Jump to content

Recommended Posts

Hoi allemaal

Ik lees zo vaak op deze site dat ik het wel netjes vind om me voor te stellen. Wat is vruchtbaarheid toch een rot onderwerp als het niet zo makkelijk gaat....

Ik heb ruim 4 jaar geleden een succesvol ivf traject gehad. Zoonlief rente nu door de kamer. Hieraan voorafgegaan is een periode van bijna 15 jaar waarin ik dacht dat ik nooit moeder mocht worden. Het feit dat ik het mee mag maken ben ik nog steeds elke seconde dankbaar voor.

Wat bij mij ook een rol speelt is dat ik helemaal geen contact heb met familie. Over het algemeen doet dat geen zeer meer maar soms zoals nu met kerst voelt het eenzaam.

Waarom meld ik me aan?  Omdat we nu weer in het traject zitten van ivf en specifiek cryo tp. Ik gun mijn zoontje zo hard dat hij wel familie heeft  :'(

Met de 1e ivf werd ik zwanger maar het voelde niet goed en was ook niet goed. Het hartje heeft geklopt maar stopte met 10 weken. Daarna 3 cryo tp en nog 5 in de vriezer. Net een negatieve test gehad dus weer mislukt. Ik ben 41 dus ik heb er ook niet meer zo veel vertrouwen in. Time will tell.

Liefs voor alle mama's, met én zonder kinderen!

 

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information