Jump to content
M44YK3

UMCG 2013

Recommended Posts

Het jaar 2012 zit er bijna op...

 

Tijd voor een nieuw topic met hopelijk heel veel mooie verhalen!

 

Fijne jaarwisseling en tot in 2013!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

hoi allemaal,

 

Nou dan gaan we hier maar vast verder schrijven,  ben een poosje niet geweest hier, vanwege drukte, andere dingen aan mijn hoofd.

 

maar ik lees dat hier ook geschreven word over de PNO verzekering,  Linda had mij de tip al gegeven.  PNO is van ONVZ.  ik heb er achter aan gebeld, voor ons is het niks,  ik kan de verzekering afsluiten, maar er zal voor mij geen 4e poging vergoed worden omdat ik namelijk al weet dat ik die behandeling nodig ben.  Als het goed is zal je bij aanmelding een vragenlijst krijgen die je naar waarheid moet invullen.    Ik hoop voor degene die overstappen dat het lukt hoor!!  maar pas op!!  zorg dat je het goed zwart op wit hebt!!  en lees goed de voorwaarden!

 

 

Wij hebben wel een leuke kerst gehad, Maureen is al weken verkouden en kreeg afgelopen vrijdag de waterpokken!!  het arme kind heeft vreselijke jeuk.    We moeten geduld hebben, de blaasjes droge al in.

 

Afgelopen donderdag moetsen we op een crematie van een baby van 11 dagen oud.  het dochtertje van Kor zijn nichtje en haar man,  zo wat afschuwelijk zeg. Ze had een hartafwijking en een flinke hersenbeschadeging.  Wat prijs ik me dan gelukkig met 1 gezond kind. 

 

nou meiden, ik wens jullie allemaal een fijne gezellige jaarwisseling ,

en een goed , gezond en vruchtbaar 2013!!

 

 

liefs Wilma en Fam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi meiden,

 

Wilma, ik heb het volgende van PNO per mail gekregen:

 

U heeft recht op een vierde poging mits u onze aanvullende verzekering PNO Compleet aanvraagt. Om voor vergoeding van deze poging in aanmerking te komen dient u een aanvraag in te dienen met een verklaring van uw medische specialist waarin hij/zij aangeeft die vierde poging met u aan te gaan. Daarnaast dient de vrouwelijke verzekerde ook bij deze poging jonger dan 43 jaar te zijn.

 

Ik heb mij op basis hiervan wel aangemeld bij PNO zorg... Hoop toch wel dat ze toch een 4e poging vergoeden...

Wat verschrikkelijk van dat kindje van 11 weken... Brrr de rillingen lopen over m'n rug... Idd dan mogen we blij zijn met een gezond kindje...

 

Linda, wat een teleurstellend gesprek zal dat zijn geweest... Laten ze toch weer steekjes vallen in het UMCG....

Dus jij bent ook overgestapt? Ben benieuwd! Ik denk dat wij (mede dankzij Marieke) toch een poging gaan doen bij het Barrahus.

 

Wij hebben 21-12 ons evaluatiegesprek gehad met dr De Bruin, we hebben er wel een dik uur gezeten.

Ze gaf aan idd niet heel zorgvuldig met de info zijn geweest mbt de laatste poging. Op veel punten zijn we het ook niet eens geworden. Ze houden zich toch erg vast aan het protocol. Advies van haar was ook om in het buitenland te kijken omdat ze daar toch al verder zijn dan in NL. Ze raadde Düsseldorf aan. Ook zouden ze vanuit het UMCG nog wel een 4e poging willen doen, maar dan moet er wel 100% vertrouwen zijn... Tja en daar schort het nu net aan...

Ook was het voor Eise misschien zinvol om toch nog verder te kijken bij een uroloog of androloog. Dus binnenkort gaan we eerst daar een afspraak voor plannen. Wel raar dat ze daar dan nu pas mee komen...

 

Meiden, ik hoop dat ons forum in 2013 meer positiviteit gaat brengen!

