Jump to content

Debat: hoe maakbaar is je kinderwens? Publiek gezocht a.s. zaterdag


Recommended Posts

Aanstaande zaterdagavond 29 september gaat de uitzending van Debat op 2 (televisieprogramma van de NCRV/KRO) over: hoe maakbaar is je kinderwens? Een discussie naar aanleiding van de documentaire ‘De man met 100 kinderen’, een filmportret over spermadonor Ed Houben, die al honderd nakomelingen heeft verwekt. In discussie gaan Ed Houben, moeders-, vaders- en stellen met een kinderwens, donorkinderen en deskundigen. Gepresenteerd door Arie Boomsma.

 

Men is nog op zoek ben naar betrokken publiek dat de live uitzending van Debat op 2 (gratis) wil bijwonen. Hoewel het niet mogelijk is om tijdens de uitzending mee te debatteren, is een publiek dat begaan is met het onderwerp van zeer groot belang. Na afloop is er de gelegenheid om met elkaar te spreken.

Geïnteresseerden kunnen hun gegevens mailen naar publiek@debatop2.nl of lisanne.vanderveen@ncrv.nl.

De uitzending vindt plaats in het Geldmuseum in Utrecht (Leidseweg 90, 3531 BG, Utrecht). De uitzending start om ongeveer 21.30u en duurt tot ongeveer 21.55u. Wij verwachten het publiek om uiterlijk 20.15u op de locatie. Het is mogelijk om vlak bij het Geldmuseum gratis te parkeren.

 

Let op: Alleen mensen wier aanmelding wordt beantwoord met een uitnodigingsmail (met daarin alle details over locatie en tijd) hebben een stoel in het publiek.

 

Link to post
Share on other sites

Tja, om maar even via dit forum door te gaan op dit discussie onderwerp:

IK ben van mening dat deze donor dus veel ouders en ook kinderen zeer gelukkig heeft gemaakt door hun kinderwens uit te laten komen.

Het enige waar je wel voop op moet passen en wat het wel lasig maakt (dit is ook al eens in een documentaire geweest in amerika, waar een arst zelf de donor was, zonder dat de stellen dit wisten) is dat je wel kans krijgt dat kinderen bijv elkaar kennen en wat daar meer uit voort kan komen, zonder dat ze weten bijv half broer en zus te zijn.

Ook omdat wensouders hier natuurlijk vrij in zijn om dit wel of niet kenbaar te maken. En stel dat de heft van die kinderen in hetzelfde dorp wonen, dan is er wel een risico....

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information