Jump to content

Innesteling


Recommended Posts

Hoi meiden, hebben jullie nog tips om de kans op innesteling te vergroten? Heb al gevraagd aan de arts of ik de Utrogestan (daar werken zij mee) maar dan in combi met pregnyl wat ze dus niet willen... Verder nog tips? Ik hoorde iets over kinderparacetamol?

 

Groetjes Patricia

Link to post
Share on other sites

Hoi,

Ik weet niet of er echt (bewezen) tips zijn voor het vergroten van de kans..want anders zou iedereen die wel toepassen uin het ziekenhuis. Maar er zijn wel verschillende meningen over en een goede doorbloeding is daar 1 van. Die schijn je te kunnen bevorderen door al voor je TP de Bayerparacetamol te nemen, ik zit in mijn hoofd met 100mg, maar misschien zeg ik nu wel iest helemaal verkeerd. Wellicht dat iemand anders het nog weet? Ik heb het zelf ook geprobeerd tijdens een aantal TP's, maar de TP die uiteindelijk raak was (de 9de) heb ik het niet gebruikt.

Link to post
Share on other sites

Hi Patricia,

 

Mijn artsen gebruiken bloedverdunners ter stimulering van de doorbloeding en daarmee de innesteling. Ik heb clexane 20 dagelijks moeten spuiten na de tp. Ik geloof dat paracetemol dezelfde soort werking heeft. Ik weet alleen niet welke dosering. Misschien kan je arts hierbij je adviseren?

 

Conny

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information