Jump to content
Sign in to follow this  
Carrie

Iui poging 6

Recommended Posts

Hoi allemaal,

 

Vandaag poging 6 iui gehad en ik voelde me wel goed erbij. Heb na laparoscopie, hysteriscopie, 2x Mr-hifu vanwege vleesboom nu 3x iui zonder hormonen en nu 3x met hormonen gehad. Een hele weg die niet meevalt vooral in het vertrouwen of het ooit wel gaat lukken. Op 24-4 mag ik bloedprikken. De andere keren was ik al ongesteld en wisten we genoeg. Hopelijk deze keer wel raak! Lees veel dat iui niet het gewenste resultaat oplevert en ivf iets meer maar heb vandaag ook al gelezen over AH. Dit wordt niet vergoed en gaat wel ver denk ik of kan iemand mij meer vertellen? Misschien gek dat ik er al naar vraag terwijl we deze iui poging moeten afwachten.

 

Carrie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi carrie,

 

Assistent hatching iwordt in Nederland geloof ik niet vergoed en voor zover ik weet alleen in onderzoeksprojecten gedaan. Ik ben in Duitsland in behandeling geweest voor onze zoon (omdat wij daar toen woonden), daar werd ook ah gedaan, maar mijn arts (met 30 jaar ervaring en oprichter van kliniek) zei dat het niet bewezen is dat het werkt en heeft het bij mij dan ook nooit voorgesteld. Officieel werd het wel in de kliniek aangeboden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Conny,

 

Bedankt voor je reactie. Heb nu ook wat meer gelezen erover en het lijkt mij inderdaad niet bewezen zoals ik er nu naar kijk en lees. Vrouwen grijpen veel aan en ik ben er ook 1 van maar wat niet veilig is of hogere kansen inhoud ga ik niet doen. Ik ben wel benieuwd of vrouwen hier denken of meemaakten dat het heeft gewerkt.

 

Ben nu aan het wachten tot 24-4 en erna zal een traject aanbreken waar jullie ook in hebben gezeten of zitten. Hoe is het jou allemaal vergaan? Jij bent van ivf zwanger geworden?

 

Groetjes. Carrie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi carrie,

 

Ik ben van de vierde icsi zwanger geworden en ongezond is nu 16 maanden! Ik heb maar 1x iui gehad en heb het hele traject in Duitsland doorlopen. In 8 maanden heb ik vier behandelingen gehad. Totaal zijn we zo'n vier jaar bezig geweest om zwanger te worden. We hebben bij mijn man ook gekeken naar mogelijkheden en hij heeft ook een operatie ondergaan om de spermatoevoer te verbeteren.

 

In de lounge vindt je een verhaal van mij tussen handeling drie en vier, als je interesse hebt. We zijn nu op het gemak bezig voor een broertje of zusje en hebben nu meteen voor Gent gekozen om de kansen te vergroten en het traject zo kort mogelijk te houden. Ik heb namelijk in alle vier de behandelingen twee embryo's teruggeplaatst gekregen en dus nu een grote kans op weer een lang traject. Ben de afgelopen 14 maanden (7 weken na bevalling gestart) 20 kg afgevallen, meer dan de zwangerschapskilo's, lekker gaan sporten en voel mij nu weer fit. Ik sta er nu duidelijk anders in, veel relaxter, naar dat kan nog veranderen...

 

Nu eind mei het behandelingsplan bespreken en dan denken wij in juli te beginnen.

 

Conny

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information