Ik wens jullie een fijne jaarwisseling en een gelukkig en gezond 2013!

Dat de wensen van een ieder maar mogen uitkomen!

 

Liefs Grietje

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Namens ons een heel gelukkig en gezond 2013 gewenst!

 

@Wilma: wat afschuwelijk zeg een kindje van 11 dagen. Dan moeten we ons inderdaad gelukkig prijzen met èèn gezond kind! Iemand waar ik al jaren mee schrijf op een forum hun zoon , net zo oud als Julian, heeft sinds mei een zeer agresieve vorm van kanker. Hij heeft al de wereld chemo's en bestalingen gehad en even leek het de goede kant op te gaan. Gisteren hebben ze uitslagen gekregen en hij is niet meer te genezen. Wat een nachtmerrie waar klagen wij dan over denk ik dan.

 

Ik heb hetzelfde te horen gekregen van PNO als Grietje. Ik heb gebeld en mij werd hetzelfde verteld. De vrouw aan de telefoon zei dat ze aan de hand van mijn verhaal bijna zeker wist dat we nog een 4e poging vergoed krijgen.

 

@Grietje: Jij bent dus ook overgestapt? Wel spannend weer hè? Ik zit te wachten op de brief van dr Simons zodat ik die naar PNO kan sturen. Ik heb inmiddels de polissen ook binnen en de opzeg brief van Menzis. Moet goedkomen dus.

 

Wat gek ook dat jullie ook zo'n teleurstellend gesprek hadden. Soms denk ik dat ze zomaar wat doen hoor in het UMCG. Jullie gaan dus naar het Barrahus? Mochten wij toestemming krijgen dan ga ik dat ook overwegen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

De beste wensen voor 2013 voor jullie allemaal! Dat t maar een heel mooi jaar mag worden!!!

 

@ linda, jammer dat er van winkelen niets meer gekomen is, maar wel super dat jullie een nieuwe auto krijgen en denny dus toch om is voor de kleur! Bij een tweedehands heb je natuurlijk altijd minder keus!

Balen dat de kerst moest eindigen in een ruzie tussen je zussen... Vervelend!

Gelukkig nu allemaal weer opgeknapt van de ziektes, het gaat wel rond hoor!

En nu verzekerd bij pno (?)... Spannend! Hoop dat de goedkeuring er snel is!!!

 

@ wilma, wat jammer, maar vooral vreemd dat pno jullie niet wilde aannemen... Balen zeg!!!

Wat een vreselijke crematie moet dat geweest zijn... Bah! Dat gun je ook niemand!

Gaat t nu al wat beter met Maureen en de waterpokken?

En... Gaat t zindelijk maken/worden nog zo goed als gisterochtend???

 

@ grietje, balen dat t gesprek zo moeizaam verliep! Maar was te verwachten... Geloof niet echt dat iemand hier echt positief is over de informatie verstrekking!

Dus ook overgestapt naar pno, super! Hoop dat t bijnt barrahuus straks beter geregeld wordt allemaal!

 

T wordt vast een mooi jaar met NL/DSL zwangerschappen en babys!!!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi meiden, ook allemaal de beste wensen voor dit jaar(en de jaren erop natuurlijk ook)

 

PNO krijgt het druk, ook ik ben overgestapt en tegen mij(of eigenlijk heeft Jasper gebeld) hebben ze dezelfde eisen als bij Grietje gezegt. Twee artsen hebben al gezegt dat ze voor mij die brief wilden maken mocht het zover komen, maargoed dat zeggen ze nu en moet je altijd maar weer afwachten natuurlijk.

@ Wilma, jee wat zal de zwaar geweest zijn. Zon klein kindje. Nou idd, dan word ik weer even goed met de neus op de feiten gedrukt hoe blij ik wel niet mag zijn met mijn gezonde kanjer!

Overdag is Koen nu alweer een week of 3 droog. Ik ben zo trots. En als hij in bed ligt en moet poepenm roept hij! (Hij komt zn nieuwe grote jongensbed nog niet zelf uit)

@ Grietje, wat ontzettend balen zeg dat het gesprek zo moeizaam ging. Dus eerst de afspraak voor Eise afwachten en daarna misschien Duseldorf contacten?

