Jump to content

Maike

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Maike

 • Rank
  Kom net kijken :-)
 1. Hoi iedereen, Ik ben voorlopig afwezig. Moet even wat rust creeeren voor mijzelf. Als wij in julie weer verder gaan met de behandelingen zal ik zeker weer terug komen, maar voor nu is het genoeg voor mij. Ga mijzelf focussen op mij en mijn partner en kijk erg uit naar onze trip naar disney 3 juni met ons nichtje van 5jr. Merk dat ik mezelf nu alleen maar 'gek' maak.. Ik kan het niet echt beschrijven. Hoop dat over 2 maanden als ik terug kom er meiden zijn die zwanger zijn. Iedereen veel succes! Liefs en bedankt.
 2. Geen leo voor mij. Eierstokken waren rustig, toch nog een extra maand de pil slikken. Daarna weer Lucrin en mogen we weer verder met de Puregon. Dit keer beginnen met 100IE en extra controle ivm gevaar op overstimulatie. Maar dat is iets voor pas in juli.. Ik ben in ieder geval blij!!!
 3. Oh getsie Stefanie, een hele dikke knuffel voor jou!!!!
 4. Wat was het mooi :love2: Ik moet echt zeggen dat ze niks over mij wist!!! Ze begon direct over pijn in mijn onderbuik, benen en rug. Ze vertelde mij dat ik geduld moet hebben. Er wacht een kindje op ons. Het zal niet lang duren. Ik denk hoe weet ze dat? Toen zei ze je bent nu al 5jr bezig maar zo lang gaat het niet duren. Oeff dat was mooi :love2: Ook zei ze veel andere dingen dat mijn schoonmoeder jaloers is (dit klopt ook). Ze kan het nuet verkroppen dat haar zoon een relatie heeft met mij. Ze zei je geeft tegengas, dat vindt ze niet leuk, maar laat je niet gek maken. Mensen trekken
 5. Hoi Merel, Met mij gaat het goed. Nog 4 pilletjes in mijn strip. Gaat sneller dan ik dacht. Morgen naar de gynaecoloog toe dan gaan ze kijken of mijn eierstokken rustig zijn en of ik dan mag beginnen of een leo kijkoperatie krijg. Moet straks toch even de gyn bellen. Ruim een week geleden heb ik voor de laatste keer gemenstrueerd en nu sinds 3 dagen weer.. Hoe voel jij je?
 6. Maike

  ivf

  Spannend hoor! Ik ga ook flink duimen.
 7. Hoi Marjolein, Welkom op het forum. Veel schrijf en lees plezier! Succes.
 8. Ik heb al afgesproken met de teamleider dat ik de dag erna vrij ben. Zodat ik een dagje rust heb. Daarna ga ik gewoon werken, heb ik wat afleiding
 9. Hoi allemaal, Zoals vele weten moet ik een maand de pil slikken om mijn eierstokken rustig te krijgen. Nu is het zo dat ik nog een week op de strip heb zitten en vandaag opeens kramp had, ja hoor, daar kwam mijn menstruatie. Heb tot 7 dagen geleden nog gemenstrueerd. Hopelijk weet iemand hoe of wat. Weet eerlijk gezegd niet of ik maandag de gyn moet bellen aangezien ik dinsdag ochtend een afspraak heb.. Liefs.
 10. Jannie ook ik wens jou veel geluk en gezondheid toe!
 11. Maike

  AMC

  En een ZuidHolland forum ;-) Is idd erg leuk om zo alles te volgen. Je gaat je helemaal inleven in anderen.
 12. Maike

  frustraties..

  Patricia praten als brugman haha ik hoop dat het lukt!!! Dus de 14e en 15e afspraak, spannend hoor.
 13. Hoi Hoepie, Welkom terug. Wat spannend dat jullie voor een brusje gaan. Heel veel succes!
 14. Maike

  AMC

  Volgens mij zit iedereen in het Noorden hihi. Ik zelf zit bij het RodeKruis die samenwerkt met het LUMC. Mijn gynaecoloog is de grondlegger van het huidge ivf centrum in het LUMC. Laat de info goed op je inwerken en mocht je nu eventueel met vragen zitten schrijf ze op, dan kan je het daar vragen. Achteraf kan je alsnog dingen vragen aan het infertiliteit team. Nog een weekje en dan rolt het balleteje eindelijk voor jullie. Veel succes!!
 15. Hoi Erik en Simone, Jammer dat jullie ermee gaan stoppen maar ik kan het begrijpen. Wil jullie toch enorm bedanken voor jullie inzet, persoonlijke verhalen en steun. Erg fijn dat het forum blijft bestaan want ben ook erg blij dat ik de site heb gevonden. Ik wens jullie veel geluk en gezondheid!
×
×
 • Create New...

Important Information