Jump to content

Pandabeertje

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Pandabeertje

 • Rank
  Kom net kijken :-)
 1. Linda- ik ga niet mee, ik moet eerst kijken hoe het alles gaat, wie weet misschien toch. ik moet a.s. maandag voor controle, dus het zal niet meer lang duren, week of 2
 2. LindA@ ik hoop voor jullie dat de operatie goed verloopt en dat het toch lukt om spontaan zwanger te worden. dieet??? grappig, hier net zo , alleen wil het echt niet lukken, het zal wat met de spanning voor de tp te maken hebben, het duurt niet meer zo lang.
 3. Wilma@ heel veel sterkte!!! het is jammer! Laurier@ ik hoop dat het nog goed gaat! wij gaan weer beginnen, binnenkort dus de TP, Geen idee hoe het moet gaan, maar nu gelukkig zo veel aan hoofd, dat ik er geen tijd voor over heb hierover na te denken.
 4. Hoi allemaal, zo te lezen wil het echt niet lukken!!! Ik wens jullie heel veel sterkte ermee!!! Ik heb tranen in ogen als ik lees dat het weer niet lukt. wij willen het allemaal zo graag!!! Dikke knuffel van mij
 5. Hallo lieve mensen, hier ben ik weer. Ff wat tijdje weg geweest, net 2 weken vakantie achter de rug. Ik was er aan toe, helemaal leeg en kapot. De gevoelens en verdriet is wel op gang. Het gaat wat beter met mij, maar ben heel snel op en leeg, moet dus goed oppassen wat ik doe. Ik wil graag in september de laatste poging doen,TP!!! Ik ben er zo bang voor als ik er aan denk, moet ik al bijna janken, het is zo definitief, maar ik weet dat ik het moet doen, anders krijg ik geen rust. Hoe het verder moet weet ik niet, ik zal proberen niet zo veel hoop in deze poging stoppen, maar het is altijd makkelijker gezegd dan gedaan. Ik wens jullie een fijne avond. PANDABEER
 6. Scoop@ wat rot!!! er zijn er geen woorden voor. Is er geen hoop? dikke knuffel!!! hier gaat het wel, ik dacht dat ik ongesteld wordt, heb al 2 dagen buikpijn en wat bruine afscheiding maar het komt niet helemaal op gang. Dus afwachten. Voor de rest ben ik nog steeds moe en prikkelbaar als ik moe ben. Op het werk is het op dit moment ook ontzettend druk. Nu is ons auto nog stuk en mijn vriend heeft buikgriep, het gaat echt te gek hier.
 7. Linda@ ik had toen al kinderwens met mij ex, hebben toen ook wat ivf pogingen gedaan, maar helaas. Het kinderwens was een van de druppel van onze scheiding. Ik kon er heel moeilijk mee omgaan en hij ook. Wij gingen uit elkaar, hij nieuwe vriendin en natuurlijk binnen een half jaar- zwanger! Helaas heeft zij miskraam gehad, en 2 jaar later kwam zijn dochtertje. Ik en mijn ex hebben genoeg doorgemaakt, leuke maar ook slechte tijden. Het was niet altijd gezellig en prettig, maar wij zijn wel vrienden gebleven. Beter gezegd geworden. Ik kan ook heel goed met zijn vrouw opschieten, ze ondersteunen ons ook met de behandeling en leven met ons mee als het niet lukt. Mijn ex zegt altijd over zijn dochter""zij is ook een beetje van jou". Aan het begin had ik er moeilijk gehad, maar nu niet meer, gelukkig.
 8. Scoop@ gefeliciteerd!!!! wens je heel veel geluk!! Grietje@ tp goed gegaan!! geweldig ! nu nog de 2 wk!! ik duim voor jullie!!! Wij hebben net een drukke weekend achter de rug. Ons peetkindje( dochtertje van mij ex) is logeren geweest. Natuurlijk hebben wij de 2 dagen in speeltuin gezeten!!Ongelooflijk wat een popje van 2 aan energie heeft. Gelukkig voel ik me stuk beter, nu nog week ff rustig aan op het werk en daarna moet het goed gaan. Eerst afwachten wanneer ik ongesteld wordt, hoe dat verloopt. Wij gaan pas bij de 2e menstruatie beginnen met de tp. Zal het prettig vinden om ff een maand lang geen UMCG te zien.
 9. Scoop@ succes morgen!!!