 

groetjes Patricia

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Patricia, jeetje wat goed van Koen dat hij al bijna 3 weken overdag droog is! Zo ver is Mika nog niet... Totaal nog niet! Hoop wel dat het eens snel bij hem gaat komen dan hij er interesse voor krijgt... Want die is ook nog heel ver te zoeken!

 

Ook super dat hij jullie roept als hij op bed ligt en moet poepen! Mika komt ook zijn grote bed niet uit... althans, niet zonder onze toestemming... Mika roept altijd, Mama licht aan... en als wij dan (eindelijk) het licht aan doen dan komt hij pas zijn bed uit! Erg fijn!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi,

 

Daar ben ik ook weer eens. Ook ik was lekker druk met van alles en nog wat en ik merk dat het hele IVF gebeuren voor mij steeds meer naar de achtergrond aan het verdwijnen is. Ik ben er gewoon helemaal klaar mee. Niet met jullie hoor, maar met alles rondom de behandelingen.

 

Maar goed, voor de allerlaatste keer ben ik weer aan de hormonen. Gisteren ben ik ongesteld geworden en ben ik begonnen met de Progynova. Ik zal woensdag even bellen voor een afspraak, maar dat zal wel volgende week donderdag worden. Nog één keer een uitgangsecho en dan de week erop hopelijk de TP van de allerlaatste cryo.

Wel een raar idee dat het einde van die hele medische molen eraan zit te komen. Vanaf 9 juni 2005 bezig geweest met dat hele gebeuren. Na bijna 8 jaar is het mooi geweest.

 

Maar goed, eerst nog even een maandje stressen en dan zullen we zien hoe ons gezinnetje er uiteindelijk uit komt te zien.

 

Verder goed om te lezen dat een aantal mensen de overstap naar PNO hebben gemaakt. Ik ken de organisatie niet, maar ben blij dat zij wel de zorg verzekeren die velen van ons wel nodig hebben. Ik vraag me af of ze dit volgend jaar ook nog zo kunnen aanbieden, maar voor dit jaar is het maar weer mooi meegenomen. Ik hoop echter dat velen van jullie toch niet aan die extra poging toe hoeven te komen.

 

En wat leuk om al die verhalen over zindelijkheidstraining te lezen. Judith plast af en toe op het potje maar heeft tussendoor de luier echt wel nodig. We blijven gewoon proberen.

 

Grietje, jammer dat het gesprek in het UMCG teleurstellend was. Heb je wat gehad aan mijn info over het barrahus? Ik hoop dat zij jullie wel kunnen helpen.

 

Wilma, wat vreselijk van dat babietje zeg. Inderdaad moet je dan weer heel goed beseffen hoe kostbaar het bezit van een gezond kind is.

 

En weten jullie al wanneer je weer een poging gaat wagen? Ben je al voldoende afgevallen?

 

Gwennie, ik weet niet of je hier nog meeleest, maar ik ben heel benieuwd of er bij jullie al meer nieuws is over de adoptie. En bevalt het nieuwe huis?

 

Over nieuwe huizen gesproken ... wij hebben ook besloten om ons huis te koop te zetten en op zoek te gaan naar een groter huis, wat wat beter aangepast kan worden voor mijn man. Ik merk dat na de komst van Judith er gewoon meer werk te doen is in en om huis en dat ons huis toch dusdanig slecht aangepast is, dat mijn man slecht taken over kan nemen van mij. Afgelopen vrijdag zijn we bij een bungalow wezen kijken, maar daar waren de slaapkamers te klein. Nu gaan we eerst ons huis te koop zetten en we houden natuurlijk in de gaten of er een leuk huis is waar we willen wonen en waar een lift ingebouwd kan worden.

 

Als er meer nieuws is over de huidige cryo poging of over een huis dan horen jullie het zeker.

