Jump to content

stichting a pin for your thoughts


Recommended Posts

Hoi Allemaal,

 

Hierbij een update van de stichting 'a pin for your thoughts'. :)

 

Wij van stichting ‘A pin for your thoughts’ vinden het belangrijk om vruchtbaarheids-problematiek onder de aandacht te brengen, mensen die er mee te maken hebben te steunen en het gevoel te geven dat ze er niet alleen voor staan. Daarnaast willen we geld inzamelen om diverse initiatieven rondom en onderzoek naar vruchtbaarheids-problematiek te steunen. In deze nieuwsbrief kun je lezen welke stappen we daarvoor tot nu toe hebben ondernomen en wat er nog op de planning staat.

 

 

Samenwerking Moeders voor Moeders

Begin november hebben we Moeders voor Moeders kennis laten maken met de stichting ‘A pin for your thoughts’ met als resultaat dat zij graag met de stichting willen samenwerken. Moeders voor Moeders is erg te spreken over de stichting en het bijbehorend speldje, en heeft daarbij toegezegd de stichting te willen helpen en financieel te ondersteunen.

 

 

Speldje in productie genomen

Door de financiële steun van Moeders voor Moeders zijn de eerste speldjes inmiddels in productie genomen, waardoor de stichting nu écht vorm begint te krijgen. Wij zijn als stichting zeer trots op het bereiken van deze mijlpaal.

 

 

Benefietavond

Om de stichting goed onder de aandacht te brengen, organiseert ‘A pin for your thoughts’ zaterdag 12 maart 2016 een benefietavond. Op deze avond zijn er vanaf 18.30 uur diverse leuke activiteiten, waarbij de stichting centraal zal staan. Zo zal onze website gelanceerd worden en zal het eerste speldje opgespeld worden. Tevens starten we met de verkoop van het speldje en hopen we middels een loterij een mooi bedrag in te verzamelen voor de goede doelen van onze stichting. Noteer daarom zaterdag 12 maart in je agenda, zodat we er samen een gezellige en leuke avond van kunnen maken!

 

 

Volg ons op Facebook en Twitter

Vanaf nu kun je ons ook volgen op Facebook. Wekelijks vind je hier je allerlei items die direct of indirect te maken hebben met vruchtbaarheidsproblematiek, maar ook bijvoorbeeld meer informatie over de benefietavond. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van stichting ‘A pin for your thoughts’? Volg, like en deel ons, want daarmee breng je ook meteen de vruchtbaarheidsproblematiek onder de aandacht.

 

Kortom, er wordt hard gewerkt aan een fantastische stichting met een goed doel. En vergeet niet, doneren kan te allen tijde.

 

Vriendelijke groetjes,

 

Loes van de Laar

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information