Jump to content
Sign in to follow this  
Jheroen

Stel uit Gelderland gezocht die na IVF kindje hebben gekregen of verwachten

Recommended Posts

Omroep Gelderland is op zoek naar een stel in Gelderland dat hun eerste kindje verwacht door IVF, of net een kindje hebben gekregen na een IVF-traject.

Mij is gevraagd onderstaande oproep te plaatsen:

 

We maken een kerstprogramma dat wordt gepresenteerd door Harm Edens en bestaat uit een kerstdiner. Dit kerstdiner wordt bereid door bewoners van een zorgboerderij en staat in het teken van eerste en laatste kerst. Voor dit diner nodigen we bijzondere Gelderlanders uit met een mooi persoonlijk verhaal in het thema eerste en laatste kerst. Bijvoorbeeld de eerste kerst als topsporter, de laatste kerst als directeur van een groot bedrijf, de eerste kerst met een nieuwe nier en dus de eerste kerst als gezin.

We zoeken een koppel uit Gelderland die na een lang traject in verwachting zijn van hun eerste kindje of net hun eerste kindje gekregen hebben. We zoeken een stel die goed kunnen vertellen en het ook leuk vinden om op tv te komen.

We willen dit stel graag een aantal keer filmen, bij een echo of bij het uitzoeken van een kinderkamer vervolgens maken we daar een reportage van.

Vervolgens willen we deze persoon dus met nog een aantal bijzondere mensen uit Gelderland ook graag uitnodigen voor het kerstdiner. Dit diner zal ergens half december zijn. Dit diner wordt bereid door mensen van een zorgboerderij en hier maken we ook opnames van. Lijkt het u leuk hieraan mee te werken of kent u een Gelders stel dat het leuk lijkt?

 

Stuur een email naar ffoole@gld.nl voor meer informatie en aanmelden.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information