 

Groetjes,

 

Marieke

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Chrissy, Lekker dat het hele IVF gebeuren naar de achtergrond aan het verdwijnen is! Misschien is dat ook wel heel lekker tijdens de laatste behandeling!

Toch ook wel weer spannend dat je weer bezig bent! De allerlaatste cryo! En wie weet met een heel mooi verhaal om te vertellen later!

EN ja 8 jaar MMM is wel heel lang! Pfff... Ben ook zo blij dat wij er niet meer inzitten en dat ik het allemaal een plaatsje heb weten te geven, gelukkig kon ik dat al na Mika zijn geboorte! Ik heb het er daarna nooit meer moeilijk mee gehad! We zijn de gelukkige bij wie het mocht lukken en ons gezinnetje is zo compleet!!!

 

Zo wat een beslissing in deze tijd... op zoek naar een nieuw huis! Spannend en ook leuk! Maar wel lastig! En ik zou zeker eerst wachten tot je jullie eigen huis verkocht hebben voordat je een nieuwe koopt...

Wij zijn erg blij met ons huis en de ruime tuin en ook met de buurt alleen voor Mika zouden we toch wel graag naar een kindervriendelijkere buurt gaan, maar in deze tijd ons huis te koop zetten heeft totaal geen zin... Ik heb de makelaar wel gesproken maar die zei ook al van je kan nog beter even wachten...

Wij hebben echt 2 auto's nodig en je moet er altijd met de auto op uit als je ergens heen wilt en het zou wel fijner zijn als dat niet meer nodig was!

En vooral straks als Mika iets ouder is en buiten gaat spelen... dan woon ik liever ergens anders... Hopelijk trekt de huizenmarkt aan en kunnen wij ons ook eens gaan orienteren op wat nieuws... Maar voor nu staan er alleen schilder planningen op de planning... De keuze van de kleuren is al gemaakt... Het plafond gaan we van het weekeinde mee beginnen en de muren worden half februari (na Mika zijn verjaardag) gedaan... Want Mika gaat de week na zijn verjaardag met Oma mee en gaat daar dan een week logeren... Spannend! Maar zo kunnen wij wel ff flinkaan het schilderen gaan en bijtanken en uitslapen en ff een keer samen wat ondernemen! Ik zie er erg naar uit... Maar als het zover is zal ik het er vast ook moeilijk mee hebben, terwijl ik weet dat Mika de tijd van zijn leven zal hebben!

We leven nu eerst toe naar Mika zijn 3e verjaardag want die staat al bijna voor de deur!

Ik ben al druk foto;s aan het maken voor de kaarten, maar de juiste is nog niet gemaakt... Telkens als ik foto;s van hem ga en wil maken wil hij foto;s van mij maken of wil hij samen met mij op de foto... en erg veel geduld om leuk te doen voor een foto heeft hijniet dus elke dag ff proberen... haha Hopelijk snel DE foto's vastgelegd krijgen die ik wil gaan gebruiken!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

hoi allemaal,

 

chrissy,  weer een spannende tijd!!  ik ga voor jullie duimen hoor!!

maar ik herken je gevoel wel hoor, ben er ook helemaal zat van!! 

 

ik hoop dat jullie je woning snel kunnen verkopen,  soms gaat het snel en soms duurd het jaaaren. 

ook wij zouden wel wat anders willen, een ander dorp,  hier is helemaal niks, in aug is de school ook weg geggaan,  maar ja ik wil niet klagen, we hebben een ruim huis. 

 

maayke, wat leuk, nieuwe kleuren in huis!!! 

 

nou ik heb vanmorgen de knoop doorgehakt en het UMCG gebeld. ik ben er weer klaar voor, ben nog niet alle kilo's kwijt die ik er af wilde hebben,  maar dat is dan maar zo, waarschijnlijk ga ik eind deze maand aan de pil en begint het hete circus in de 2e week van maart voor de laatste keer .    Moet nog f het schema afwachten van het UMCG.