 10. Wilma@ heel veel sterkte!!! wat jammer!! Linda@ gelukkig is het zwangerschapshormoon gedaald en hoeft geen curettage te komen. Ik begin me ook wat beter te voelen. Blijf nog 2 wk wat minder werken, ben toch nog kapot. Geestelijk ben ik er nog niet mee bezig, tenminste niet bewust, het zal nog wel komen. Eerst menstruatie afwachten en bij de 2e zal ik voor de tp gaan. Ik wil het achter de rug hebben, ik kan het niet meer tegen. Het kinderwens zal mijn hele leven blijven, maar eerlijk gezegd dit is ook niks. Ik wil me ook in pleegouderschap verdiepen, ik zal het leuk vinden, om een kind te kunnen helpen. Eerst hopen dat ik me binnenkort weer wat beter voel. Groetjes.
 11. Raffie@ gefeliciteerd met jullie zoon!!! Scoop en Wilma@ heel veel succes!! Linda@ ik lees je verhaal en het voelt zo vertrouwt. Ik heb ook gesprek gehad met Dr. Bruin om overleggen wat voor kansen wij nog hebben en waarom het niet lukken wilt. Na het blijft niet veel over, of de tp lukt of het is eind verhaal. Het is misschien ook beter zo, ik ben er echt kapot van alles. Elke keer de vreugde en elke keer de teleurstelling. wij hebben nu ook besloten als de tp niet lukt dat wij ermee stoppen. het doet pijn en het zal altijd pijn doen, maar hoe vaak kan ik het nog aan??? ik weet het niet. Ik wens je heel veel sterkte met het verwerken!!! Morgen ff bloed laten prikken om te kijken of de zwang.horm gedaald is. Ik ben nog kapot en ontzettend moe met vreselijke hoofdpijn. ik wil er van af!!! Gisteren heeft me vriendin aangeboden dat zij ons cryo wil uitdragen. Volgens mij is zij zich helemaal niet bewust wat het alles voorstelt. Zij bedoelt het natuurlijk goed, zij is zelf mama van een 3 jarige tweeling en ik vind het geweldig van haar maar misschien had zij het beter niet kunnen zeggen. Nu draait het door mijn hoofd. Weet ook niet of het mogelijk is in Nederland. Na, eerst voetbal kijken, hopen dat NL wint.
 12. Raffie@heel veel sterkte!en natuurlijk een goede bevalling!! Donderdag controle gehad, ben nog niet helemaal schoon, maar het zal van zelf goed komen. helaas wat bloedarmoede erbij en de zwangerschapshormoon is nog te hoog, vpv 5-10 is het 150. Volgende week dus op nieuw bloedprikken. Ik ben ontzettend moe en heb vreselijke hoofdpijn!!! De bloedarmoede is niet hoog maar toch zal ik mijn voeding aanpassen, zei dokter en als het niet beter wordt moet ik naar de huisarts. voor de rest goede gesprek gehad, eindelijk wat meer duidelijkheid. Wij hebben nog die 2 cryos en als dit niet lukt, dan ik het einde verhaal. Ze kunnen verder niks voor ons betekenen. Ik ben er zo moe van alles,, de alle jaren en elke keer de teleurstelling en elke nieuwe teleurstelling komt harder aan. het wordt tijd om het af te sluiten. Wij doen de TP nog en daarna is het uit. Ik kan niet meer!!! Wat mij op dit moment kwaad maakt, is, dat de adoptie zo duur is, dat kan toch geen gewone mens niet te betalen!!! helaas valt dus voor ons ook deze optie uit. ik wens jullie een fijn weekend.
 13. Hoi! een begrafenis is altijd zwaar!!! Eileider weg? o, dat hebben wij ook al achter de rug. Wat vervelend!!! Heel veel sterkte ermee. Eiceldonatie??? Mag het wel in Nederland?
 14. jeje, wat veel geschreven. Donderdag controle, ben benieuwd hoe het gaat. Ben aan het twijfelen wat ik moet doen, de tp afspreken of eerst een paar maanden wachten? Nu ben ik al teleurgesteld en ben bang om zo langer ik wacht om zo meer bang ik zal worden. Zal dit dus ook met de doc over hebben, het valt niet mee om een beslissing te nemen. Ach ja. Scoop@ succes donderdag!!! Wilma@ ook heel veel succes toegewenst!!
 15. Hallo Pitbull lady@ het is helaas niet gelukt. met 7 wk echo was goed, maar de 9wk echo was mis. Schatje is gestopt met groeien, helaas. Nu de miskraam achter de rug met help van medicijn. we hebben nog 2 cryotjes, dus dan zullen we nog proberen. voor de rest ziet het slecht uit. Door mijn scheiding is het financieel ook niet zo rozig, ben heel veel kwijt geraakt dus nieuwe poging zal voor ons financieel niet mogelijk zijn en adoptie is nog duurder. Geen idee hoe ik verder met mijn leven moet, ik ben zo dol op kinderen, maar het zal wel moeten. Hoe is het met jou???
×
×
 • Create New...

Important Information