Jump to content

Hier ben ik weer...


Recommended Posts

Hallo lieve meiden.

 

Hier was ik weer. In november zijn we naar België UZ Gent geweest bij dokter schoonenberg. I.v.m. Twee ivf pogingen in Nederland met goeie resultaten qua eitjes... verloop etc. Maar uit alle plus minus 10 tp 1 x zwanger geweest aller eerste keer (helaas miskraam met 9 weken).

Wouden we toch verder kijken waarom het niet meer mocht lukken... In België hebben ze bloedonderzoeken gedaan.. Op van alles chromosoom afweersysteem etc... Hier moesten we 3 maand opwachten..

 

Eindelijk was het zover 26 Januari.. Wat een lange rit pff 4 uren vol zenuwen onderweg..

Maar is niet voor niks geweest..

Bij man man hadden ze 2 buisjes bloed afgenomen alles zag er keurig bij hem uit.

Nu ik... Bij mij zijn er twee afwijkingen gevonden.. Een milde vorm.. De eerste afwijking is genetische Homozygositeit(genotype) Dat houd in dat mijn bloed te dik is... En dat kan ook de oorzaak van mijn miskraam zijn.. Hier voor raden ze me aan om bloedverdunners te slikken direct na de tp. Verder is mijn AMH hormoon veel te hoog. Moet onder de twee zijn.. Mijn zit rond de acht. Dat verklaart mijn vele eitjes bij de punctie.. Het houd in dat bij mij meerdere eitjes groeien in de maand.. Al  zonder de prikmedicatie... ::) Ook hoort daar het pcos syndroom bij... Ze wil naast de bloedverdunners dat ik vit b6 slik en extra foliumzuur...

 

Al met al. Zijn wij blij met de uitkomsten, Omdat er wat aan kan gedaan worden. En hopelijk zal dit het verschil maken.. !! De dokter uit België was erg positief! En neemt alle tijd voor je!!

 

Ze zal ons nu een behandelplan sturen.. met andere prikmedicatie.. En we proberen dat ze dat hier in Nederland op die manier bij ons zouden willen gaan doen..  Omdat we hier nog 1 poging tegoed hebben.. In België word via onze verzekering maar een klein bedrag vergoed. Vandaar mochten ze het hier niet willen doen gaan we als nog naar België voor de behandeling. Of mocht het hier niet lukken.. Dan doen we nog een poging in België (zelf betalen) we zijn blij dat we naar België zijn geweest!

 

Voor de dames die zwanger zijn Gefeliciteerd met jullie zwangerschap geniet ervan!1 :love2:

 

Hoe gaat het hier? Moet veel terug lezen...

Liefs han

Link to post
Share on other sites

Hi Han,

 

Fijn dat ze oorzaken gevonden heben en dat je daar nu wat mee kan doen.

 

Wij gaan aan het einde van deze maand voor een intake naar Gent. Ben benieuwd wat ze dan zeggen. Bij ons zijn de oorzaken in principe bekend en ben benieuwd of zij het hier ook mee eens zijn. Of dat de oorzaken minder geworden zijn, aangezien wij ons leven vrij drastisch gewijzigd hebben. ;D we hebben nu veel minder stress en ik denk dat ik nu veel gezonder ben dan voor mijn eerste icsi behandeling voor onze zoon. Ik hoop ook dat de resultaten voor mijn man beter zijn...

 

Veel succes, ik hoop dat het voor jullie nu eindelijk gaat lukken!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information