 

ondertussen probeer ik dapper nog een paar kilootjes er af te rennen!! ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ WIlma, ja lastig he...je wilt ruim en rustig wonen maar nu er een kindje of straks kinderen zijn wil je toch wel een dorp met wat meer mogelijkheden... Balen joh dat er nu zelf sbij jullie geen school meer is! Die is hier gelukkig wel... Maar graag zat ik toch wat centraler...

Ja heerlijk nieuwe kleuren op de muren! Zal heel anders worden... Het wordt in elk geval een heel stuk lichter! Ben reuze benieuwd naar het eindresultaat!

 

Ow spannend dat jullie er weer voor gaan! Lekker dat er dus blijkbaar geen wachtlijst is en jullie zo kunnen instromen!

Maarre... het HETE circus... hihi jij maakt er helemaal wat moois van!

Jammer dat je nog niet je streefgewicht hebt behaald maar.... je hebt nog even voor het echte circus weer begint! Hopelijk gata het je lukken, zowel de kilo;s als zeker de te bevredigende wens!!!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

nou met die kilo's gaat het weer de goede kant op!!

ben vanavond naar de cursus geweest en gewogen, -1,8 kg!!! :)

ik ben 2 januari ook geweest en toen was ik +1 kg  dus mij hoor je niet klagen!!  ik ga dapper door, wie weet,

en dit is gewicht met kleding en schoenen aan he, s avonds ben je meestal iets zwaarder dan s'morgens.

s'morgens zonder kleren ben ik al bijna op het juiste gewicht (-10kg)

 

groetjes wilma

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Wilma: Dus je gaat er weer voor! Spannend ... En je bent toch lekker aan het afvallen. Gaat het goed met hardlopen?

 

@Chrissy: Ik ben heel benieuwd hoe de laatste tp gaat lopen voor jullie. Ik stond er begin dit jaar net zo voor en was er ook klaar mee na 8 jaar en toen lukte het 'zomaar'. Ik hoop dat het bij jullie ook zo loopt.

 

Dus jullie huis te koop. Ook een spannend tijd. Het zal niet makkelijk worden denk ik in deze tijd. Wij willen hier ook weg maarja raak je huis maar kwijt. Er staan nog 2 huizen te koop in dit rijtje en die staan al lang te koop. Aan die huizen is dan wel helemaal niks gebeurd maar toch.

 

@Patricia: Welkom bij PNO. Hoe is je gesprek verlopen trouwens? Is er nog wat duidelijk geworden waarom er geen embryo's zijn ontstaan uit zoveel eicellen?

 

Ik kreeg vandaag de brief van het UMCG voor PNO. Nu moet ik hem opsturen en dan afwachten. Maar ik twjfel eerlijk gzegd of ik het allemaal nog wel wil. Ik ben er eigenlijk helemaal klaar mee na 8 jaar en vooral omdat het zo is gelopen. Ik ben een beetje in de warrie zeg maar. Ik twijfel momenteeel over heel veel dingen. Misschien een fase?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hihi, PNO heeft het druk. Ze zouden nog zon info map met de kosten die je krijgt meesturen, maar doordat ze zoveel aanmeldingen hebben zijn die lijsten op! Als die IVF'ers die overstappen ;)

 

Nee, er is helaas niks uit het gesprek gekomen. De arts heeft voor mijn afspraak nog 20min met het lab van het AMC aan de lijn gehangen, maar ook voor hun is het een vraagteken.

Alles was volgens het juiste plaatsje. Zaad goed genoeg voor de ICSI, 13eicellen dus een prachtig aantal. De eicellen mooie grote en mooie celkern..

Of we hadden gewoon dikke vette pech, of er is ergens of in het zaad of in de eicellen of tijdens de bevruchting/delen ergens iets niet goed, maar dan is de wetenschap nog niet zover dat ze weten wat er mis is en kan er niks aan gedaan worden... Deze cyclus moest ik overslaan aangezien er nog een groot follikel was die te groot was om weg te spuiten met de deca. Aangezien het officieel mijn laatste kans is vond de arts het niet wijs. Ik zou starten in een niet ideale sitiuatie. Ik kan nu dus niet wachten tot ik weer ongetseld word(heelaas duurt dat nog wel 3/4wkn) en dan mag ik weer starten. Op dezelfde manier als de laatste keer..

