Jump to content
Sign in to follow this  
esther33

PNO zorg vergoed 4de ivfpoging.

Recommended Posts

Hallo meiden.

 

Ik ben volop bezig geweest om zorgverzekeringen te vergelijken en kwam toen bij PNOzorg en die vergoeden een 4de ivfpoging!!!! Vanuit het Compleet pakket.

Er is geen medische selectie iedereen kan zo overstappen. Om in aanmerking te komen voor een 4de poging hebben ze een schriftelijk motivatie van de specialist nodig en aan de hand van die motivatie gaan ze kijken of de poging vergoed wordt. Aangezien wij van het ziekenhuis iedere keer maar horen dat we gewoon pech hebben en alles er verder goed uitziet (baarmoeder en baarmoederslijm) denk ik dat ze die brief echt wel willen schrijven! (ik moet ze nog bellen)

Het is dus niet meteen 100% zeker dat je de poging vergoed krijgt maar bij andere verzekeringen krijg je hem gewoon niet!!!

Ook vondt ik de vergoedingen die je zoiezo wel krijg goed er wordt meer vergoed dan bj de verzekering waar ik nu zit. Dus ik denk er echt over om over te stappen al betaal ik bij hun wel 25 euro meer als ze de 4de poging vergoeden heb je dat zo terug!! En anders kost het 300 euro meer per jaar tja dat risico wil ik wel lopen.

Ik wilde dit toch met jullie delen!!!!

 

Lieve groetjes Esther xx

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

goed dat je dat met ons wilde delen, want ik had destijds ook via mijn 4de vergoede poging onze kinderwens kunnen realiseren, en dat was toen ook omdat iemand dat op dit forum had gezet. en ziekenhuis werk vaak mee, omdat ze een vergoede poging graag benutten, al is het maar voor de stellen die hier erg op hopen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Lief

Thanks voor je reactie ik denk idd dat ik het gewoon ga doen!!! Als ze niet vergoeden kost het 300euro maar dat is niks met als ze wel vergoeden!!!!

En wie weet is bij ons ook nummer 4 een succes!!

 

Liefs Esther

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo, ook ik ga ws overstappen naar PNO, al kost het mij geloof ik wel even meer als 300euro per jaar(mijn vriend heeft het uitgezocht) maar goed, 600euro meer of tussen de 4 en 6000 euro voor n zelfbetaalde poging..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo allemaal

 

Ik ben toch benieuwd of er meer meiden zijn die de overstap naar PNO zorg hebben gemaakt??

Zo ja zou ik het wel erg fijn vinden als jullie laten weten of de 4de poging bij jullie vergoed gaat worden of niet en waar je eventueel tegen aan loopt. Het lijkt zo makkelijk hoe ze het vertelde aan de telefoon en per mail dus ben wel benieuwd of er toch nog haken en ogen aan de 4de poging zitten.

Lieve groetjes Esther.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo allemaal,

 

Ook ik ben geïnteresseerd in ervaringen ( ook met andere zorgverzekeraars), aangezien wij komende zomer terug Naar Nederland verhuizen en ik een nieuwe verzekeraar nodig heb...

 

Conny

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Conny en Esther, nou ik ben idd overgestapt. Geen enkel probleem terwijl ze toch neem ik aan weten dat ik met ICSI bezig ben. Mn vriend heeft gebeld en geinformeerd naar de 4e poging. Ze gaan idd alleen akkoord met een verklaring van het ziekenhuis . Of het echt zo gemakkelijk gaat weet ik nog niet en ik hoop eigenlijk ook datik dat nooit te weten ga krijgen ;-).

Op het UMCG topic heeft Lindamvjulian een berichtje geplaatst dat ze de brief van het ziekenhuis heeft liggen en deze op moet sturen naar PNO. Die berichten even in de gaten houden hoe dat afloopt..

 

groetjes Patricia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information