is... Shit shit shit... Hield de site steeds in de gaten in de hoop op een positief bericht van jou en Scoop, maar van jou dus helaas niet... Wat balen!! Sterkte meid!! XX Scoop, hoe is het met jou??? Wat spannend...!!! Maayke, wat ontzettend leuk om te lezen dat Mika het zo naar z'n zin heeft op de psz! Leuk cadeautje heeft ie gemaakt voor vaderdag (zag ik op FB). Linda, wat een heftig gesprek hebben jullie gehad en wat vervelend dat er nog zoveel onduidelijkheden zijn... Een heel dapper besluit om er mee te stoppen, al is het natuurlijk echt niet makkelijk! Toch kan ik me inderdaad voorstellen dat er een last van je schouders is gevallen nu je de knoop hebt doorgehakt. Het geeft ook weer 'lucht' om niet meer naar het zkh te hoeven! Pandabeertje, jouw verhalen zijn heel herkenbaar voor mij... De gevoelens die jij beschrijft had ik precies zo... Vreselijk he om zo heen en weer gesleurd te worden door je emoties. Je weet, rationeel, dat het een verstandig besluit zal zijn om te stoppen met de behandelingen, maar wat is dat toch verrekte MOEILIJK...!!! Wij hebben wel de mogelijkheid om voor adoptie te gaan, maar ook dat is erg onzeker en spannend... Grietje, heel veel succes met de echo's!! Hopen op een goede 'oogst'! Marieke, jij dus ook alweer bijna beginnen! Spannend hoor! Fijn dat je vol goede moed weer aan deze poging begint! Meiden, ik lees en leef met jullie mee!!
 9. Gwennie4

  UMCG 2012

  @Wilma, goed gescoord met 9 mooie eicellen!! Nu flink duimen voor héle mooie emmy's! Fijn dat het met narcose goed is bevallen. Ik zal voor je duimen morgen!! @Scoop, ook jij een hele mooie score met 8 eicellen!! Gelukkig is ook bij jou alles voorspoedig verlopen. Hopelijk heb je niet teveel last van napijn en kon je je dochter vanmiddag gewoon van school halen! Nu weer afwachten tot zaterdag, spannend!! @Linda, wat vreselijk lullig, zo'n mail van Moeders voor Moeders. Wat een beroerde communicatie daar... Daar wordt je echt niet vrolijk van... @Maayke, hoe was Mika's eerste dag bij de psz?? @Grietje, ook jij dus weer volop in de molen! Gelukkig zag de uitgangsecho er goed uit en kun je nu beginnen met het echte "spuitwerk". Bedankt voor je reactie! ;-) Kennissen van ons die al 7,5 maand weten dat ze een zoontje hebben in Nigeria mogen volgende week afreizen naar Nigeria om hun zoontje eindelijk op te halen. Dit hoorden ze dinsdag, 10 dagen voordat ze weg moeten! Heel spannend dus voor hun!
 10. Gwennie4

  UMCG 2012

  Hoi dames, Jeetje wat hebben jullie weer veel geschreven zeg, de laatste dagen! Heel fijn dat jullie zo reageren en meeleven met mijn situatie!! Ik heb even getwijfeld om het wel of niet hier op het forum te zeggen, maar dacht, ik doe het toch. Ik had zelf van te voren ook niet verwacht dat het zoveel bij me los zou maken... Ben toch blij dat ik mee ben gegaan, vind het toch wel heel gezellig en leuk om jullie verhalen te horen. En ik hoop inderdaad dat jullie straks eens een keer mijn kindjes kunnen bewonderen!! @Wilma, woensdag de punctie, spannend!! Vroeg uit bed dus... Dan is het ook snel weer achter de rug. Héél veel succes!! @Scoop, jij dus nog eventjes wachten... Hopelijk kunnen ze morgen de punctie plannen.Balen dat het dan nog weer langer duurt he en je nog weer een keer terug moet komen voor een echo... Kan me voorstellen dat die hormonen nu wel op beginnen te spelen. Het wordt er dus niet gezelliger op met jou?!? Haha... @Pandabeer, wat ook een moeilijke situatie voor jullie nu... @Linda, het was inderdaad soms even pijnlijk na vrijdagavond, maar dat hoort er nou eenmaal bij. Het komt juist op momenten dat je het niet verwacht. Ik dacht zelf dat ik er niet zoveel last meer van zou hebben, maar dat was dus nog wel even zo. Gelukkig was het van korte duur. Natuurlijk kunnen jullie de volgende keer gerust over jullie kinderen en umcg verhalen vertellen, dat hoort er ook bij! Dat kan en wil ik niet van jullie vragen! En ik vind het absoluut niet vervelend om aan te horen hoor, echt niet! @Chrissy, leuk zeg, zo'n speelgoeddeal!! En de vakantie in het vooruitzicht, heerrrlijk!
 11. Gwennie4

  UMCG 2012

  Hallo dames, Hallo dames, hier ben ik ook weer eens! Ook ik vond het gisteravond erg gezellig! De avond was weer zo voorbij! Ik heb op de terugweg wel gemerkt dat het me wel wat doet, al jullie verhalen. Ik kan er goed mee omgaan hoor, begrijp me niet verkeerd, en ik wil het ook graag, maar de confrontatie dat wij nog steeds met lege handen staan was gisteravond voor mij wel weer duidelijk voelbaar. Ik maak het natuurlijk vaak genoeg mee, vrienden en familie enzo hebben allemaal kids, maar jullie hebben allemaal wel een fantastisch restultaat dankzij de MMM en wij niet... Maar goed, wat ik al zei; ik ben blij dat jullie allemaal wel kunnen genieten van jullie kids!!!! Wij hopelijk binnen niet al te lange tijd ook!!!! Dit neemt niet weg dat ik het heel gezellig vond en voor herhaling vatbaar!! Wilma en Sabrina, heel veel succes de komende dagen!! Lekker doorbroeden!
 12. Gwennie4

  UMCG 2012

  He Linda, ik heb even weer het forum bijgelezen... En lees dat jij vrijdag de TP van jullie cryo. Wat spannend...!! Ook jij heel veel succes en hopen dat er iets heel moois gaat groeien!! Toitoitoi!
 13. Gwennie4

  UMCG 2012

  Wauw Wilma, wat een super nieuws!! Hopen dat hier iets heel moois uitkomt!! Heel veel succes!!!
 14. Gwennie4

  UMCG 2012

  Hallo dames, Heb jullie ook weer gevonden! Wel even wennen, zo'n nieuw forum...! Fijn dat met jullie alles goed gaat! Wilma en Grietje, wat jammer dat jullie pogingen niet gelukt zijn... Balen hoor. Nu op naar een nieuwe poging. Hopelijk brengt 2012 ons allemaal veel goeds!!! Marieke, fijn dat het ook met jou de goede kant op gaat. Nogmaals heel veel succes woensdag bij de neuroloog! Maayke, bedankt voor de tip van het nieuwe forum , ik zal weer eens even iets actiever mee gaan schrijven. Linda, ook voor jou de laatste cryo poging! Heel veel succes!!! Hier nog geen spannend nieuws te melden... AFWACHTEN... er zit niks anders op. Ik ga nog even genieten van m'n vrije (ADV) dag! Tot horens!
×
×
 • Create New...

Important Information