De artsen vinden het dus ook raar en weten niet goed wat ze hiermee aanmoeten. Bij IVF komt het wel voor maar bij ICSI dus eigenlijk niet. Volgens de gyn is er geen fout gemaakt in het AMC. Dit zouden ze wel toegeven(blijft mensenwerk) en dan zou ik ws gewoon nog een keer voor de 2e keer mogen maar geen fouten dus. Heel vaag..

 

Tja Linda, moeilijke keuze. Ik zou de brief gewoon opsturen en afwachten wat het PNO zegt. In die tussentijd kan je altijd nog even nadenken.

Ik denk, maar ik heb makkelijk praten aangezien ik niet in jou schoenen sta, dat ik het wel zou doen. Je was gewoon zwanger na de laatste keer dus het kan gewoon wel... Maarja eerst weer die stress van de behandeling, dan of je een tp hebt, dan of het innesteld, en dan of het uberhaupt blijft zitten. pffff. Waarom gaat het ook gewoon niet "normaal"...

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Linda, das ook wat... ben je overgestapt naar een verzekering die en extra poging vergoed, begin je te twijfelen... haha... Kan het me wel voorstellen hoor dat je na al die jaren van MMM het goed zat bent.... maar ik zou toch zeggen... je hebt nu waarschijnlijk weer een extra kans... GRIJP hem!!!

Maar je moet er wel zelf voor open staan en het allemala weer willen!

Ik hoop dat je snel doo rje 'fase' heen bent... en toch nog vol goede moed en vetrouwen een nieuwe poging durft te wagen!

 

@Patricia, jeetje wel vreemd hoor dat er niets uitgekomen is waardoro er geen embryos zijn ontstaan... Het zou dus maar zo nog een keer kunnen gebeuren... BAH!!

Jammer dat je nu nog een cyclus moet wcahten voor je weer verder mag, maar wel beter om, zoals de arts ook zegt, met de grootste kansen een nieuwe en je laatste behandeling in te gaan!!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Linda, wat herkenbaar dat je nu twijfelt over die extra poging die vergoed wordt. Ik heb dat nu met onze allerlaatste poging op een brusje. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om de embryo weg te laten gooien, maar deze poging ben ik met frisse tegenzin gestart. Ik ben blij dat de grens voor mij duidelijk is en dat we echt bijna stoppen met die hele medische molen. Maar bedenk wel goed wat je nu wel en niet doet. Je moet niet spijt gaan krijgen over een aantal jaar omdat je iets wel of juist niet hebt gedaan. Maar het blijft lastig!

 

Patricia, balen joh dat er niks uitgekomen is uit het gesprek. Zou je niet eens een second opinion willen hebben? Het lijkt me zo vreemd dat er van al die eicellen niet 1 goed bevrucht is. Hoe gaat het nu trouwens met je?

 

Wilma, wat goed dat je weer zoveel afgevallen bent. En nog even en dan gaan jullie ook weer in de molen verder.

 

Maayke, ik ben weer heel benieuwd wat voor leuke uitnodiging jij maakt voor Mika's verjaardag. Ik neem aan dat we wel een foto te zien krijgen hier of op FB?

 

Hier zit ik midden in de allerlaatste cry poging. Gisteren de echo gehad en die was goed. De TP staat gepland op volgende week donderdag. Niemand weet wat van deze poging af behalve jullie. Ik moet dus nog even een smoes verzinnen om volgende week een paar uurtjes eerder naar huis te gaan. Ik denk dat we het maar houden op een afspraak met de makelaar of hypotheekadviseur. En nu natuurlijk hopen dat de laatste embryo goed ontdooit. anders eindigt ons ICSI avontuur volgende week al. We zullen het volgende week wel merken.

 

Groetjes,

 

Marieke

Share this post


Link to post
Share on other sites

@chrissy: Spannend!!! Ik herken het ook helemaal hoor.

