Jump to content

Stel uit Gelderland gezocht die na IVF kindje hebben gekregen of verwachten


Recommended Posts

Omroep Gelderland is op zoek naar een stel in Gelderland dat hun eerste kindje verwacht door IVF, of net een kindje hebben gekregen na een IVF-traject.

Mij is gevraagd onderstaande oproep te plaatsen:

 

We maken een kerstprogramma dat wordt gepresenteerd door Harm Edens en bestaat uit een kerstdiner. Dit kerstdiner wordt bereid door bewoners van een zorgboerderij en staat in het teken van eerste en laatste kerst. Voor dit diner nodigen we bijzondere Gelderlanders uit met een mooi persoonlijk verhaal in het thema eerste en laatste kerst. Bijvoorbeeld de eerste kerst als topsporter, de laatste kerst als directeur van een groot bedrijf, de eerste kerst met een nieuwe nier en dus de eerste kerst als gezin.

We zoeken een koppel uit Gelderland die na een lang traject in verwachting zijn van hun eerste kindje of net hun eerste kindje gekregen hebben. We zoeken een stel die goed kunnen vertellen en het ook leuk vinden om op tv te komen.

We willen dit stel graag een aantal keer filmen, bij een echo of bij het uitzoeken van een kinderkamer vervolgens maken we daar een reportage van.

Vervolgens willen we deze persoon dus met nog een aantal bijzondere mensen uit Gelderland ook graag uitnodigen voor het kerstdiner. Dit diner zal ergens half december zijn. Dit diner wordt bereid door mensen van een zorgboerderij en hier maken we ook opnames van. Lijkt het u leuk hieraan mee te werken of kent u een Gelders stel dat het leuk lijkt?

 

Stuur een email naar ffoole@gld.nl voor meer informatie en aanmelden.

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information