 

Ik heb nog geen idee wat we gaan doen. Ik vraag in elk geval wel om toestemming en dan zie ik na de zomervakantie wel wat we doen. Ik zit nog steeds in een overal-zat-van-zijn-fase. Dus geen goede timing om over dit een beslissing te nemen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Marieke, ja moeilijke keuze als je nog cryo(s) hebt en eigenlijk al helemaal klaar bent met de mmm... Weggooien zou ik ook niet kunnen... Maar ik ben (achteraf!!!) blij dat wij die keuze niet hoeven te maken.

In t begin twijfelde ik nog wel over een tweede, maar due twijfel is helemaal weg en we zijn compleet en super blij met ons opper-wonder :-)

Ben echt blij dat er niet nog 1 of meer cryos zijn!

Spannend dat de tp bij jullie gepland staat! Hopen op een tweede wonder voor jullie met een fijne zwangerschap!

 

Ik ga straks ff proberen om de uitnodiging hier in mijn reactie te plaatsen, maar ik doe t altijd via mijn facebook fotos en daar staat hij nog niet op... En daar zet ik hem ook nig niet op omdat ik ze nog niet heb afgedrukt/verstuurd... Maar als t niet lukt verschijnt hij wel op fb of ik kan hem je ff appen... :-)

 

@linda, groot gelijk dat je nog geen beslissing neemt in de fase waar je je nu in bevindt. Gelukkig heb je je leeftijd nog mee en kan je je beslissing nog ff uitstellen! Als je eerst die papieren maar hebt dan kan je later je te bewandelen route uit gaan stippelen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@chrissy, succes met de tp vanmiddag! Hoop dat de cryo goed ontdooid!!!

 

De uitnodiging van Mika zijn verjaardag staat inmiddels op fb!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marieke, spannende weken... Duim voor jullie!

Linda, ik herken het wel een beetje hoor, die "fase" waar je nu in zit...

Heb daar zelf ook wel last van... Ook wij gaan er even goed over nadenken over wel/niet verder, hoe en waar enz...

Eise heeft maandag een afspraak bij een uroloog, verwacht niet dat daar veel uitkomt, maar wie weet...

Maayke, mooie kaart voor Mika's verjaardag! Mooi mannetje!

Bevalt het volleyballen je weer?

Wilma, gaat lekker met je afvallen! Hoe gaat het met je ziekenboeg thuis? Knappen ze weer wat op?

Jesse is momenteel erg verkouden en ik loop ook al van voor de kerstdagen te kwakkelen met een virus

Aan de luchtwegen... Leuk dit koude weer, maar dit zijn dan de nadelen...

Patricia, hoe gaat het met jou/jullie? Ben je al met een nieuwe poging bezig?

 

Jesse is inmiddels 3 x naar de peuter geweest, hij vindt het geweldig!

De 1e x mocht ik na een uurtje weggaan en hem na een uur weer ophalen en dat ging heel

goed! Lekker gespeeld en geverfd!

De laatste keer heeft Eise hem gebracht en toen had hij wel gehuild nadat Eise weggegaan was...

Tja... Wel sneu, maar kan gebeuren. Hij had verder wel leuk gespeeld!

 

Verder gaat het hier wel redelijk... Vorige week maandag is mijn schoonvader opgenomen in het umcg met een

lichte hartinfarct. Hij heeft meteen een stent gekregen. Woensdag is hij weer thuisgekomen, maar met de mededeling dag hij

over 12 weken een open hartoperatie moet hebben waarbij hij een omleiding krijgt...

Spannende tijd dus...

Ook hebben we tussen ons nog steeds ups en downs... Gelukkig gaat het tussen Eise en Jesse iets beter...

Ikzelf loop nog steeds bij de fysio en dat gaat nog niet zoals ik zou willen... Volgende week ga ik een afspraak maken bij een manueel therapeut, hoop dat die iets sneller resultaat brengt...

 

Nog even genieten van een winters weekend!

 

Liefs Grietje

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information